Додати запис

Як правильно організувати народний бойкот?

Достеменно цього не знає ніхто... Але всі розуміють, що це один з видів спротиву – боротьби проти когось чи чогось.

Чітко і зрозуміло звучить лозунг оприлюднений у мережі Fasebook: «Осьо вам зображення логотипів торгових марок, які належать «регіоналам», давайте їх ігнорувати!».

Як просто поставити «в ігнор» щось таке, чим ти майже ніколи не користуєшся... Ну геть рідко студент їздить в «Епіцентр», щоб купувати гіпсокартон... ну рідко...

Вегетаріанець не зважатиме на бойкот «Родинної ковбаски», йому аби рис у Китаї вродив...

Сьогодні варто мислити глобальніше... Як методами народного бойкоту донести до голів чиновників, бюрократів, старорежимників, які продовжують жити в «совдепії», що потрібно змінити своє ставлення до сьогодення і головне – майбутнього.

Зміни грядуть. Народ сам шукає види бойкоту, які змусіть мінятися навколишніх.

Багато говорять про розкол України, про те, що східняки і «бандери» один одного не розуміють...

Це правда. Як познайомити дві субкультури, відкрити один на одного очі?

Почув днями пропозицію від одного інтелігента: зібрати групу східняків-роботяг і привезти у будь-яке волинське село в звичайний магазин. Там звернути їхню увагу на полицю зі спиртним, де стоїть зо 20 видів випивки... У східній глибинці на таких полицях – 2-3 види пійла.

Знайомий волинський «ковбасник» розповів, що коли в Луганській області гуртовикам він запропонував до 30 видів продукції різних цінових груп, йому сказали: «А навіщо нам все це, наробіть нам ковбаси по 6-7 гривень і цього вистачить».

Днями в розмові з сільськими мешканцями почув ідею: «Ото приїдуть навесні донецькі купувати у нас картоплю по 2 гривні, а ми їм скажемо, а купіть-но її по 5 грн. за кілограм або їдьте зі своєю сіллю назад додому».

Бойкот? Бойкот.

Так можна відмовитися від херсонських помідорів, кавунів, ялтинської цибулі... Знайти замінники на «бандерівщині» і спокійно дивитися в сторону, звідки сонце сходить.

Зрештою, пропоную розвинути «бойкотну» тему читачам та користувачам нашого інтернет-видання. Спробуймо разом знайти формулу народного бойкоту, яка дозволить змінити Україну.

Я особисто приєднався до ігнорувального бойкоту зимової олімпіади в Сочі. Не те, що мені не хочеться, щоб українські біатлоністки не привезли зі змагань медалей. Просто не хочу навіть бачити і знати, що там робиться...

А от світові варто придивитися до російського варіанту олімпіади. Саме на цю тему особисто від мене – авторський анекдот та карикатура.

Чекаю на Ваші «бойкоти».

P.S.

Анекдоти і карикатура від Володимира Камінського

Зимова олімпіада 2014 року в російсько-му Сочі увійде в світову спортивну історію не п’ятьма олімпійськими кільцями, а двома унітазами в одній туалетній кабінці...


Міжнародна федерація шахів звернулася до президента Путіна з проханням долучити до зимових видів спорту і шахи, мовляв тільки росіяни цього року змогли облаштувати надзвичайно вдалі місця, де можна спокійно посидіти і довго подумати... над черговою комбінацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в чому заключатиметься бойкот херсонських помідорів? це типу: не пий томатний сік - то кров мертвих помідорів?
Відповісти



БУЛО ПРОПУСТИТИ.ЦЕ НЕ ДЛЯ ТЕБЕ НАПИСАНО. ХІБА САМ НЕ БАЧИШ?




Відповісти
Так складно написано - загадками, притчами і софізмами. Володю, з якої сторони його читати? Зправа наліво, як єврейський Талмуд чи арабську гладь?
Відповісти
Брєд сивої кобили.
Відповісти
цікаво, а що хотів сказати автор?
Відповісти
теж задалася цим питанням...
Відповісти
суть посилання звелась до тіп не варто бойкотувати бізнеси членів ПР, а варто бойкотувати звичайного фермера з херсоону.
щиро так, по полішуцьки, хай брат (кум, сусід) в злиднях живе, а пану сраку лизати, може скорина надломиться.
тобто, того хто працю на землі і сам ростить, збирає, продає - в ігнор, а контрабанді будматеріалів - зелене світло.
вова, піди хоч ознайомся з асортиментом епіцентру, перш ні писати "Ну геть рідко студент їздить в «Епіцентр», щоб купувати гіпсокартон..."
а до чого студенти?!
Відповісти
дивно, але досі ніхто не помітив, що я скористався фразами своїх земляків щодо різних типів бойкоту (особливо щодо поліської картоплі і херсонських помідорів), особисто я продовжую ігнорувати олімпіаду... поте за два дні у вуличних розмовах отримав як мінімум дві цікаві версії народного бойкоту, щось з яких вже пробують втілювати у львівській області... але тепер бумаю, чи варто їх в принципі озвучувати...
Відповісти
камінь, у мене таке враження, що ти трохи відстаєш від потягу. бойкот дуже дієво працює. тому ти або пропонуй якісь нові конкретні методи, або не "сотрясай" повітря;)
Відповісти
Наших людей бойкоту вчити не треба, нас би хто працювати навчив. Радянський союз вибив з людей креативність і працелюбність, натомість дав смекалку і норму)) Треба вчити волинян працювати, тільки не закордонними мудрими схемами, а власного виробництва!! (Підказка для любителів повчань!)))
Відповісти
ВП, вас уже научили бойкоту? Вы - талантливые ученики, поздравляю! Хотя обычно болезнь не заразна, но в среде журналистов все может быть...
Відповісти
Володя! Я все зрозумів! Система "Криматорій-шоу" ;)
Відповісти
Я вірно зрозуміла, про що у автора йдеться?
"Як познайомити дві субкультури, відкрити один на одного очі?
Бойкот? Бойкот."

Дурниця якась...

Відповісти
ніхто від потяга не відстає а розповідають всім хто в якому вагоні куди і по що їде
Відповісти
На Схід і Захід не діліть!
Епоха нам це не простить
Я запевняю Вас сповна
Вкраїна матінка одна
І не робіть ви тут тривоги
Одні у нас усіх дороги
І в унісон звучать серця
До переможного кінця
Шахтарі це не кроти
Це також люди
Без хліба у забій
Іти ніхто не буде
Ливарник плавитиме сталь
І потяги помчать у даль
Стоїть весь люд як на дуелі
Є світло у кінці тунелю
Прошу думок дурних не май
Тільки тоді вони є ситі
Як воєдино люди злиті
Відповісти
Менi смiшно, як можна блокувати Зимову олімпіаду,як можна блокувати три мiлiарди телеглядачи ?
Відповісти
Як правильно організувати народний бойкот?
Раджу прочитати тут:
http://www.volynpost.com/blogs/1011-illicha-ne-dochytaly
Відповісти