«Nester-House» - гостинний маєток на Світязі*

«Nester-House» - гостинний маєток на Світязі*
Шацький національний парк – візитівка Волині, він манить своєю недоторканою красою і природною величчю. Важко знайти поблизу краще місце для спокійного, тихого відпочинку на лоні озерної природи.

Шацькі озера прекрасні і дивовижні, ці краї щороку гостинно приймають тисячі туристів. І йдеться не лише про спекотні літні місяці, Світязь щиро радий відвідувачам у будь-яку пору року і неодмінно подарує вам незабутній зимовий відпочинок!

Тому, обираючи місце для відпочинку на Світязі, мимоволі виникають асоціації про спокійний, затишний куточок, де ніщо не нагадає про щоденні стреси і буденні турботи. Саме таким місцем є маєток «Nester-House».

Це унікальний комплекс, розташований на території площею 1 Га, що дає змогу почуватися вільно на необмеженому просторі природної краси, поєднаної з розвиненою інфраструктурою та широким спектром послуг для повноцінного відпочинку.

Тут до ваших послуг 18 комфортабельних готельних номерів у будинку з натурального дерева, обробленого екологічно чистими та безпечними матеріалами. Оздоровчі чани, лікувальні грязі, послуги професійного масажиста, власна кухня, на якій вам з радістю приготують коронну страву – світязького вугра. На території комплексу – власний ставок, облаштований пляж, альтанки, в яких можна приємно провести вечір, готуючи шашлик на свіжому повітрі, та безліч інших зручностей для вашого комфорту.



Тут вас по-хазяйському гостинно зустріне привітний спаніель Хаус – незмінний житель і охоронець маєтку, що поселився тут на його першу річницю і з того часу став своєрідним талісманом «Nester-House».

Крім того, маєток розташований неподалік від Петропавлівського чоловічого монастиря – білокам’яного храму, що ось уже понад 160 років височіє над мальовничим озером Світязь. Сюди, до настоятеля храму архімандрита Арсенія Дем'янчука, нестримним потоком приїжджають паломники з усіх куточків України, з Росії, Польщі, Молдавії, Білорусі.

Готельні номери

До ваших послуг номери класу «Люкс», «Напівлюкс», «Стандарт», «Економ». Найкраще відпочивати, коли почуваєш себе як удома. Це відчуття вас не полишить ні на мить, якщо ви вирішите зупинитися у цьому готелі. Номери виконані в мінімалістичному стилі й оздоблені натуральною деревиною. Водночас у них ви знайдете все необхідне для гарного відпочинку.



Оздоровчі чани

Nester-House є одним з небагатьох місць в Україні, де варять чани. Вигідне місце розташування на озері Світязь дає можливість використовувати лікувальні світязькі грязі.

Сам чан – це котел розміром 1х1,5м, що вміщує 2 тонни води. Розміри чана дозволяють паритися декільком людям одночасно, тому цей відпочинок сміливо можна назвати сімейним. Ця процедура є оздоровчо-лікувальною, так як в чан додають світязькі грязі (сапропель), що збагачені вітамінами, мінералами та корисними елементами, спеціальні трави і солі — і це все під відкритим небом.



Гаряча вода з травами та мінералами лікує проблеми опорно-рухового апарату, а контрастна холодна вода запускає приховані механізми омолодження.

Послуги професійного масажиста

Масажист маєтку «Nester-House» не тільки володіє різними техніками масажу, але й має талант відчувати стан кожного м’язу і суглоба клієнта. «Чи потрібен мені масаж?» — цим питанням задаються ті, хто ще не випробував невимовні відчуття легкості у всьому тілі й наповненості енергією після професійних масажних процедур.

До ваших послуг:
Класичний; Оздоровчо-Лікувальний; Антицелюлітний; Сегментарний;
Медовий; Вакуумний; Дитячий масаж; Масаж обличчя;
Масаж хребта; Масаж ніг; Масаж живота; Масаж голови.


Тож запрошуємо вас у «Nester-House» - маєток, де комфортні умови проживання ідеально поєднуються із величчю недоторканої природи. Це місце, де можна відпочити душею і тілом, куди неодмінно захочеться повернутися знову!

Щоб дізнатися більше про відпочинок у Маєтку, телефонуйте:
- 099 434 40 34
- 097 907 56 84


Чарівний захід сонця на Світязі
Чарівний захід сонця на Світязі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хах Нестерукрекламує свій оздоровчий комплекс у свому ж виданні . Економить гроші на благо Волині
Відповісти
Останні статті
«БудуйТіло-2»: один за всіх
07 квітень, 2017, 17:00
«Nester-House» - гостинний маєток на Світязі*
05 квітень, 2017, 11:00