Додати запис

Луцька влада заповзято взялася виконувати програму Палиці?

Джерело Кубіцького б.є уже сьомий день.

Я навмисне не телефонував на гарячу лінію, бо було цікаво, за скільки часу наші доблесні комунальні служби відреагують. Адже двірники вулиці підмітають, жеківські електрики та сантехніки на виклики ходять, сміття вивозиться... За логікою речей, хоч хтось мав би побачити та відреагувати, повідомивши про аварію. Однак ні. Логіка тут не працює.

Але думаючи над цією проблемою, я знайшов відповідь на свої запитання. Вони містяться у повідомленні Волинського інформаційного порталу:

"В обласному центрі Волині хочуть розробити програму, згідно з якою в місті з’явиться чимало фонтанів. Про це йшлося 28 квітня під час виїзної наради на будівництво школи №27 у Луцьку.

За словами голови Волинської обласної адміністрації Бориса Клімчука, наразі Луцький міський голова Микола Романюк разом з архітекторами думають над тим, як зробити центральний фонтан на Театральному майдані. Губернатор переконаний, що там має бути «фішка міста». До того ж він має залишитися на 200-300 років.

Депутат Верховної ради України, голова Благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця зауважив, що були розмови про те, щоб оголосити конкурс на найкращий проект споруди. «Фонд це профінансує. Щоб ми починали творити Луцьк, як Відень, як Рим. Люди їдуть туди подивитись архітектурні композиції, які стоять там сторіччями. Зараз і в нас головна мета - привернути увагу туристів», - зауважив він.

Ігор Палиця додав, що спільно з владою планується розробити цілісну програму на п’ять років, щоб у кожному мікрорайоні нашого міста з’явилася архітектурна композиція у вигляді фонтану. Проте за цю справу першочергово повинні взятись архітектори", - йдеться у повідомленні ВІПу.

І тут я прозрів! Адже виявилося, що джерело Кубіцького - це не наслідок колективної безвідповідальності та гнилої управлінської системи міського ЖКГ! Це - початок реалізації програми Ігоря Палиці під кодовою назвою "фонтан - у кожен мікрорайон"! І Микола Романюк взявся її виконувати.

Чекати залишилося недовго: ще тиждень - і на місці джерела Кубіцького буде фонтан Палиці-Романюка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно!))
Відповісти
Місто Луцьк потребує нових (інших ) керманичів -лучан ,а не варягів.
Лише тоді можливі хоча б якісь позитивні зміни ,а так - маємо купу дегенератів , а не Керівників.
Відповісти
Сьогодні (на 8-й день) ситуація зрушилася з мертвої точки. Один з працівників Департаменту ЖКГ викликав на місце пригоди аварійну бригаду Луцькводоканалу. Ті в свою чергу поінформували, що навпроти Кравчука, 15 "протікає труба діаметром 600 мм, яка залягає на глибині 4 м. Якщо її перекрити то без води залишаться півмікрорайона. В даний час роботою по заміні аналогічної труби займається Луцькводоканал на перехресті вул. Рівненська-вул. Теремнівська. За декілька днів закінчать роботи там і розпочнуть на вул. Кравчука, 15. Наразі місце огородили".

Чекатимемо.
Відповісти
Не розумію, що спільного з тим, що ЖЕК не лагодить аварію і тим, що Палиця дасть гроші на фонтан? Пан Лучик хотів би, щоб гроші дали на дірку в трубі? Він дає власні гроші і сам визначає на що вони підуть. Тут справа вибору кожного, не хочеш - не голосуй за Палицю, але фонтан у місті, як на мене, це досить добре. Якби всі кандитати щось таке робили перед виборами то ми від цього лише виграли. Деякі ж продукують лише скандали і подання до прокуратури за переслідування.
Відповісти
"Якби всі кандитати щось таке робили перед виборами то ми від цього лише виграли".
Це так, на досузі почитати http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4fa6a18d8ea18/ :)
Відповісти
тут головна Ваша проблема, чомусь брати гроші з пана Б. за критику всіх інших Ви можете, а голосувати за гречку - ви патріот
Відповісти
А з приводу аварії, то вважаю, що це ненормально, коли її не можуть усунути протягом тижня. Більше того, не просто усунути, а й виявити. Звідси виникають декілька запитань (здебільшого риторичних):
1. Які збитки понесло комунальне підприємство "Луцькводоканал" (а це спільна власність лучан) через аварію, яку ніхто не усуває? Скільки ще таких аварій закладено в тариф, по якому ми сплачуємо за користування водопостачання та водовідведення з власної кишені?
2. Хто є відповідальним за ситуацію в ЖКГ міста, якщо комунальні служби не можуть виявити аварію протягом тижня?
3. Якщо ж винен Департамент ЖКГ, тоді чому Романюк не звільнить його начальника? Тим більше, що це вже не перші його "вльоти".
4. В будь-якому випадку своєю кадровою політикою міський голова бере відповідальність на себе за всі речі, які відбуваються в місті. Якщо кадрових висновків немає, значить мер заодно з начальником ЖКГ.
Відповісти
Гаразд, Кубіцький поганий, Романюк поганий, міська рада погана, хай навіть Януковічь поганий, бо у Вас тече труба, але ЧОРТ ЗАБИРАЙ! при чому тут фонтан Палиці?
Відповісти
а ти дай відповідь де взяти професійного комунальника на якого б вішали всі гріхи в місті (а самае, тарифи, дороги, дахи, інженерні мережі, бродячі собаки, тендери і т.д.т.п.) + постійні перевірки прокуратури, СБУ, КРУ, міліції. І поцікався яка у Кубіцького з/п!!! думаю будеш дуже здивований, як він сам з роботи не йде!
Дуже мілко плаваєш в цій сфері, одне пустослів'я несеш!
Відповісти
На це запитання відповідь має давати міський голова. А якщо Кубіцького не влаштовує зарплата - хай йде працювати двірником, а не сидить на тендерних відкатах. Може там більше платять...
Відповісти
скільки платять за відкати, я так думаю це питання до міського голови і його заступників, а не до начальника ЖКГ який по суті є "пєшка"
Відповісти
Я б йому (Кубіцькому) взагалі б не платив: поясню чому,в обід він уже пиво п"є,а о 16-00 допиває щось поміцніше,а на 17-00 повертається на робоче місце і має ЧАС цей КЕРІВНИК на всякі зустрічі особисті,а місто і мешканці нехай самі викручуються.
Кадрові висновки Романюк не зробить,бо не він його ставив та й не Шиба...
Відповісти
День дванадцятий.
Аварія не ліквідована, струмок дзюрчить далі.
Відповісти