Додати запис

Чому волинські опозиціонери не бояться повторити долю київських?

Я приїхала у Луцьк в неділю ввечері. Понеділок був спокійним в Україні.

У вівторок я зі своїми друзями не могла вже спати - і ми приїхали о 12 ночі до Просвіти. Там була наша опозиція - найбільше горланили Ігор Гузь і Андрій Козюра.

Не знаю усіх подробиць, однак наша місцева опозиція взагалі довіри не викликає. Проаналізуйте політичне минуле усіх-усіх.

Так ось Ігор Гузь кричав на рішуче налаштованих мітингувальників у мегафон, що сьогодні вночі (до речі саме у цей день почали вбивати людей!) ніхто нічого робити не буде...

Особисто мене зачепила одна фраза "Ви вільні люди, живете у вільній країні. Робіть що хочете!" Ми ж не дурні - натяки зрозуміли!!! Однак дуже класно все робити чужими руками, відхрещуватися, називати нас хуліганами і ультрасами... Дякую, що не екстримістами!

Андрій Козюра взагалі поводив себе істерично. Розумію, нерви і все таке... Однак, лідери повинні тримати себе в руках!

Так от, підійшла, спокійно питаю: "Що завтра о десятій ранку буде під облрадою? Що людям робити? Ви ж бачите, що мирно ніхто нікуди не піде!"

Андрій відповів: "У нас є план, але ми не можемо його озвучити! Все завтра!".

Завтра настало. За підрахунками близько 10 тисяч волинян прийшли під ОДА, під ПОРОЖНЄ ПРИМІЩЕННЯ ОДА - звідти евакуювалися всі на чолі з Башкаленком!

Люди пішли під УМВС... Про події далі ви знаєте. У нас кидали гранати, однак жодного стратега-опозиціонера з їхнім планом там не було! ЖОДНОГО!

Десь потім Андрій Козюра з*явився на сходах і щось там доводив Башкаленку...

Так, друзі, який план був, якщо на прес-конференції ви відхрестилися від подій під УМВС, і сказали мені питати в того, хто нас туди повів...

Знаєте, шановні, навчіться розрізняти біле з чорним. Сірого не може бути!

Ви мали приїхати на машинах під УМВС перші і вмовляти Терещука на колінах, щоб не було провокацій!!! Ви чудово знали, до чого це може призвести!!! Ми не були застраховані від таких подій, які відбулися у Хмельницькому!

Чому ви не ініціюєте розслідування, хто САМЕ дав наказ кидати гранати???

Ми хочемо чути прізвища тих, хто буде покараний!

Нам набридли демагогії, які ви розводите!

Ви ж бачите, яка ситуація з лідерами опозиції у Києві! Невже хочете повторити їх долю???

До речі, прес-конференцію ВО "Майдан" перервав Олександр Пирожик, який сказав що треба йти на сесію облради "перезавантажувати владу"...

Через деякий час я читаю, що хтось перезавантажив себе на нові посади.

Але, сподіваюся, що ви розумієте, що під пильним оком громадськості!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я хочу розслідування справ того, хто здирав бруківку і бив вікна, хто палив приміщення і виносив, і крав державну техніку. Бо державне - не значить правого сектору. Ви злочинці, може за непогану ідею, але радикали і окупанти. А щодо вас Таню, то вертайтесь в свою теплу Польщу, ви останніх 5 років її розвиваєте більше як Україну. А тут різко патріотами поставали?
Відповісти
Тетяна Зубрик-Хомич, а Ви ще на посаді прес-секретаря нардепа, прислужника регіоналів Мартиняка?
Відповісти
кожне слово!!!
Відповісти
Таня А Ви випадково не знаєте, чому ніхто з міліціянтів не в кого не стрелив? То я Вам відповім як прислужнику продажного нардепа, тому що міліція добровільно передала зброю опозиціонерам в ту ніч, коли Ви так активно вислітлювали палііння регіональвського та комуністичного офісів. Маскуючись під правий сектор! Тому ніхто на Волині незагинув, в тому числі І Ви! Якщо журналісткою себе називаєте, то вмійте трохи глибше думати і робити висновки.
Відповісти
А ви як знайко повинні знати, що правого сектору у ту ніч не було!

Я не збираюся дякувати мєнтам, які в мене не вистрелили і шкодувати будівлю УМВС, яка не варта жодної смерті на Майдані!
Відповісти
Будівлю УМВС будуть відновлювати за державний кошт, а щоб стати як ви кажете "мєнтом" треба більше, як закінчити вже неіснуючий ЛГУ. І взагалі, про журналістів, як касту, люди гіршої думки, як про міліцію. Але ж ви впевнені, що у вас не всі продажні скоти, то чому про цих людей думаєте шаблоном?!!
Відповісти
Щоб стати "мєнтом" нічого не треба закінчувати...
Щоб бути міліцірнером, освіти однієї замало.
Якщо міліція дозволяє собі воювати зі своїм народом із застосуванням зброї - це ментярня, яку треба розпускати!
Я не думаю шаблоном, за цим спостерігав весь світ.

А щодо думки про журналістів немаю бажання сперечатися, бо не мені судити... Однак журналісти ніколи не воювали з власним народом!

п.с. якщо вас так хвилює мій диплом і рівень освіти, то хочу вас запевнити, що із дипломом неісеуючого ЛГУ я наразі навчаюся у польському університеті - якщо вам від того стало легше.
Відповісти
ще одна поправка - не за державний кошт, а за наші гроші...
Відповісти
Відповісти мають ті ,хто боявся вийти до народу ,а дав приеказ кидати гранати
Відповісти
Так ми ще, виявляється, повинні дякувати, що в нас не стріляли? Не дочекаєтеся!
Відповісти
Абсолютно підтримую авторку!
Я теж у ту ніч був на Луцькому Майдані і бачив авбсолютно безвідповідальну поведінку Гузя та Козюри.
Відповісти
знову нові СТАРІ обличчя розповідають нам про свою відданість і патріотизм! Особа, яка не так давно прислужувала ганебному депутату, раптом стала "пильним оком громадськості" і розповідає нам про скалку в іншому оці! Розберіться спочатку зі своєю колодою, Таню! Ви то біла, то чорна... Після прочитаного напрошується лише один висновок: люстацію потрібно провести у нашій країні безперечно, але таким як ви теж варто влаштувати люстрацію. Бо різниці між вами, Гузем та Козюрою немає!
Відповісти
1. Не працюю прес-секретарем давно.
2. У Польщі останні 4 місяці, а не 5 років, і повернуся в Україну обов*язково.
3. Я ні старе, ні нове обличчя політики. Ніколи там не була і не збираюся!

Знаєте, набридло відповідати анонімам... Впевнена, що подібні речі пишуть люди, з якими я особисто знайома. То чому ж не скажете мені це в очі? або хоча б скористуйтеся авторизацією на сайті - тоді я з вами обов*язково подискутую!
Відповісти
В очі не скажу, тому що справді з вами особисто не знайома. Але раджу помислити над тим, що пишуть інші люди, а не просто заперечувати і відкидати їхні думки.
Відповісти
Що саме я заперечую?
Відповісти
Вам людина правду пише, а ви тільки срати вмієте! Ганьба!
Відповісти