Додати запис

Політична асоціація з ЄС - передумова для позитивних змін в Україні

Політична асоціація України з ЄС створить передумови для майбутніх позитивних змін української держави та суспільства

Підписання політичної асоціації України з Євросоюзом дасть позитивний сигнал про нашу країну світовій спільноті.

І Україна, і Європейський Союз давно готові до укладення асоціації, а за нинішньої ситуації у нашій країні підписання політичної частини Угоди про асоціацію України та ЄС дасть позитивний сигнал про нашу країну світовій спільноті, міжнародним інвесторам та фінансово-економічним організаціям, а відтак – стане і стимулом до активізації вітчизняної економіки.

Політична асоціація України з Євросоюзом створить передумови для майбутніх позитивних змін української держави та громадянського суспільства. Вона дасть українцям реальну можливість здійснити те, на чому завжди наголошували і зараз наголошують Народні Віча на Майданах по всій країні – докорінно змінити саму систему державної влади, а не лише міняти обличчя при владі.

Створення зони вільної торгівлі та відкриття ринку ЄС для України дасть нові можливості та фінансові надходження насамперед у ті галузі виробництва, де Україна має традиційні конкурентні переваги та високий потенціал зростання – це АПК і харчова промисловість.

Крім того, буде запроваджено зрозумілі та загальноприйнятні «правила гри» у зовнішній торгівлі, а це вже неабиякий почин для економічно активних людей – і українців, і представників європейського та світового бізнесу.

А в середньо- і довгостроковій перспективі від політичної асоціації та зони вільної торгівлі з Євросоюзом виграє вся вітчизняна економіка, яка отримає законодавчі стимули та пакет фінансової підтримки для прискореної модернізації, створення у провідних експортно-орієнтованих її галузях конкурентоздатних виробництв та продукції з високою доданою вартістю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вам самому не смішно від суті підписаних паперів? Невже "думалка" засохла...
Відповісти
Мартиняк,вашої галіматні, всієї "трійці"разом,ніхто не то що не читає,а на неї противно увагу звертати.Незасмічуйте газетні площі.Старання марні.
Відповісти
А де коменти, шановні? Чи автор злякався громадської думки про себе?
Відповісти
Де був три місяці тому?
Відповісти
Писарь Мартиняка, ти хоть думав і розумієш що ти написав. Перестань писати цей брєд... його вже давно ніхто не читає...ОЦЕ ГРАМОТЄЇ - ПОРА СУШИТИ СУХАРІ!!!
Відповісти
Це треба так пропити мозги, щоб писати такий брєд. Який сором народному депутату!!! А ти писарь ще його підставляєш, пора вже зупинитись ....
Відповісти