«БудуйТіло-2»: тренажерний день

«БудуйТіло-2»: тренажерний день
На ВолиньPost триває другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники працюватимуть над атлетичною фігурою спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Враження від перших тренувань читайте ТУТ

У рамках проекту учасники - підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директорка департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш у позаробочий час взялися апргрейдити свої тіла.

Віталій розробив для підопічних спеціальні дієти, при складанні яких керувався антропологічними даними спортсменів-початківців. Традиційно, найбільше Тетяна та Олександр «налягають» на білки та овочі, у перших два прийоми їжі включають каші, а «закушують» усе салатами зі свіжих овочів.

Тренер на кожен тиждень запланував для підопічних по два функціональних тренуваннях та один день роботи на тренажерах. Займатися своїми тілами учасники рубрики беруться у позаробочий час.

У сьомому випуску Олександр та Тетяна діляться враженнями від тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути по декілька кілограмів та зайві сантиметри.

ВОНА

Для своїх підопічних Віталій підготував кругове силове тренування.

Тетяна сьогодні виконувала 5 видів вправ. Коджен з підходів складався із 15 повторів, а на відпочинок можна було розраховувати лише поміж вправами.

Спочатку вона робила розгинання з шнурками та згинання на біцепс з масою 10 кілограмів.

Далі на Тетяну чекала тяга до грудей сидячи з масою 15 кілограмів та тяга в кросовері в нахилі з аналогічною вагою.

Наступною вправою були махи 2-кілограмовими гантелями в боки та тяга шнурків до підборіддя.

Наприкінці Тетяна робила жим в тренажері у комплексі із зведеннми в тренажері.

За словами Тетяни, тренажери – її улюблений вид занять.

«Відверто, то я дуже люблю, коли ми займаємося а тренажерах. Тому для мене вчора була лайт-версія», - зауважує вона. Адже на тренажерах вона не так втомлюється та й цей вид занять здається більш цікавим через динаміку.

Легше стало займатися після того, як тренер змінив стратегію годинного ходіння на доріжці, розбивший ого на доріжку, орбітрек та степпер.

«Раніше мені за годину хотілося просто плакати, бо було реально нудно. Тепер, хоч напевно й тяжче, але є різноманіття. З тренажерами мені теж легше власне через цю різноманітність», -каже Тетяна.

Та після останнього тренування є одна річ, яка її неабияк мучить: Віталій сказав готуватися до суботи.

Тетяна зітхає – після таких слів у неї геть зник настрій, бо «готуватися» означає, що заняття видасться супервтомливим.

ВІН

Олександр останнє тренування розпочинав із підйому 5-кілограмових гантелей сидячи та з французького жиму лежачи із цими ж гантелями.

Далі підопічний Віталія взявся виконувати нахили із 10-кілограмовим бліном, у комплексі з якими робив тягу 17-кілограмової штанги в нахилі.

Наступню вправою був жим 10-кілограмових гантелей лежачи та зведення лежачи із маосю 5 клограмів.

На "закуску" Віталій залишив жим 15-кілограмової штанги, а потім тягу штанги до підборіддя.

Олександр зауважує, що теж любить тренажери більше , ніж крос-фіт.

«У порівнянні тренажери, це ніби пішки прогулявся. Вони набагато простіші і не так вимотують, та й вже ж хочеться м’язи нарощувати, скільки ж можна худнути»?»,- зауважує чоловік. Завдяки заняттям йому вже вдалося скинути 12 зайвих кілограмів.

Найважче на тренуванні було вже після нього – година на степпері. Протягом цього часу Олександр пройшов 5600 сходинок.

«Це через те, що ми займалися лише з гантелями та штангою. Скажу відверто, після години степпера я відчув весь кайф, але пройшов», - зауважує самооборонівець.

Натомість тепер болять руки та ноги. Після останнього походу в сауну зізнається- на «жирку» лежати було простіше, бо тепер від дошок болять навіть ребра.

Проте Олександр став менше відчувати втому через вдалий режим – 5-ти разове харчування.

«Зрештою, загалом їм більше, ніж їв раніше, але разом з тим худну. Тому всім рекомендую фізичні навантаження», - підсумував він.


Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
«БудуйТіло-2»: тренажерний день
24 березень, 2017, 18:00