Додати запис

Питання до нових кадрів є. Чи вплине громада?

Кадровий процес в області почався. Сьогодні, напевно, вперше під такою лупою розглядали заступників голови Волинської ОДА.

І до кожного є питання. Де-факто не викликає багато запитань лише свободівська квота - Сергій Кудрявцев. Щодо Брокбізнесбанку, який свого часу ми пікетували як власність Партії регіонів, ситуацію пояснив.

Позитив: процес, що сьогодні відбувся, став першим кроком до демократичного і відкритого підходу підбору на посади.

Негатив: дві кандидатури на заступника викликають занадто багато питань.

Зокрема, депутат облради від "Батьківщини" Роман Карпюк, який сказав, що буде все робити, аби Юлія Тимошенко стала президентом і, очевидно, не буде здавати свій депутатський квиток (я вважаю, що чиновники не повинні бути депутатами) та Олег Тарасюк (квота УДАРу), який публічно приховав на представленні запитувану інформацію про свій бізнес та, подейкують, є родичем пана Никитюка, людини луцького нардепа-олігарха Ігоря Палиці.

Народне Віче, сподіваюся, покаже, чи може громадськість впливати на кадрові призначення, чи ні. А відбудеться воно у неділю, 9 березня, о 14:00
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто сказав, що Никитюк є людиною Палиці? "Одна бабка сказала" - основний і абсолютно новаторський підхід...
Відповісти
все місто знає що він людина Палиці. ну звісно якщо Палиця буде продувати Луцьк, то Никитюк його покине. Никитюка не потрібно засуджувати. він поступає так як вважає за потрібне. якщо є можливість навязати свої умови, то чого це не зробити? якщо є продажні політики, то чого їх не купити або не запропонувати взаємовигідний бартер? всьо чьотко.
Відповісти
>подейкують, є родичем пана Никитюка, людини луцького нардепа-олігарха Ігоря Палиці.

двоюрідний дядько тої дівчини яка вийшла заміш за того хлопа, у якого діда війна сиротою оставила ? Марія, не дурна ж дівчина, а чуткам віриш на слух... =(
Відповісти
Українці, прості жителі страждають від олігархії і корупції. Проти цього і ПОВСТАЛИ.
До мільонера Турчинова і "газової принцеси" Тимошенко є багато запитань. В т.ч. хто стріляв і в бійців і беркута, і в самооборони одночасно?
Вони гнуть СВОЮ лінію ВЛАДИ. Сьогодні людей не обдуриш, як в 2004.
Пустовіт фахівець НІ в ЧОМУ, крім болтології.
Я вірю тільки порядним професіоналам. Вони будують, а не руйнують.
Відповісти
Я писала про Карпюка Р.П.ТАК МОЮ ІНФОРМАЦІЮ НЕ ОПУБЛІКУВАЛИ !!! ЦЕ ВЖЕ ПОЧАТОК ДЕМОКРАТІЇЇЇ.НЕ РОБІТЬ ПАРОДІЙ .А ТО КВАРТАЛУ 95 НЕ БУДЕ РОБОТИ ВСЮ ЗАБЕРЕТЕ НА СЕБЕ!!!
Відповісти
да яка різниця чий родич?
приховав інформацію - значить є що ховати, то така кандидатура має зніматись вже на цьому етапі, що там ще можна обговорювати?!
Відповісти
Звичайно, що палиця тяне всіх своїх на різні посади, щоб такі як Нікітюк, які обікрали всю нашу землю, знову дерибанили кошти громади
Відповісти
а Тарасюк міє доїти корову, якщо хоче опікатися сільським господарством? чи бачив село тільки на картинках?
Відповісти
Якщо завтра люди на Майдані прогнуться і змовчать, то на посади обласних чиновників прийдуть кудрявцеві і тарасюки - люди, які недостойні в новій Україні перебувати навіть на посадах сторожів. Нехай продовжують в банківських офісах рахувати здирницькі проценти і збирати з циганами металолом. Завтра повинні виступити представники громадськості, журналісти, а не болтологи-пустовіти, не радянські політруки-рекомендатори, не чиновники. Завтра має сказати своє тверде слово Павло Данильчук, аби громада поставила жирну крапку на цих ганебних "рекомендаціях". Крім, звичайно, Романа Карпюка.
Відповісти
Тарасюк - зять Никитюка. у звязку з цим виникає питання - це кандидатура від УДАРу чи від Батьківщини або ж від групи Никитюка-Палиці? є підозра, що основні домовлянти на рівні лідерів політичних партій області знали про те, ким є Тарасюк. але думали проштовхнути його втемну. но не вийшло. провал кулуарної змови вийшов бо кандидат сам викликав недовіру громади.
Відповісти
Ще багато мулить воду так звана "свобода". Чесний-пречесний Пирожик гадає, що ця так звана сила - всім сракам люстро. Ніякий, безликий, як у капустяному розсолі вимочений Кудрявцев - його кандидатура. Побратимство тут не пройде. Побратим може в лазні помити спину. І сама "свобода" ніякої перспективи не має. Навіть у Львові - на своїй малій батьківщині. Досить - наїлися ультраправих. Як вони прийшли, так і підуть. І підуть дуже погано, не втигши грюкнути дверима, бо руки будуть зайняті.
Відповісти
Це диверсія - привести до керівництва бездарність.

Її зробив БЮТ, національність - неукраїнці.
Відповісти