Додати запис

Реклама спиртного не може бути чесною

Мої невеселі міркування, це реакція на новину "Самооборона просить мера Луцька обмежити роботу розважальних закладів і продаж алкоголю".

Я вже чув ту пісню, що міськрада нічого не може зробити, щоб вирішити це питання. Але це було, при поганому Януковичу, і регіонах. Свідомо, не піднімав цю тему, бо вважав, що на сьогодні в країні є проблеми важливіші, але: піст, майже - війна, гинуть люди - а комусь все гульки та "пляски".

Мені здавалось, що й без офіційних заборон, у власників тих законних точок споювання людей, все ж включиться християнська свідомість, і цей шабаш зупиниться, хоча б - зараз, адже мобілізація потрібна не лише у військах, але й в суспільстві, в цілому. На жаль, цього не сталось.

Сьогодні вже всі погодились, що в тій ситуації, в якій опинилась Україна, вона перебуває перш за все тому, що програла Росії - інформаційну війну.

Скажу більше, Україна цю війну - взагалі не вела. Весь інформаційний простір, був мирно зданий нашим сусідам - росіянам, які давно і відкрито, робили свою справу, а точніше - справу "собирателя русских земель".

Подібна, на превеликий жаль - на внутрішньо - державному рівні, ведеться ще одна війна в Україні. Це війна спирто - горілчаних магнатів, і їх лобістів - в політиці, проти народу України.

Не говоритиму про абсолютну тверезість, що може й мало б виховуватись в державі, але так НАГЛО пропагувати спиртні напої, це вже також - перебір. При всій моїй повазі навіть до "каналу чесних новин", я не можу назвати його каналом чесної реклами. Тому, що реклама спиртного не може бути чесною - апріорі. Це завжди - компроміс з совістю.

Більшість, відомих, популярних каналів я взагалі не дивлюсь, принципово. Для мене їх - немає: вмерли. Але це моя - особиста "втрата". На жаль, вони живуть. Чи буде правильніше сказати - виживають. Бо це ж теорія виживання, дозволяє вбивати собі подібних...

А ось цей уривок зі статті "двоє затриманих, двоє з ножовими пораненнями, кілька побитих" - і не викликає особливо співчуття: бо не час, для того, щоб напитись і битись - між собою. На радість ворога, і забуття небесної сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.