Додати запис

Підтримаю того кандидата в Прем’єр-міністри, на якого вкажуть виборці

Під час парламентського розгляду питання про призначення нового Прем’єр-міністра України я зроблю вибір на користь того кандидата, програма дій якого найбільш повно відповідатиме очікуванням та інтересам його виборців.

Переконаний у тому, що з метою подолання кризової ситуації, яка склалася в державі, збереження суверенної єдності та економічної конкурентоздатності України необхідно максимально деполітизувати виконавчу вертикаль шляхом призначення технічного уряду, сформованого за суто професійною ознакою.

Підкреслюю, що мій вибір при голосуванні за кандидатуру нового Прем’єр-міністра залежатиме не від політичних брендів чи особистих рис кандидата, а винятково від якості тієї програми дій, яку претендент на прем’єрське крісло представить напередодні парламентського голосування у ході попередніх консультацій із позафракційним депутатським об’єднанням.

Як депутат-мажоритарник, я підтримую у парламенті насамперед ті законодавчі ініціативи, програми дій та управлінські рішення, які найбільше відповідають стратегічним цілям та інтересам зі створення умов для сталого розвитку території і громади мого виборчого округу.

Нині на виборчому окрузі №20 відбувається ініційоване мною громадське обговорення критеріїв оцінки діяльності майбутнього Прем’єр-міністра та здійснюється збір пропозицій виборців щодо прийнятних кандидатур претендентів на цю державну посаду. Вважаю своїм зобов’язанням висловити підтримку тому кандидатові в очільники Кабінету міністрів України, якого підтримає український народ в особі моїх виборців.

Щодо звернення опозиційних сил Волині, то в ньому подається недостовірна інформації, а сам документ - маніпулятивний та провокаційний.

Закиди щодо отриманого мною через депутатство доступу до державних благ з метою збільшення власних статків неправомірні не мають жодних підстав. Відомо, що я не користуюсь жодними депутатськими пільгами та не отримую у парламенті заробітної платні, а всі належні мені депутатські кошти спрямовую на потреби громади виборчого округу №20.

Закликаю представників усіх політичних сил усвідомити свою персональну відповідальність за недопущення подальшого розвитку суспільно-політичного конфлікту в Україні та змінити мову ультиматумів і провокацій на відвертий конструктивний діалог заради порозуміння та злагоди.

Я добре знаю запити і переживання моїх земляків, адже щодня отримую звернення від громадян з усіх куточків округу.

Зобов’язуюсь зробити все, що у моїх силах, задля припинення політичного протистояння у країні. Переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться об’єднати український народ задля добробуту, мирного сьогодення та успішного майбутнього України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віддай гроші в західінкомбанк. Ото і буде твоя реальна благородна справа
Відповісти
З усіх волинських олігархів найпорядніший.
Це Вам не Єремеев чи Івахів. Йому найбільше довіряю.
Відповісти
Цій трійці горлопанів годі домовитися між собою, як вони домовлятимуться у більших масштабах? Зараз потрібні розумні і тверезо рішення
Відповісти
Тут позиція, Палкін де?
Відповісти
Не довго залишилось. Київ повстав, повстене і Луцьк.
Відповісти
А чому б ВОЛИНСЬКИМ олігархам не зняти політичний конфлікт в Україні?
ВИСТУПІТЬ з ІНІЦІАТИВОЮ до інших ОЛІГАРХІВ.
Де ж Ваша МУДРІСТЬ?
Чи гроші в очах Вас ЗАСЛІПИЛИ?!!!
Відповісти
спалили сьогодні його машинку в столиці під партією Регіонів.
Відповісти
Це регіонали смітюха авто
Відповісти
З якого часу янукович став виборцем?
Відповісти
А чому ж він не запитував у виборців, коли голосував за уряд Азарова, коли призначав Захарченка. Чому не запитував ,чи таки варто посилати у відставку уряд злочинців?
Відповісти
Основна причина Майдану і численних жертв саме в тому, що ось такі мартиняки, єремеї, івахіни, задешево викупивши мандати, торгують інтересами народу.
Відповісти
Роботу хлопців з правого сектору повинні відчути єремеїви, івахіви, мартиняки на їх віллах і де б вони не заховалися. Тоді і буде результат. Україна повинна показати УСІМ боротьбу з корупцією
Відповісти
Є реальні підстави сподіватися,що саме так і буде.



















Відповісти
і на твоїх руках кров - результат твоєї бездіяльності - здавай мандат, Т У Ш К А аааааааааа - пристосуванець!!!!
Відповісти