Додати запис

Як змінити Себе і Україну

Сьогодні немає жодної людини в Україні, яка не запитує себе: А ЩО БУДЕ ДАЛІ, що робити і як ми будемо жити далі?! Всі розуміють, що країна змінилась, але не всі розуміють, що доля країни та доля українського народу залежить від нас самих.

Я звертаюсь до тих, хто всією душею переживає за нашу країну і хоче змін на краще, але не знає що потрібно робити, що від нього залежить і з чого починати. Люди, які захищали і захищають Майдан, давно зробили свій вибір і слугують нам прикладом. Але багато хто з нас питає: «А що нам робити? Ми не були на Майдані, але ми дуже хочемо щось змінити. Я проста людина і сам нічого змінити не можу. Я можу тільки плакати біля телевізора, клясти себе за те, що не переміг свій страх і не пішов на Майдан, але всією душею переживав і оплакував Героїв».

Країна змінюється і змінюються люди, змінюється кожен з нас, і тепер тільки від нас залежить наскільки ми зможемо змінити все навколо нас, змінити Україну.

А починати потрібно з СЕБЕ. Якщо кожен з нас почне змінювати себе, то почнуться зміни довкола нас, тому що МИ і є Україна.

Ми Український народ – кожен з нас є складовою частиною цього народу. Тому тільки від нас залежить наскільки ми зможемо змінити себе і нашу країну. Не потрібно чекати, що хтось прийде і почне нам будувати країну і казати що потрібно нам робити. Тільки ми самі зможемо побудувати собі таку державу, яку ми самі хочемо.

Не думайте, що лідери інших країн переживають за український народ, деякі з них і за свій не дуже думає. Не кажучи вже за гроші. Всі гроші, які нам можливо дадуть, скоріше всього потрібно буде віддавати, і віддавати з відсотками. Не потрібно робити помилки інших країн, які таким чином втратили свою фінансову незалежність і перетворилися у «фінансові колонії», де уряди змушені виконувати накази лідерів інших країн.

Все треба робити зважено і поступати мудро.

«А що власне змінювати?» - запитаєте Ви. Почніть з елементарних речей, поводьтеся культурно, не смітіть, поважайте старших людей, поважайте взагалі всіх порядних людей, навчіться слухати один одного, посміхайтесь і радійте життю, бо воно таке коротке. Не обманюйте, не робіть речей за які вам потім буде соромно, не ображайте і не терпіть образ, захищайте слабких, якщо їх ображають, не залишайтеся осторонь коли рядом з вами твориться зло, творіть добро.

Не вірте брехливим політикам, не слухайте їх, якщо вони не слухають нас. Оцінюйте політиків не по словам, а по їх справам. Не вірте олігархам, вони нас не розуміють. Не може людина, яка живе в палаці і яку нудить від омарів і чорної ікри, зрозуміти тих хто їсть дешеві макарони, тухлу картоплю із супермаркету, та п’є воду з під крану.

Вони вважають себе «голубою кров’ю», які навчились гарно говорити або кричати, як кричали колись на мітингах комуністи і фашисти, і не розуміють що народ вже не бидло і не стадо яке потрібно піддавати дресурі. Наші життя для них – це цифри на папері, ми для них електорат. Не слухайте їх, ПОВЕРНІТЬСЯ ДО НИХ СПИНОЮ, як вони повернулись до нас.

Можливо скоро нас чекають вибори. Потрібно зі всією відповідальністю підійти до свого вибору. Від Вашого вибору залежить доля країни, залежить ВАША ДОЛЯ. Не ховайте голову в пісок, а то вашим тілом скористаються мерзотники, а вам і вашим дітям прийдеться знову поніверятися.

Зрозумійте, що ВЛАДА – ЦЕ НАРОД, що ВЛАДА – ЦЕ ВИ, а чиновники – це держслужбовці. Вони маюсь СЛУЖИТИ ДЕРЖАВІ, служити НАРОДУ, служити НАМ З ВАМИ! Не поклоняйтесь чиновникам, боріться за свої права, честь і гідність. Це Ви своїми податками утримуєте їх, ВИ їм платите зарплату, тому питайте з них як працедавці з працівників, яких Ви найняли на роботу. Ми без них проживемо, а вони без нас здохнуть з голоду. Нагадуйте їм про це. І зрозумійте головне, держслужбовцями є всі аж до ПРЕЗИДЕНТА. Президент - це головний ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ, якого Ви призначаєте!

Ви маєте усвідомити, що ВИ керуєте державою, ВИ Є ВЛАДА, а не навпаки, як вважають вони.

Сьогодні ми маємо унікальну можливість змінити своє життя, за цю можливість пролили кров НАЙКРАЩІ СИНИ І ДОЧКИ УКРАЇНИ, давайте не зрадимо їх, хай вони радіють , дивлячись на нас з небес. Не дозвольте знову надіти на себе ярмо і кайдани! Збудуймо разом ВІЛЬНУ УКРАЇНУ! СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не надірвись, викрикуючи: "Сала".
Відповісти
все вірно.молодець
Відповісти