Додати запис

Вона повертається

Юлія Тимошенко на волі! І перше, що вона зробила - поїхала на Майдан, аби подякувати своїм справжнім визволителям. Маленька, мініатюрна, навіть, здавалося, що якась крихітна, Юлія Володимирівна зі свого інвалідного візочка проголосила промову. Це була промова політика найвищого гатунку, політика, який знає, як сказати, головне – що сказати. Політика, який розуміє, як потрібно зробити та, для чого це робити. Політика, який дивиться і бачить, який слухає і чує, який знає і вміє.

Це відчули всі: і друзі, і "закляті" друзі, і опоненти, і відверті вороги. І полився "бруд", ще й з таким натиском, так завзято і, головне, зі всіх щілин: з телеканалів, зі шпальт різноманітних видань, зі сторінок інтернет-ресурсів. Її знову почали бити, бити в спину, без попередження, без всякого жалю та співчуття, без пояснень та вибачень, жорстоко та цинічно. Сподівались, напевно, що ще слабка, що не зможе захиститися, що ще вразлива, що зламана. Але Юля не впала, не зігнулась, не зламалась. Вона вистояла, не маючи жодної можливості стояти!

І хто ж її атакує? Це ті, хто привів Януковича до влади, хто опосередковано винен у появі "Небесної сотні" та каліцтві тисяч майданівців, хто в 2010 році на президентських виборах зі всіх усюд кричав, що всі політики однакові. Та події Євромайдану наочно показали, що різні, тільки ось ціна цього уроку виявилась такою непомірною. Це ті, хто закликав голосувати проти всіх, та ось прозріння цих "противсіхів" виявилось занадто кривавим для України.

Бо стала б Юлія Тимошенко у 2010 році Президентом України і не було б Євромайдану, і були б живі наші Герої, і не були б покалічені їх побратими, і ми давно вже підписали б Угоду про асоціацію з ЄС. Але в історії немає умовного способу.

Так, вона ще прикута до інвалідного візочка, але її енергетика знову надихає тисячі людей, так, вона ще не може стояти, але її харизма знову є джерелом стійкості для десятків тисяч людей, так, вона після тривалої перерви ще не звикла до промов, але її слова знову надають наснаги сотням тисяч українців. Вона незабаром повернеться і, як завжди, з відкритим забралом, відчайдушна та цілеспрямована, мужня та мудра, впевнена в собі та у нас. Вона переможе свою хворобу, подолає свій внутрішній біль і поведе за собою всіх нас, всіх, хто чекав ЛІДЕРА, хто зачекався на політика, здатного на вчинки, хто відчув потребу у державному діячеві.

Вона повертається! Вона повернеться і переможе, а з нею переможе й Український народ!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 93
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юлія Володимирівна - сильна жінка, сильний політик, щоб хто не писав і не казав. З нею боровся режим протягом багатьох років і їй все-таки вдалося вистояти, бо вона любить людей і безмежно вдячна Майдану, який допоміг їй вийти раніше із політичної в’язниці, вона любить Україну і це видно! Дай їй Боже здоров’я!
Відповісти
Юля - за типом своєї особистості "політик". Вона цим живе і без цього вона вмре. От і все. І не потрібно розповідати про те що вона "...любить людей і безмежно вдячна Майдану, який допоміг їй вийти раніше із політичної в’язниці, вона любить Україну..."
Дай їй Боже здоров’я!
Відповісти
Тимошенка- патологічна брехуха та професійна злодійка.
Відповісти
Таке відчуття, що Світлячок пісяв в майтки від надлишку емоцій, коли родив цей комент.
Відповісти
Який вона політик, якщо не змогла домовитися (за ради людей) з Ющенком про узгоджену діяльність. Амбітна єврейка, яка прагне влади і бабла, як і ось цей Пустовіт.
Відповісти
Вона - хитра, підступна і віроломна! Пашку злила класно.
Відповісти
Грицю,Юля,це стара кришка до золотого унітазу!Тільки той,хто не хоче знати про "здобутки"Юлії або ще тупо вірить в її переможну роль може таку ахінею нести.Ця
пані-відлуння історії і пережиток минулого.Крапка!МАЙДАН народив ГЕРОЇВ,які достойні бути ОРЕОЛОМ СЛАВИ
і представляти інтереси громадян України у владі!
Відповісти
От тупо, як раз таку ахінею нести і не має чого прикриватись Майданом, бо Герої Майдану - це честь і гордість України, а ви,"пане", ТЕ, що зливав янукович в своєму золотому унітазі, тому, тупо не захлебніться!
Відповісти
"юлєботи" ще живі... На ЛЮСТРАЦІЮ!
Відповісти
Обовязково НЕ повернеться. Вона зразу заявила, щоб майдан стояв, доки її виберуть президентом. Вона робить вигляд, що не розуміє настроїв майдану, що її вже давно розкусили.
Відповісти
Повернеться. Обовязково повернеться!І наш народ обере свого президента. А наш президент - це ЮЛЯ!!!!!
Відповісти
Юля осмислить нову реальність, прийме цінності Майдану і зробить ще багато корисного. Впевнений!
Відповісти
Актриса погорілого театра, актори голівуду їй позаздрять просто! А Пустоцвіт виправдовує своє призвіще - пустомеля й популіст і сраколиз.
Відповісти
Ігоре, ну хто б казав?!!Забув, як сам підлизував, та щей кому...?!! На нормальну людину наговарюєш, бо по собі судиш! Стидоба!
Відповісти
Юля на волі - це шанс для вас, я звертаюсь,найперше, до тих, хто допоміг своїм голосуванням або закликами "проти всіх" прийти до влади мародерам і бандюкам на чолі з яником, щоб спокутувати свій гріх перед Героями Майдану. Чи ви так ще нічого і не зрозуміли, ще нічого вас і навчило?!!Вже своє "фе" ви Їй показали, а постраждала Україна?! На що, вказує і автор статті. То, прошу сховайте "свою Бабу-Ягу - протів" та скористайтесь шансом, який нам дав Майдан. Юля-наш Президент! Вона вистраждала це для нас і заради нас!
Відповісти
Не вона повертається, а Пустовітова БОЛТОВНЯ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.
Як цей ПУСТОвіт хоче владу і грошей! Вислужується, леститься до Юлі.
А коли в Луцьк приїжджав Янукович що робив Юлін опозиціонур Пустовіт? Сидів як поганий щур в кущах і не висовувався.
Ну а хто створив проблеми лучанам в "Західінкомбанку" шляхом набору брудних грошей за
місця в списку депутатів? До цього часу не можемо повернути свої кошти.

Ця його стаття звичайне прикриття своїх брудних справ болтологією і бажання карєри та грошей- БО СКОРО ВИБОРИ.
Відповісти
Хоч БЮТ і має своє монолітне болото, але Юля - це героїня Помаранчевого майдану. Вона не зрадила, як Вітя, тому і кинули її до в"язниці. Не Ющенка, якого вона приведа і ми всі гукали до хрипоти, а її, бо боялися її патологічно до останього дня. Краще почитайте книги про нею Олександра Середюка, які він видав, коли вона була у тюрмі. Якби вона була на волі, то давно б змела той режим і не було такої крові. А то ця ялова опозиція все боялася закликати народ до зброї.
Відповісти
Ой вибачте, не стаття, а писулька.
Відповісти
Питання до,,суддів'' - скільки можна смакувати прорахунки політиків, забуваючи про правильні кроки? Я часто чую від людей критику влади, це нормально, але особливо стараються в таких випадках особи, про яких існує приказка -,, Скільки дурня не навчай, а він все рівно все знає.'' . Задайте собі питання, чому Янукович, добре обізнаний з реальними недоліками Тимошенко, пішов на організацію іі ув'язнення, а не використав таких правдолюбів щоб скомпроментувати свого основного суперника, якого не можна ні залякати, ні купити. Гірко, коли в цивілізованих краінах політиків порівнюють з політиками і визначаються, а у нас стараються того, хто робив усе що міг, аби цій владі прийшов кінець стараються максимально обгадити.
Відповісти
Юлія Тимошенко - це політик завтрашнього дня! Вороги України бояться її як вогню, бо з нею їм конкурувати не до снаги. Правильно, якби Юлю обрали президентом, то не було б і загибелі людей. Питання лише в тому, що якщо судити по коментарям, то дехто так нічого і не зрозумів. А Юля переможе, щоб не писали в коментарях недолугі тролі!
Відповісти
Аферистка Тимошенко після трирічного санаторного лікування поїхала не до хворої матері ,а на мітинг.
Ця особа піде по трупах своїх близьких до влади.
Відповісти
Чомусь ,всі шукають винних на стороні і все їм не подобається -то Юлія Володимирівна ,то Пустовіт-займіться ділами ,допоможіть місту-писати всякий бруд дуже легко,а взяти граблі і мітлу не всякий зможе. ЮЛЯ-ЛІДЕР!!!
Відповісти
Пустовіт- це жовто-блакитний Башкаленко.
Тимошенко - це Янукович з целюлітом.
Відповісти
Юля наш ПРЕЗИДЕНТ!!!Слава Україні!
Відповісти
ваш, ваш президент. вашого закритого БЮТ-клубу, що немає до простих людей відношення.
протести "юлі - волю" не мали масового ефекту, бо народ її і не хотів.
а от майдан починався з народу, без політичних партій, саме тому він і переміг.
бо поки ваша опозиція ходила на поклони - пацанів вбивали.
бо поки ваша опозиція ходила підписувала нікому непотрібні "пісульки" - пацанів вбивали.
і накінець, ваша опозиція зі сцени знову розказувала про чергову "угоду", але вже вбили стільки пацанів, що майдану урвався терпець, вийшов представник народу, сотник, який в очі і опозиції, і овочу сказав правду і зробив те, що мала зробити опозиція після першої хвилі насильства - поставити овочу УЛЬТИМАТУМ. на зустрічі, в очі сказати.
і майдан переміг. не опозиція, а народ переміг.
зараз ви скористались ситуацією, отримали посади, але це не значить, що отримали ДОВІРУ від людей.
тому не треба дратувати народ.
Відповісти
Не треба чіпати Державний стяг і прикриватись лучанами-напевно в декого в голомі "целюліт".
Відповісти
Юля - це промінь світла в темному царстві зла.
Відповісти
краще, Юля - це промінь світла від ліхтаря паровозу, що сунеться на нас в тунелі економічного занепаду.
Відповісти
Юля Володимирівна це наш лідер!!! ІІ треба любити і поважати а саме головне довіряти, а не поливати її брудом....
Відповісти
Не можна порівнювати Януковича з Тимошенко!!! Вона протилежність його....
Відповісти
Юлія Володимирівна є беззаперечним авторитетним політиком у всьому світі. Тому конкуренти її бояться і поливають брудом. Та її не зупинити. Пророцтво монаха про те, що п'ятим президентом буде жінка, яка наведе порядок, збудеться в березні цього року! Тимошенко - наш майбутній президент!
Відповісти
Юля - єдиний лідер опозиції, визнаний усім світом. Вона перша кинула клич "Банду геть". Вона перша стала на двобій із тираном і державним злочинцем. Сильний політик,мудра жінка, креативна особистість. Юля - наш Президент!
Відповісти
Юлія Володимирівна першою стала на боротьбу з режимом,пережила знущання,переслідування і ув'язнення,ризикувала своїм здоров'ям і життям.Юлія Володимирівна поділяє вимоги іцінності Майдану.
Відповісти
Юля боролася з режимом Янука з метою встановлення свого режиму, який був би, впевнений, не менш згубним для України.
Відповісти
І скільки б не лили того бруду - він до неї не пристане.Тільки Юля і тільки Вона наведе порядок в нвшій країні. ЮЛЯ -НАШ ПРЕЗИДЕНТ!
Відповісти
Я дякую за ваші слова,так воно і буде
Відповісти
Хто що тут би не писав, а особисто моя позиція незмінна, підтримувала і буду підтримувати Юлію Володимирівну та її команду!
Відповісти
команду?!
це кого???
подивись спочатку у їх "чесні" очі)))
на волині це такі самі злодії, як і команда овоча.
Відповісти
Шановні відкиньте свої примітивні погляди щодо Ю. Тимошенко...Нам усім можна захоплюватись цією сміливою, вольовою жінкою. Згадайте скільки людей вийшло в її підтримку коли їй оголосили вирок. Я думаю, що ці люди вірили їй,і вірили в те що саме Тимошенко зможе навести порядок в країні.. В якій зараз повна діра..І перестаньте говорити про цю люстрацію..Це повна нісенітниця,якщо не лишити старих кадрів країна точно розвалиться..Я вірю в те що молодь це майбутнє,однак давайте тверезо дивитись на речі,потрібно ще щось робити, а для цього потрібен стаж роботи....Країну зараз потрібно вивести з провалля,а не проводити практику молоді на керівних посадах..
Відповісти
Юлія Тимошенко- сильний політик! Вона настільки проникнутая любов`ю до своєї країни і народу,і це відчули всі:і друзі, і вороги.Юлія Тимошенко в силах, зробити все можливе, для процвітання нашої України.Хай Бог її помагає!!!
Відповісти
Я особисто теж за Тимошенко, потрібно дати їй ще один шанс.Вона сильний політик!!!!
Відповісти
Накінець Юля з нами. Вона сильна як жінка і як політик, тому ті що вже бачили себе в кріслі Президента стараються її облити брудом.Це не личить сильній, цивилізованій людині. На революційній хвилі до влади рвуться люди які не мають знань , досвіду,авторитету на міжнародному рівні. Юлія має надзвичайний авторитет серед усіз європейських лідерів які розчаровані попереднім керівництвом країни. Саме тому західні країни вперше обговорюють можливість застосування санкцій. Членами партії"Батьківщина " є інтелігенція України яка вважає що саме Юлія Володимирівна гідна бути Президентом України.
Відповісти
Своїм життєвим прикладом Юля показала,що волю можна здобути лише в боротьбі. Жаль, що дорогою ціною вона дісталася для народу.Слава загиблим героям! Вічна їм пам’ять! А щодо Юлі, то вона - найбільш реальна кандидатура на пост Президента, вона здатна вивести країну з прірви.
Відповісти
що дебілів,які обожнюють "великомученицю"більш ніж достатньо.Білосердечкове братство нам ще до осені,до дострокових парламентських виборів покаже свій "професіоналізм" керівництва державою.Чекайте і тіштеся ті хто так її любить,а ми,які не віримо в неї будемо з тими,хто змете і цього білосердечкового дракона.
Відповісти
Юлія Володимирівна це мужня жінка,яка боролась з режимом Януковича,яка не злякалась банди і не втекла за кордон.
Відповісти
Леді "Ю" потрібно відновити довіру в народу..Але як це зробити якщо ми такі жорстокі..Ви шукаєте кращих??а їх НЕМА.
Відповісти
Шановний "переконався", а з ким це з "тими"??Хочете повернення 90-х.??
Відповісти
Ю.В.Тимошенко має досвід, організаторські здібності які допоможуть в розбудові України.
Відповісти
Є така категорія людей у кожному суспільстві, яким життєво необхідно постійно когось обожнювати. Чисельність таких людей прямо пропорційна рівню розвитку суспільства. В Україні, зважаючи на століття панування патерналіської держави, ця категорія, нажаль, доволі чисельна. Пан Пустовіт один з таких. І не хоче він заморочуватися, хто така по суті Тимошенко, і не цікаво йому, що різниці між Януковичем і Тимошенко практично ніякої: крали обоє у фантастичних розмірах, і крали б далі, якби була змога, Просто хитродупа Юлька робила це вишуканіше ніж Хам. Але фанатичне обожнювання не тільки гріхрвне за Біблією, але й суспільно небезпечне явище, особливи в політиці.
Відповісти
РЕСПЕКТ!
Відповісти
Коротко.Влучно.Доступно.Правдиво.
Відповісти
Фанати партії регіонів тепер просто б'ють по Тимошенко. Це єдине, що їм залишилось. Тіштесь...
Відповісти
Коли Ю.В. Тимошенко боролась з бандою Януковича де були усі ці ,що зараз звинувачують їі?
Відповісти
Коректно було б сказати: банда Тимошенко боролася з бандою Януковича.
Відповісти
дві банди між собою боролися за першість грабувати народ
Відповісти
В такій ситуації, яка склалась в Україні, потрібна тільки Ю. Тимошенко. Вона знає як підняти економіку, наповнити державну казну. ЇЇ сприймає як Захід так і Схід.
Відповісти
Ю.Володимирівна політик,якого поважають як в Україні так ів цілому світі.Політик ,який може зробити Україну такою якою її хоче бачити майдан.
Відповісти
Її визнають світові лідери єврепейських держав.Вона мудрий політик. Наше майбутнє тільки за європейською державою.
Відповісти
Юлія Володимирівна боролась з режимом Януковича її не зломили ні вязниця,арешт,знущання,вона була і буде в перших рядах за процвітання розбудову України.
Відповісти
ПРОПЛАЧЕНІ БЮТІВСЬКІ ШТАБНІ КОМЕНТАТОРИ ВИЙШЛИ НА РОБОТУ.
Відповісти
Шановна громадо! Пам'ятаєте як на Майдані леді Ю. сиділа в інвалідному візку, звертаючись до людей? Тоді вона справжня великомучениця, бо той, хто має проблеми з хребтом (грижа чи протрузія) відчуває нестерпний біль при сидінні. То можливо вона просто симулює..?
Відповісти
Я скажу,дякую вам всім,що Юля така-сяка,значить вона все робила правильно ,якби Янукович не боявся її,то б не посадив її за грати.Значить був у нього страх ,страх за награбоване .І ще ,щоб когось обсуждати- поверніть свою голову назад,на свій пройдений шлях.Всі герої,а ти візьми і поседь в тюрмі,так хоча б з неділю,не говорячи про 2.5 роки
Відповісти
Щоб хто не говорив,щоб хто не писав,але,реально,Юля сильний політик,її бойовий дух не зламали навіть тюремні нари і тільки Вона,при нинішній ситуації,може вивести Країну з кризи.
Відповісти
Немає в Україні іншого політика, якого так поважають з яким рахуються в Європі та і у всьому світі, як Юлія Тимошенко. Юлія Тимошенко-це надія українців на побудову справедливої держави з чесною владою та гідним життям. Юлія Тимошенко-це майбутній народний президент України. Слава Україні!
Відповісти
Юлія Володимирівна це політик яка знає як подолати кризу, вивести країну із розрухи, та налагодити звязки з ЄС.
Відповісти
юля-президент = майдан-2
не треба нас знову тягнути назад, навязувати своїх юль, віть та інших політичних покійників, це вже минуле. ви ще лазаренка почніть з америки витягувати, теж дядько з "досвідом".
потрібна нова фігура, яка буде підтримана і сходом і заходом україни.
єдиний більш-меньш достойний - це порошенко. розуміється в економіці, перемовинах, прийнятний для європи, фінансово самодостатній для того, щоб не красти.
а юля зараз почне за 4 роки наздоганяти вигоду.

Відповісти
Янукович боявся лише одного політика - Юлії Тимошенко. Якби вона була на волі, то він би не дав команди застосовувати зброю. І дострокові вибори президента вже давно б пройшли.
Відповісти
якби овоч боявся юлю, вона давно би "захворіла" на невиліковну хворобу і покинула б цей світ.
революцію зробили люди, юля тут ні до чого.
Відповісти
додам, що овоч боявся і боїться одного політика - вову пітіна.
Відповісти
Тимошенко-політик з народження ! Шкода тільки за втрачені роки , я впевнена що Україна не була в такій ситуації якби Юля була прем"єром. Таких людей нам треба будучі при будь якій посаді вона ще покаже себе з хорошої сторони
Відповісти
ага, він тоже хоче повернутись, каже, що покаже себе з хорошої сторони))))
забудь і не згадуй, вона вже вносить розкол рішенням балотуватись, проти неї схід країни, пересварить всіх знову, інтриганка.
Відповісти
Кремлівська агентка Григян розвалила економіку та розчистила дорогу до влади Янику.ВСі добре памятають таємні перемовини з хамом.
Відповісти
Ось вона повернулася. Це точно хтось помітив-Пустоцвітна болтовня знову повернулася!
Починається новий "прорив" свиней до корит, з допомогою свинячого визгу. Будуть воротися за ласі шматки: посади, гроші, землю, преференції. З таких партійок починається корупція.
Відповісти
з НЕЮ Україна точно нічого не доб"ється!на пенсію !!!до чоловіка в Чехію!!!в Україну-зась!!!
Відповісти
Одне тільки імя Юлії Тимошенко приводить у стан ідеосинкразії всіх орієнтованих на Януковича та Ющенко. Гавкайте, а ми знаємо, що собаки гавкають, а караван іде!
Відповісти
ЮВ - підступна хитра зміюка! Гляньте як її донька по найдорожчих готелях зі своїм кавалером тішиться. І це - в найстрашніші для нашої країни часи - коли гинули молоді, повні сил люди. А потім ці Тимошенки так жалісливо і сльозливо "дякували" народу, за те що витянули з тюрми їхню "хресну матір". Як з послами в Європі - так швиденько на ноги стала, а як людям подякувати - так в кріслі. Тимошенко тереба простим людям ноги цілувати за те що її з тюрми визволили
Відповісти
Регіонали вже навіть не шифруються. От обнагліли.
Відповісти
вона повертається,але не повернеться,дерибану по тимошенківські не буде.Сумуйте БЮТівці.
Відповісти
Чесно кажучи, тон деяких коментів (таке враження, що автор один і той же або джерело однакове)нагадав істеричних дівиць на концертах "Бітлз". А от Майдан приймав Тимошенко далеко без істерик - щоб не забувала, завдяки кому вийшла і що зібрався він не заради мадам Ю і її Вуітонів. Та й в Раду з Тимошенко прийшли всякі - починаючи з Лозинського і закінчуючи "покупцем" Забзалюка. А на Волині хто - Грицюк з Кравчуком з липовим дипломом? І як це вони попали в список "великомучениці"? А Пустовіту, який сидів як вош в кожусі, треба вереском себе проявити, бо робити хоч щось боявся. Р.S. Януковича і Ющенка, які одного поля ягоди,просто зневажаю. А взагалі-то, стан ідІосинкразії викликається.
Відповісти
Те, що Юля повертається, видно по тому як автор цього короткого
Юліного дацзибао співає "прикута до інвалідного візочка" де?
Перед майданом, хоча недавно стояла перед послами. Видно втрачає здоровий глузд, а має лише бажання. Як Вірний ленінець мало не в засос цілується з своїм учителем інтриг,
бувшим нардепом Кирильчуком, старим Юліним Волинським хапугою.
Який на Волині створював корупцію наприклад,за пів-ціни купував ціле військове містечко.
Чи хочуть волиняни такого повернення?
Звичайно ні!!!
Відповісти
Дивують жовчні коментарі вічно ображених. Коли псевдофакти та псевдоаргументи є єдиною зброєю проти Юлії Тимошенко, коли відверта брехня є останнім аргументом сопливих писак з табору почилих в Бозі ригианалів, то Тимошенко на правильному шляху: бути їй Президентом України!
Відповісти
Юлька грошей накрала, за кордоном з своїми злодіями їх сховала, а людям цілий час брехала.
На майдані люди за правду вмирали, а дочка в цей час по Італіям гуляла.
Брехливе кодло, хто вам повірить.
Відповісти
Тимошенко не крала. Якщо є факт, то докажіть. Ні Кучма, ні Янукович це доказати не змогли. Це міф сворений її опонентами. Тимошенко кризовий менеджер, яка зуміла в умовах світової економічної кризи втримати економіку України, яку в умовах відсутності такої кризи довели до дефолту Азіров і його банда.
Відповісти
Кремлівська сексотка розвалила економіку та знецінела гривню в 2008-2009.
Народ памятає бензинову та цукрову кризу в 2005, страйки таксистів та підприємців.
Тільки один газовий пакт з Путіним заслуговує на пожиттєвий термін.
Відповісти
Доводити, що жиди не крадуть, то марна справа. Всі вони "чесні", але лізуть у владу, всі за Народ, тільки який.
Відповісти
Проснувся Пустовіт, написав два рядочки, бо ж часу немає писати багато,посади треба ділити швидко... та усім своїм старим бабусям, що проплачені в палатках завжди стоять та соваються по всіх мітингах для колічіства і від безделія.дав завдання писати коментарі та вихваляти Юлю Набрав в партію простітуток, як Бунда , та грошові мішки, які потім пересварилися і покинули БЮТ, а люди нерозумні за них голосували. Тепер люди мудріші, бачать хто є хто. Де був БЮТ, коли 3 місяці воювали на майдані, кого ви бачили тут , в Луцьку, я вже мовчу про Київ.а ЦИХ ДЕПУТАТІВ ОБИРАЛИ МИ
Відповісти
Ми не обирали, нас просто обдурили словоблудні промови Пустовіта. Тому що в список депутатів БЮТ записував Пустовіт, а ми обдурені проголосували за цей "гнилий список".
Люди з БЮТ бачили і сміялися як цей Бундестаг довго лежав під "депутатом" Василевським,
а тепер ним користується цей щур? Оце то "офіцери" пролізли в БЮТ!
Колись, в німецьких офіцерів для цих цілей були спеціальні обслуговуючі українські шльондри, зараз Бундестаг.
Відповісти
Юля включилась у процес припинення агресі Росії щодо України. Сподіваємось на її вміння переконувати своїх опонентів.
Відповісти
Дипломете, а Бунда ще не включилась в процесс?
Відповісти
"Вона повертається! Вона повернеться і переможе, а з нею переможе й Український народ!": Те саме як:" Вона працює". Змініть риторику або програєте вибори.
Відповісти
Вона пристосовується, як і ПустоВіт.
Привласнили і захопили досягнення простих майданівців, заслуги не членів партії "Батьківщина".
Це Пустовіт фальсифікуючи переконував, що у нього понад 2500 членів партії в Луцьку,
але їх нема. Оскільки коли Янукович приїхав до Луцька, то вийшли 30 чол. в основному депутатів.

Сам Пустовіт заховався і тихо сидів.
Зараз вони фактично почали паразитувати на смертях Героїв НЕБЕСНОЇ СОТНІ.
Брехуни, які почали вже говорити про вибори: "змініть риторику або програєте вибори".
Ось що їх цікавить насправді-особисті преференції-посади, земля, хабарі...
Це їх пустоцвітний "камінь наріжний" з якого виростає нова КОРУПЦІЯ.
Відповісти
Дуже хороша стаття, матеріал викладений справедливо, підтримую. Юля наш майбутній Президент, тільки вона може навести порядок, мир та спокій в державі, забезпечити права та свободи громадян і покращити життєвий рівень народу України.
Відповісти
Я в захваті! Стаття дуже змістовна, мудра, своєчасна і заслуговує Нобелівської премії, разом з Волинь Постом. Ура товарищі.
Відповісти