Додати запис

Діти Бога (Частина перша)

Серед всіх нас, волинян, багато є тих, хто стояв на майданах. Ще більше тих, хто не стояв. Але всі ми - українці. І любимо нашу країну.

Нас, волинян, приблизно 700 000. Всі ми - прості грішні люди, які ходять під Богом.

Проте останнім часом, схоже, з'явилися люди, які вважають себе безгрішними і непорочними. Діти Бога - хто вони?

Вони ті, хто приніс на нашу грішну українську, волинську землю суд Божий.

Вони говорять від імені громади. Все що вони кажуть - незаперечна істина.

І лише вони повинні вирішувати долю пасивного наляканого народу.

Їх порівняно небагато - не більше 0,05% від кількості населення Волині. Вле вони вже - каста недоторканих.

"Ні, буде так, як ми скажемо! За нами люди, за нами громада!"

Діти Бога несуть очищення владі - минулій, теперішній, майбутній.

Вони люструють інших з позиції власної безкарності і безгрішності.

І зовсім не важливо, хто де був в революційні часи від - першого і до останнього дня боротьби. Важливо, хто ти зараз.

Так в чому сила цієї касти недоторканих?

Хто вони - безгрішні і непорочні?

Яку мету переслідують?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діти якого Бога?
Відповісти
Хіба населення області вже 700 000, а не 1 000 000?
Відповісти
Де 300 тис автор?
Відповісти
нічого не зрозуміло, потрібна друга частина :)
Відповісти
Ця каста недоторканих, діти Бога - це ПС. Вони роблять чорну роботу, яку не зробили Рухівці, майданівці 2004 року. Це - "чистильники" суспільства, так краще було б їх назвати. Але якщо вони будуть переступати межу, коли путін їх з насолодою цитує і в ООН показують, то вони будуть мати долю якобінців і чекістів першого покоління, які всі потім закінчили на гільотині і в підвалах ЧК.
Відповісти
Володю, нас, волинян, 1,07 млн. громадян. Таку цифру можна й запамятати. А якщо память, як у курки зозулястої, то легко зайти на сайт обласного статуправління. З нетерпінням чекаю другу частину і сподіваюсь, що наступного разу забацаєш таку собі, сучасну "Анну Кареніну" на сторінки три-чотири, лише нехай вона голову під поїзд не кладе.
Відповісти
не мудрствуйте лукаво! Кажіть, що це ви!
Відповісти
Батьки Диявола в найкритичніші моменти в більшості своїй далі сцени не вилазили і більше часу вільного виділяють зараз на дерибан посад і возінням чемоданчиків в Київ за самі лакомі посади і ці Батьки Диявола систему змінювати не збираються.
Відповісти
Володимире, вітаю Вас!
Я вже й не надіявся що побачу від Вас тут якийсь адекватний допис. Але Ви перевершили себе. Я вражений. Невже Ви посміли кинути тінь сумніву на моральні, професійні і інші якості деяких з наших самопроголошених керівників ОПГ, ой пардон - громадських організацій. Респект!
Відповісти
Списочок в студію! )))
Відповісти
Росіяни навіть термін для такої поведінки придумали:"боговать". А в індуїзмі каста недоторканих навпаки - найнижча і найбезправніша.
Відповісти
Шановні модератори, вам має бути соромно стирати коментарі. Розумію маючи свій сайт роблю що хочу, але найраз, тому виникають Діти Бога, щоб отакі Батьки Диявола не обмежували права людей. Ганьба!
Відповісти
От що мені у нас подобається, так це вміння судити. І не просто судити, а засуджувати, що аж волосся дибки стає. Останній місяць таких бажаючих навіть не кожен перший. Усі шукають красномовні метафори, та такі, щоб зачепило болючіше. В кожній сфері нашого суспільного життя кожен суддя просто профі небачений, безцінний кадр та просто вундеркінд. Попри міліони шалених, нецензурних, абсурдних порівнянь, Ваше просто б'є всі рекорди. "Діти Бога". Особисто у мене склалось враження, що автор ображений, що він не належить до цієї "касти". Можливо, стаття б тоді несла зовсім інший посил. Наприклад: на розбудову держави (міста) не покладаю рук. Та ну, це ж так пафосно. Давайте краще будемо засуджувати. Владу, якій лише аж місяць, сусіда, який за три місяці навіть у Київ не з'їздив, друга, який придумав собі у Правий Сектор записатись (от не сподівався від нього). Ми ж так усі добре знаємо думки кожного, а ще краще знаємо, як хто ПОВИНЕН чинити у власному житті. Мабуть, сподіватися на те, що у нас з'являться цікаві і пізнавальні статті, не приходиться. Це ж так не модно - виховувати в собі і оточуючих щось позитивне та хороше, врешті решт, вчити культури, у яку ми так прагнем, а не публікувати у інтернет-медіа "ВолиньПост" аж три статті із крикущими і образливими для людей іншого кольору шкіри словами у заголовку. Хоча цей коментар передчасний. Ще ж має бути Частина Друга.
Відповісти
навіть коментувати нема що, чесно...
Відповісти
хіба місце зайняте!
Відповісти
Щоб діагноз поставити треба консиліум.
Відповісти