Додати запис

"Пацан з рогаткою" - це нова влада Волині?

Важко "з коліс" писати про побачене в Донбасі (це варте фільму, але я не телевізійник). Важко писати про почуте навколо. Ще важче - бачити масову "здачу" перед примарою нового "дракона", коли старий "дракон" ще не зник у Києві. Але що з нами, волинянами? Вірус рабства і нас зачіпає? "Найжорстокіший тиран - це колишній раб"?

Дежавю. 2005 рік. Згадайте! Хіба ми це не проходили: "Покарання невинних, нагородження непричетних?" Мали заміну людей у системі, але не заміну самої системи. Мали жорстокість до колишніх без відповідальності - отримали таку ж (якщо не більшу) жорстокість без відповідальності. Тоді - без крові, нині - на крові "Небесної сотні"?

Поставили волинський "Беркут" на коліна? Браво? А суддям, прокурорам, міліціонерам, депутатам, - що садили і знищували людей - амністія і всепрощення? А тим, кому "намалювали" зону "правознавці від влади" - і далі сидіти?

Наступний в екзекуції - "Сокіл"? Не податківці, не митники, не колишні очільники області? Фінансові, нелегальні потоки мають бути не знищені, а вдвічі збільшені і перенаправлені в інші, тепер - "революційні" - кишені?

Скіко-скіко "беркутята" "отримали"? 5 тисяч гривень? Нова влада найшла найбільших крадіїв? Самим не смішно? Чи синдром брехні від Януковича і нову владу на Волині заразив? А де, до речі, "нова влада"? Чого не на екзекуції? Ще не всі портфелі поділили?

Не з того почали, панове!

Суддя, прокурор, захистник і кат - в одній особі?

"Пацан з рогаткою" - це нова влада Волині?

Схаменіться!

Не за Юлю в Президенти, не за Турчинова-спікера, не за приниження виконавців (бездоказове), і не за особисту помсту Майдан стоїть! Закон один для всіх! Дежавю вже не буде! Досить!

Досить політичних "танців на поминках"! Прикро і гидко, коли добре слово про Людину не можуть сказати родичі, викладачі та однопартійці. А "бісують" політичні вискочки.

І ще - про "вмиті руки". Від Громради при СБУ ВО відмовились "революціонери". Чому? "Бо там не ті люди". Так і скажіть "Допобачення!" "не тим людям" і візьміть під контроль СБУ! Ви ж нині владці?! Кому,як не вам незнати, що може зробити неконтрольована спецслужба? Даєте привід для повторення?

Невже одного "дракона" скинули, щоб інший повстав?.. Схаменіться!



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Однозначно підтримую оновлення прокуратури на 100%! Також слід провести корінне реформування судової системи.
Відповісти
не найкращим чином поводить себе правий сектор
Відповісти
Правий сектор заганяється. Діють ще гіршими методами, ніж ті, з ким вони боролися! Ганьба таким як Данильчук і Ко.
Відповісти
Все правильно! Тільки НЕ одного "дракона" скинули, а росте подібна попередній нова,
драконо-корупційна голова, яку прийдеться рубати знову. Через рік-два.
Відповісти
А Юля нехай виконає те, що раніше обіцяла, а саме: "Бандитам - тюрми".
Хай займе посаду ГЕНПРОКУРОРА і доведе, що захищає український НАРОД.
Досить нам локшину на вуха класти!!!
Відповісти
А подивіться які хороми (трохи менші як в Януковича) має Юля, з російськомовними наймитами. Бачив сюжет на "1+1" 24.02.2014.
І як гуляє її доця за кордоном, коли на майдані вмирають прості українці за Україну і звільнення її мами-Юлі. А по деклараціїї вона БІДНА.
Відповісти
Ви ще це не проходили ні у 90-х роках, ні у 2004 році. Це ми проходили у великому Китаї. Але у вас щось також схоже. "Верной дорогой ідєтє, товарищи."
Відповісти
ЇЇ не має ні у правого сектора, ні у толпи, яка дивилася на те середньовічне бузувірство. Не встигли поховати юнака, не встигла його душа ще відлетіти у вирій, а тут вчиняється таке насилля. Почали революцію за гідність, а закінчили насиллям над гідністю. І кого принижували - вояків. Почали з Башкаленка, офіцера запасу. Тепер взялися за беркутят. Отже, щотижня буде лінчуваня на площі. Люмпену це подобається.
Справжній воїн поважає свого супротивника, а не принижує його гідність. Ганьба!
Відповісти
Хіба "Революція Гідності" вистоює для тих, хто принижує людську гідність?????! Геть подонків, які таке собі дозволяють! Це мародерство...
Відповісти
тепер російським каналам не треба вигадувати байки, достатньо приїхати та відзняти все як є. Хлопці, не позорте!
Відповісти
Майдан стоїть за президента-Кличка!
Відповісти
Ніколи! Він зрадник, 90 днів ходив на переговори...а люди гинули. Чому його не було на барикадах? Кличко ні!!!
Відповісти
закликаю до заміни всіх голів судів,починаючи,від апеляційного і до районних.
Відповісти
Добре, що ще є в Україні нормальні, мислячі люди, як В.Буряк. А, крім того, ще й сміливий в нинішній час висловлювати свою! думку.
Відповісти
А які КОНСТРУКТИВНІ пропозиції надає критик Буряк?
Відповісти
100% правильна стаття
Страшно уявити, що нас далі чекає при такому "розкладі"
Відповісти
не довідався: Скільки коштує одне свиномісце біля владного корита?
Відповісти
Імайдан,іправий сектор мають стояти, Юлю до влади - НІ,
Відповісти
Дуже правильна стаття. Пишіть !!!
Відповісти
"Правий сектор заганяється. Діють ще гіршими методами, ніж ті, з ким вони боролися! Ганьба таким як Данильчук і Ко"

однозначно підтримую цей коментар і автор теж правий... люди надіються на "пАкращеня" але нові вискочки ніц не зроблять....половина тих кого я бачив на майдані в луцьку і не тільки це хлопаки з лісу в прямому сенсі цього слова... жили десь на хуторі і тут на тобі революція чомуб не повоювати може депутатом стане... гидко на це все дивитись... і нічого незміниться тік тік криза почачалась толар більш ніж на гривню виріс...що далі сьогодні мали гривні завтра будем мати "фантіки"..... жити як в 90-ті на зарплату в 90 грн і думати чи у вечері вийдеш на вулицю і чи повернешся цілий і одягнений... як не як в нас була стабільність...і ця вся революція це поділ влади прижав яник цьому трьох головому орлу трохи хвоста вот і не тік їм...вот вони і в кіпіш... думаєте що межегір'я і всі інші маєтки стануть власністю держави і бюджет збагатіє??? да да канешно там вже половину в карманах винесли захватчики...решту продадуть нза копійки на аукціонах собіж знов...нема лідера в нашої нації НЕМА... і те що всі в ас так називають демократією посуті є АНАРХІЯ...демократія це не те що держава тобі щось должна і тобі все позволено...демократія це перж завсе обовязки громадянина перед державою... щоб щось хотіти від держави спершу потрібно щось для неї зробити...безробіття в нас???? невірю є робота для всіх і завжди проблема в тому що ніхто нехоче після універа робити в найнищій ланці виробництва.... всі зразу хочуть йти в діректори з власним кабінетом.... робочих спеціалістів майже в нас нема токарі, зварювальники в дефіциті... просто ніхто нехоче ним працювати.. а від саме цих спеціалістів прямим образом залежить економіка... реально ТОШНИТЬ ВІД ЦЬОГО МАЙДАНА!!! і ті лююди які загинул да згідний полюдяному їх шкода но ВОНИ ЗНАЛИ НА ЩО ВОНИ ЙДУТЬ ЇХ НІХТО НЕЗАГАНЯВ ТУДИ ЦЕ ВСЕ ПОВЛАСНОМУ БАЖАНЮ.....ВОНИ ЩО ДУМАЛИ ЩО ЗА ПОГРОМИ ЯКІ ВОНИ РОБИЛИ ЇХ ПО ГОЛІВЦІ ПОГЛАДЯТЬ??????
Відповісти
правильна стаття..
Відповісти