Татуйований Луцьк: Полінезійський стиль та луцькі поліцейські

Татуйований Луцьк: Полінезійський стиль та луцькі поліцейські
Сьогодні у рубриці «Татуйований Луцьк» я вам представлю двох справжніх захисників порядку, а саме – патрульних поліцейських.

Про те, що у декого з них є тату, ми навіть не здогадувались.

Представники поліції Луцька залюбки показали свої «малюнки» та розказали про них.

Читаємо та насолоджуємось.

Дмитро Мандзюк. Цього красеня ви вже могли бачити у нашому виданні у ТОП-13 холостяків Луцька.

ЧИТАТИ ТОП-13 ХОЛОСТЯКІВ ЛУЦЬКА ТУТ

Патрульний розповів про своє тату та його історію:

«Наразі маю тільки одне тату, а зробив, тому що давня мрія. Було це на початку 2015 року, під час першої ротації з зони АТО. Так би мовити наважився.

Точно знав, що хочу набити собі тельця (бика) - оскільки це тварина, яка мені імпонує, а також це мій знак зодіаку. Зі стилем допомогла моя дівчина, довго шукали в інтернеті можливі ескізи, та побачивши полінезійський стиль - одразу зрозумів, що це моє.

Ставлення до тату - позитивне! Правду кажуть, що зробивши перший малюнок на тілі, одразу думаєш про другий, так що хочу продовжувати.

На службі наразі не має будь-яких упереджень до тату, як колись було в міліції. Так що це прийнято за норму».

Відкритий до спілкування та відповідальний поліцейський Олександр Джуренко розповів про своє тату та те, як до цьо відносяться на роботі:

«Моє тату з обширної групи полінезійських племен. Саме такі елементи наносили на тіло плем'я маорі. В наших патрульних є багато тату в полінезійському стилі, думаю через те, що вони з давніх часів показували силу чоловіка, мужність, відданість своїй справі.

Це перше татуювання в мене, але в голові ще багато ескізів в тому числі і в пошуках ескізу гарної української вишивки. Загальне ставлення - це рахую, як кожна людина, любить щось своє. Комусь подобається, комусь ні. Подобаються гарні ескізи на людях та й вони підходять кожному по своєму, як своєрідний одяг

Під час патрулювання багато людей запитуються чи дозволяють носити тату, більшість з них це люди старші, за 50-60 років, які звикли до міліції тих років.

Молоді люди навпаки позитивно ставляться до тату, часто цікавляться в якого майстра робив своє тату.

Говорив особисто з начальником Військово-лікарської комісії. Ніякої негативної відповіді від нього я не отримав. Взагалі головне, щоб значення тату не мало ніякого зв'язку з місцями позбавлення волі та були політично нейтральними».

У героїв нашої рубрики тату виконані у полінезійському стилі. Розглянемо його більш детально.

Татуювання у полінезійському стилі виглядає грубо і масивно, проглядається прихована агресія. Малюнок або візерунок складається з тонких, широких і коротких ліній, зигзагів і хвиль, що складаються в геометричні фігури.

Відсутня гра кольорів і тіней, абстракція і розмиті контури. Картинки симетричні і чіткі, виконані чорним пігментом, хоча зараз можна додати трохи фарб, або доповнити зображення яскравими квітами.

Кожне зображення має глибоку символіку, просякнуте легендами та повір’ями.

Вважається, що татуювання сонця в полінезійському стилі з’явилося на тілі індіанців найпершим. Воно висвітлює життєвий шлях, а після смерті не дає піти у темряву.

Малюнок означає життя, удачу, несе позитив і щастя. Схід – символ нового життя і мудрості, пробудження енергії, а захід – переродження всього живого.

Полінезійські тату для чоловіків – фізична та духовна сила.

Натільний малюнок додає мужністі та брутальністі, якщо нанести його на спину або передпліччя, захоплюючи частину грудей.

Добре виглядає рукав від плеча до ліктя та від ліктя до шиї.

Часто чоловіки наносять подібну роботу на ногу до коліна, збоку гомілки або стопи чи стегна. Композиція може складатися з кількох малюнків або тонкої смужки орнаменту, який спускається уздовж живота або спини.

"Забивайтесь" та будьте щасливими.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ «ТАТУЙОВАНОГО ЛУЦЬКА»

ТЕКСТ- Дар'я ОКРУЖКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАСТУПНА РУБРИКА - пірсинг дівчат поліцейських у фото!
Відповісти
забиваться - самый легкий способ получить Спид или гепатит.
ну и для самоуважения, конечно, быть похожим на папуасов полинезиии, очень прет!
Відповісти
Ні це вже не поліція, а якийсь кошмар!!! Звели на нівець стереотипи офіцерів!!!!! Цікаво чи у військову службу приймають отаких розмальованих.....?
Відповісти
Останні статті
Татуйований Луцьк: Полінезійський стиль та луцькі поліцейські
10 березень, 2017, 13:00