Додати запис

Зміни мають тривати далі

Після тяжких подій Євромайдану ми не можемо стояти осторонь нових, фактично ніким не апробованих процесів: нового підходу до підбору кадрів, повноцінного обезголовлення структур, керівники яких працювали з Партією регіонів, та люстрації.

Зокрема, я вважаю, що настав час, коли треба поговорити про Волинську ОДТРК, яка багато інформації про Євромайдан замовчувала, викривлювала і піарила Партію регіонів. Так, за наші з вами кошти у період розквіту ПР цей PR-майданчик працював на Клімчука, Башкаленка, Курилюка, Андрія Мельника і т.д.

Нині, як там заведено, це може бути майданчик піару нинішньої влади. Ні для кого не секрет, як інформаційна політика цього ЗМІ різко змінюється із приходом нової влади.

Прикладом цьому свідчить раптова поява чесних сюжетів про правду на Євромайдані. Щоправда, коли Небесна Сотня уже лежала бездиханна на Інститутській.

Так от, на мою думку, і думку ряду колег по журналістській та громадській діяльності:

1) Керівництво ВОДТРК (а це гендиректор та заступники) повинні бути звільнені. Це має бути їх справедлива плата.

2) При ВОДТРК має бути створена громадська рада, яка буде брати активну участь у формуванні інформаційної політики каналу і радіо.

3) Має розпочатися процес переформатування цього каналу у громадське або суспільне медіа, яке буде контролюватися громадськістю, а не яке буде залежати від рішення одного керівника і його заступників.

Зараз на мене повалить активна лавина "бруду" такого змісту:
- мовляв, це особиста розправа;
- мовляв, я хочу собі крісло із керівництва;
- мовляв, я абмітна революціонерка і мені нІкуди енергію викинути і, я бажаю самоствердитися за рахунок цього ж таки ВОДТРК.

Я готова все це читати, слухати, дискутувати з опонентами. Але скажу таке: мені вже кілька років регулярно надходить інформація про те, як у цій структурі підбирають людей, які там зарплати, як там не приймають нові ідеї. Я знаю факти, як саме через несприйняття, люди звідти просто йдуть. Знаю факти замовчування інформації, ще далеко до Євромайдану і т.д.

І я не можу стояти осторонь від цього. Тим паче, коли перед моїми очами постійно стоять батьки Василя Мойсея, які плачуть над його труною. А я знаю, що правду про те, за що їх син помер, тобто про Євромайдан, не донесли так, як би це мало бути.

Тож закликаю долучитися до нашого звернення щодо зміни керівництва ВОДТРК та його переформатування і підписатися під ним за посиланням.

Це - лише перший крок. Або ми змінюємо цей світ навколо, або далі на кухні сидимо і скаржимося на погане життя. Вибір за вами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Марія, я повністю тебе підтримую. Але з чого почати, як це зробити, хто буде робити?
Відповісти
Ви температуру свою поміряйте. Може оперативно яких пігулок вжити...
Відповісти
А маразм всё крепчал. Особенно про гражданский совет. Забудьте. Пока что-то не поменяется в головах людей - не поменяется ничего. А пока мы видим, что изменения идут только к худшему.
Відповісти
Пані Маріє, звідки до тебе вітер віє? А що Закон про люстрацію вже прийняли? Що ти воду каламутиш? Нині ми знаходимось у стані війни з москалями, Україна в небезпеці, потрібно ВСІМ об"єднуватись, а ти дієш як провокатор кремля!
Тобі що нагаїв захотілося?
Відповісти
"Але скажу таке: мені вже кілька років регулярно надходить інформація про те, як у цій структурі підбирають людей, які там зарплати, як там не приймають нові ідеї. Я знаю факти, як саме через несприйняття, люди звідти просто йдуть. Знаю факти замовчування інформації, ще далеко до Євромайдану і т.д".- ЦЕ ВСЕ І ПРО ГАЗЕТУ "ВОЛИНЬ", ЧОМУ ЗА НЕЇ МОВЧИШ, ДРУЗІВ НЕ ХОЧЕШ ЧІПАТИ.
Відповісти
а хто вам заважає зробити таке ж звернення і про газету "Волинь"? хто? беріть ініціативу.
Відповісти
"у період розквіту ПР ОДТРК працював на Клімчука, Башкаленка".
Логічно, що у період розквіту БЮТ цей PR-майданчик буде працювати на Пустоцвіта.
Що тут дивного? Яка різниця кого з мільйонерів ПІАРИТИ? Головне щоб було професійно і переконливо, як реклама.
Відносно того, що "я хочу собі крісло із керівництва".
"Хочешш, хочеш, но молчиш!"

Відповісти
ПІДТРИМУЮ!!!
Відповісти
Маріє, повністю підтримую. Увагу на псів, які гавкають, але вкусити не можуть, просто не звертай.
Відповісти