Додати запис

Зробимо Волинь екологічно чистою!

Позиція депутата
Зробимо Турійщину екологічно чистою!


У неділю 2 лютого біля прохідної комбікормового заводу Агропромгрупи «Пан Курчак», що належить депутату Верховної Ради С. В. Мартиняку і розташоване за адресою смт Турійськ, вул. Паралельна,33, відбувся мітинг за участю активістів ГО ВО «Волинські патріоти», Луцького автомайдану та громади смт Турійськ. Попередньо я напрацював тексти звернень (подаються нижче), під якими вже зібрано підписи сотень жителів Турійська. На мітингу під стінами заводу ці звернення зачитав голова Народної Ради Турійська В.В. Мазурик.

За дивним збігом обставин вже 4 лютого мені повідомили, що на мене чекає повістка на допит до слідчого. Напевно, випадковість…

Хто підтримує ці звернення, та щодо підпису під ними, прошу звертатись за телефонами 0682413991 (Козинець Роман Петрович), 0672688669 (Мазурик Василь Васильович).
Також звертаюся до всіх жителів Турійського району, яких турбують проблеми екології на місцях, повідомляти про це за цими ж телефонами.

Депутат Турійської районної ради, голова ВО ГО «Волинські патріоти» Володимир КРАСУЛЯ.

Звернення жителів смт Турійськ до власника агропромгрупи “Пан Курчак”, депутата Верховної Ради Мартиняка Сергія Васильовича

Ми нижче підписані жителі смт Турійськ, що проживаємо на близькій відстані від комбікормового заводу агропромгрупи “Пан Курчак” і потерпаємо від неприємних запахів, які розповсюджуються з території комбікормового заводу, маємо проблеми зі здоров’ям, головний біль, погане самопочуття.
Звертаємося з вимогою поміняти очисну систему виходів в атмосферу на більш якісну, яка змінить ситуацію щодо запахів та запилення території із ще невивченим хімічним складом. Адже в складі комбікормів знаходяться хімічні елементи, які значно погіршують здоров’я людей.

Ми розуміємо, що у вас є всі необхідні документи, дозволи, все у вас перевірено і все у вас якісно, але знаючи, який рівень корупції в Україні, і також знаючи, що ви, Сергію Васильовичу, є депутатом Верховної Ради і 95% усіх рішень голосували разом з Партією регіонів, то в нас і сумніву немає, що з документацією у вас все нормально. Але це тільки папірці, яким люди не вірять і до уваги вони братися не будуть.

Вимагаємо від вас в найкоротші терміни змінити очисну систему і виправити ситуацію з забрудненням. В іншому разі змушені будемо блокувати роботу комбікормового заводу агропромгрупи “Пан Курчак”.

Звернення жителів смт Турійськ до власника агропромгрупи “Пан Курчак”, депутата Верховної Ради Мартиняка Сергія Васильовича

Шановний Сергій Васильович, ми нижче підписані жителі Турійського району, звертаємося до вас як до депутата Верховної Ради з проханням не підтримувати рішення Партії регіонів як у випадку непідтримання вами відставки Азарова на сесії 3 грудня 2013 року, коли мільйони українців цього вимагали. Це призвело до подальшого загострення конфлікту, до численних збитків для держави, каліцтв людей і, що найстрашніше, до людських жертв.

Просимо вас вийти з числа депутатів, які своїм голосуванням фактично підтверджують приналежність до Партії регіонів і в подальших голосуваннях не підтримувати рішення Партії регіонів. Цього вимагають від вас ваші виборці, адже ви до Верховної Ради пройшли як незалежний мажоритарник, а не член Партії регіонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Матеріальну підтримку всім хто цього потребує надаю, швидкі допомоги з державного бюджету надав. Що ще хочете ?
Відповісти
Ви вже всіх дістали, своїми концертами і дибільними показушними заходами, краще вашій шарашкіній канторі сидіти дома і не рипатись, активних дій ви реально боїтесь, бо ви сцикуни і в Київ зараз не їдете, а в Луцьку чи в районних центрах де нікого не чіпають мусара, любий дурак може кричати і вискакувати, чим ви і займаєтесь безтолково!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти