Додати запис

Звернення волинських нардепів з групи «Суверенна європейська Україна» до мешканців Криму

Шановні співвітчизники!
Верховна Рада Криму, яка нині знаходиться під збройним контролем російських військових, винесла незаконне та юридично нікчемне рішення - провести референдум з питань приєднання Криму до Російської Федерації.
Увесь світ різко засудив російську збройну агресію щодо України і вимагає від Російської Федерації негайно вивести окупаційні війська з АР Крим під загрозою санкцій - тому питання референдуму посилено педалюється. Вже цього тижня РФ спробує поспіхом «проштовхнути» вигідне їй рішення руками політичних шулерів, які захопили органи державної влади Криму.
Ми, волинські народні депутати групи «Суверенна європейська Україна», звертаємося до наших співвітчизників - кримчан: не вірте брехливим обіцянкам іноземних окупантів та місцевих злочинців-колаборантів! Референдум неможливо організувати за лічені дні – навіть під прицілом автоматів військових-інтервентів. Це буде звичайний фарс, який може обернутися великою спільною трагедією. Не беріть участі в цій нікчемній афері! Ваші громадянські права хочуть перетворити на розмінну монету, а Вашою суверенною волею намагаються поспішно прикрити ганебну військову авантюру та брудні меркантильні інтереси!
Згадайте сумний досвід Чечні, Придністров’я, Абхазії, Південної Осетії – «російський штик» іще нікому в світі не приніс свободи або демократії. Російська окупація сусідніх регіонів призвела їх лише до економічного занепаду, політичних репресій, розгулу злочинності та тероризму, масової загибелі людей і міжнародної ізоляції. Хіба такого майбутнього Ви хочете для себе і своїх дітей?
На нашій Волинській землі ми теж пережили тяжкі часи міжнаціональної ворожнечі та "перекроювання" кордонів, війн, депортацій, голоду і злиднів. Але усіх нас – волинян, незалежно від національності, віри, мови спілкування – примирила і об'єднала щира любов до рідного краю.
Сьогодні усі ми, громадяни України, представники всіх культур, мов, конфесій і національностей – можемо самостійно вирішити усі дискусійні питання у своїй країні. Стаття 74 Конституції України дає нам легітимний правовий механізм всеукраїнського референдуму, де можуть розглядатися усі питання, пов’язані з вибором форми правління та державного устрою, розширенням самоврядування, прав і свобод громадян. Ми маємо і здатні вирішувати свою долю самостійно, без втручання окупантів та їх посібників.
Ми маємо чітко усвідомити: врятувати країну від розколу, забезпечити громадянський спокій – це завдання, з яким не впорається ніхто, окрім нас самих. Давайте об’єднаємося і скажемо рішуче «НІ!» провокаторам, агресорам та сепаратистам. Тільки разом ми - сила!
З повагою, волинські народні депутати групи «Суверенна європейська Україна»
І.Єремеєв
С.Івахів
С.Мартиняк

Обращение волынских народных депутатов - представителей группы «Суверенная европейская Украина» к жителям АР Крым

Уважаемые соотечественники!
Верховная Рада Крыма, которая сейчас находится под вооруженным контролем российских военных, вынесла незаконное и юридически ничтожное решение о проведении референдума по вопросам присоединения Крыма к Российской Федерации.
В ситуации, когда весь мир выразил резкое осуждение российской вооруженной агрессии в отношении Украины, требует от Российской Федерации немедленно вывести оккупационные войска из АР Крым под угрозой санкций, вопрос референдума усиленно педалируется. Уже на этой неделе РФ попытается спешно «протолкнуть» принятие необходимого ей решения руками политических шулеров, которые захватили органы государственной власти Крыма.
Мы, волынские народные депутаты группы «Суверенная европейская Украина», обращаемся к нашим соотечественникам-крымчанам: не верьте лживым обещаниям иностранных оккупантов и местных преступников коллаборационистов! Референдум невозможно организовать в считанные дни - даже под прицелом автоматов военных-интервентов. Это будет обычный фарс, который не признает ни одна страна в мире, кроме самой России. Не участвуйте в этой ничтожной афере!Ваши гражданские права хотят превратить в разменную монету, а Вашейсуверенной волей пытаются поспешно прикрыть позорную военную авантюру и грязные меркантильные интересы!
Вспомните печальный опыт Чечни, Приднестровья, Абхазии, Южной Осетии - «русский штык» еще никому в мире не принес свободы или демократии. Российская оккупация соседних регионов привела их к экономическому упадку, политическим репрессиям, разгулу преступности и терроризма, массовой гибели людей и международной изоляции. Разве такого будущего Вы хотите для себя и своих детей?
На своей Волынской земли мы тоже пережили тяжелые времена межнациональной розни и "перекраивания" границ, войн, депортаций, голода и нищеты. Но всех нас - волынян, независимо от национальности, веры, языка общения - примирила и объединила искренняя любовь к родному краю.
Сегодня все мы, граждане Украины, представители всех культур, языков, конфессий и национальностей - можем самостоятельно решить все спорные вопросы в своей стране. Статья 74 Конституции Украины дает нам легитимный правовой механизм всеукраинского референдума, где могут рассматриваться все вопросы, связанные с выбором формы правления и государственного устройства, расширением самоуправления, прав и свобод граждан. Мы способны решать свою судьбу самостоятельно, без вмешательства оккупантов и их пособников.
Мы должны четко осознать: спасти страну от раскола, обеспечить гражданский мир - это задача, с которой не справится никто, кроме нас самих. Давайте объединимся и скажем решительное «НЕТ» провокаторам, агрессорам и сепаратистам. Только вместе мы - сила!

С уважением,
волынские народные депутаты группы «Суверенная европейская Украина»
И.Еремеев
С.Ивахив
С.Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую. На сьогодні збереження територіальної цілісності і державної незалежності України є одним з основних завдань нашого політикуму.
Відповісти
ой, хлопці піарщики, не їздіть по вухам, патріоти облеплені! вийдіть на майдан й те скажіть людям чи прочитайте а не сидять в Києві, а тут працівники охфісу написали й ті молодці нардепи...ганьба Вам .. я не думаю що ті Пани мартиняк, єремеєв чи той степан читають цей сайт..скоріше всього їх працівники..так передавайте їм хоч коментарі
Відповісти
цирк поїхав, а клоунів погубив...
Відповісти
А почему ст.74 не вспоминали 23 февраля, когда отменяли "мовний" закон Колесниченко, давши Путину повод? Как вы голосовали? Поздно пить "боржоми", за всю глупость свою придется платить...и к сожалению не вам лично, а Украине(((
Відповісти
Олігархат, тотальна корупія, Янукович з його бандою - це все речі явища одного порядку, одного кореня. Саме існування івахівих, єремеїв, і мартиняків є першопричиною і живильним грунтом таких процесів. Тому лише знищивши олігархат в Україні, недопущення скоробагатьків у політику, забезпечивши реальну незалежність ЗМІ ми зможемо подолати корупцію і створити прозору і успішну систему соціально-економічного розвитку. Ганьба і всенародне презирство івахівим, еремеєвим, мартинякам!
Відповісти
Знаючи, що Івахів в житті не написав зараз більше одного простого речення з численними помилками, звертаюся до містечкових "політтехнологів" Івахіва і йому подібних з пропозицією не займатися подібними "дописами" до різних видань аби марно не дратувати людей. Бо, навіть враховуючи вашу дрімучу містечковість, впевнений, що ви знаєте, що читатимуть ваші дописи не ті забиті безпросвітньою бідністю поліщуки, яких Івахів разом з Єремеєм за дешево скуповували під час виборів до ВР, а інтернет середовище, яке знає справжню ціну ваших намагань, і ставиться до вас зі зневагою і презирством .
Відповісти
сьцьопа з памперсом ходить.
Відповісти
Цей політикум цинічно і нахабно грабував Україну і її багатостраждальний народ, а зараз вони почаль виступати з псевдо-патріотичними і пустопорожніми заявами. Хай зроблять свій бізнес прозорим, хай платять працівникам пристойні "білі" зарплати, хай чесно сплачують податки і декларують свої доходи - усе це буде найкращим вкладом у єдність народу.
Відповісти
З Вами погоджуюся. Сам неодноразово про це та діяльність вітчизняних олігархів розповідав і під час лекцій з новітньої історії України та виборчої кампанії 2012 року. Але сьогодні ми ведемо мову про інше, а саме про Крим. І тому цю заяву наших депутатів я підтримую. Не вистачало ще щоб наш великий капітал почав ділити країну на феодально-олігархічні уділи та приторговувати цілісністю країни...)))
Відповісти
Ви три нардепа пустозвони. Як ви жуліки з значками можете ще щось мукати? Сидіть і трусіться в своїх джипах.
Відповісти