Додати запис

Чому я підтримую «Правий сектор» (присвята «Диванній сотні»)

Є три причини, через які я підтримую діяльність організації "Правий сектор".

1. Ідеологічна платформа.

2. Там купа людей, яких я добре знаю, і кожному з них я довіряю більше, ніж усім моїм знайомим-ліберелам, зібраним до купи.

3. Найголовніше: "Правий сектор" працює. Поки всі його опоненти першого рівня розводять срачі в соцмережах, а опоненти 15 рівня влаштовують провокації від імені "Правого сектору", а опоненти 80 рівня просто вбивають та викрадають активістів "Правого сектору", ця організація й далі працює і робить свою роботу.

В тому, що "ПС" так багато в ЗМІ, винні самі ж ЗМІ, бо 1) це топ-тема і журналісти самі шукають контакту з активістами, 2) бо на Волині в них хороша прес-служба, яку по-суті тягнуть дві людини, які ще й встигають працювати на офіційних роботах.

Крім того, згадуються події грудня-січня-лютого, коли саме "ПС" та інші радикальні структури разом з "Самообороною" були "двигуном революції", а більшість людей, які їх зараз критикують, були активістами "Диванної сотні" (тим, хто прийшов на мітинг в Луцьку або перерахував 200 гривень на "Самооборону" - це не зараховується до карми. Поки ви це робили в Києві вбили понад 100 та покалічили сотні людей).

Й зараз "Диванна сотня" в дії, при тому, діє дуже суперечливо: одні пишуть - "Правий сектор" їдь на кордон (хоча волинський "ПС" чергує на кордоні з Білоруссю більш як три тижні), а інші пишуть - не можна пускати "ПС" на кордон, бо вони можуть там "нарубати дров" :)

***

Загалом майже всі дописи опонентів "Правого сектору" викликають в мене посмішку, тому що поки вони пишуть "ПС" далі працює і робить те, що вважає за потрібне.

А часто виникає думка: "Чому опоненти "Правого сектору" діють так неактивно? Вони б влаштувала мітинг під офісами "Правого сектору" і "революціонерку" Руслану туди б запросили. Давненько в нас фестивалів не було :)".

П.С. Всім коментаторам: 1) для мене спілкування з анонімами - ознака психічної хвороби, тому нікому не відпишу, 2) а ще не відпишу, бо маю багато роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В той час як Україна у небезпеці, можуть загинути сотні тисяч, мільйони, правий сектор працює на руку путіну. Своїми провокаціями, бандитськими витівками роблять гарну картинку для російських змі.
В той час як справжні патріоти ідуть в Збройні сили, отримують мобілізаційні приписи. Ви ведете себе як дезертири і мародери.
Солдат виконує наказ, а дезертир робить те, що вважає за потрібне.
Бажаю вам теплого схрону)
Честь маю!


Відповісти
Аваков влаштував провокацію. Не списуйте це на ПС.
Відповісти
бла бла бла...картинка для Москви.
Та вони з будь чого зроблять картинку. Спочатку розберіться хто такий Каскад, який вчора був під ВР.
МВС і СБУ "працює"...от вчора затримали ФСБшних провокаторів, а крім них ще скільки є...
Відповісти
Це трішки брєдово,в Криму ніхто рузкояічних не ображав,але ерефія туди вторглась,тому тема "провокації" ПС які грають на руку путіну є просто лишнім каменем кинутим в ПС.
Відповісти
ПУтінські СМІ і без правого сектору придумує, як ото з кордоном та біженцями, українців-терористів у Росії і т.д.
Відповісти
Ти в арміі Авакова і старого режиму людей які користуються жертвами майдану і ПС. Вийди на свободу і будь козаком))
Відповісти
Сучасне покоління на 90% ухилилось від служби в Армії, що є, як на мене - офіцера запасу, ганьбою. В пору моєї юності сусідський хлопець після ускладнення хвороби менінгіту мав косоокість і був комісований і звільнений від служби в армії. Проводжаючи на службу своїх співвітчизників, він плакав дрібними сльозами. Навіть дівчата таких не поважали. Служба в армії - це обовязок перед Конституцією. Це трагедія. Відкуплялись, прикривались "плоскостопієм", відсутністю одного яйця, діареєю і гонореєю. Вони не знають, що таке - захист Батьківщини. Воювати треба, не бючи вікна і заливаючи фарбою офіси, а зі зброєю в руках. Вважаю це за честь кожного чоловіка. А не сидіти в офісах, грати в кишеньковий більярд і виляпувати свої людиноненависницькі "ідеологічні платформи".
Відповісти
О, так, захист батьківщини. Чистити картоплю, жерти якісь полімери з нафтопереробки, відгрібати від хворих дємбєлів. І спостерігати, як армію дерибанять і розкрадають все, що досі не вкрали. Станеш справжнім чоловіком, ага.
Відповісти
увы, но другого пути сделать из большинства будущих мужчин хоть что-то более-менее пригодное для общества нет.
Відповісти
Ну почему же нет другого пути. Считаю необходимым активную популяризацию и поддержку таких организаций как "Тризуб", "Пласт", которые идеологически, морально, физически и военном аспекте подкуют нашу украинскую молодежь, причем, не только мальчишек. Далее, параллельно, армию ставить на профессиональные рельсы. Все можно, только было бы желание. Но чтобы к желанию прибавилось дело, советую выбрать президентом настоящего патриота-националиста, знающего свое дело и любящего свою страну и народ, Дмитрия Яроша! Да и партии "Правый сектор" необходимо выбором своим помочь пройти в раду. Это не пропаганда или реклама, но мое личное убеждение. Я, кстати, сам служил еще в советской армии, знаю всю гниль изнутри, такая армия была обречена на разложение. К национализму еще год назад относился, примерно как ватник пророссийский, но у меня было огромное желание разобраться и самому все изучить. Изменил свое мнение, хотя сначала было очень тяжело принять правду, все-таки с детства вбивали в голову совсем другое. Ну а действия националистов в период с декабря и по сей день меня окончательно убедили в своих выводах. Правому сектору желаю достичь своих целей. А по поводу "провокаций", то если бояться обидеть путина, лучше тогда ему сразу сдаться. Наоборот, если этот выродок-путин увидит единство УКРАИНСКОЙ НАЦИИ, то никогда не сунется к нам, он играет только на наших слабостях и к сожалению, некоторые ведутся. Нужно понимать, если путин так старается скомпрометировать и спровоцировать Правый сектор (убийство Сашка Білого, Вечная ему Слава и Царство Небесное), то как раз Правый Сектор и есть ему враг №1, а нам они защита и опора.
Відповісти
Слуухай людино!!Ти давненько був напевне в армії.бо якби бачив що там коїлось останнім часом.Наврядчи ти свою дитину туди відправив би!!Згадайте скільки підлітків там померло.А де сука винні????Х...й найдеш!!!!А скільки домів було побудовано підлітками тим довбойобам які в наш час називають себе офіцерами!!!!!!!
Відповісти
Котлюк молодець!
Ще не вмерла України і слава, і воля,Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці.Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону,В ріднім краю панувати не дамо нікому.

Хто такий Аваков? Чи захищає Аваков простих українців?
Арсе́н Бори́сович Ава́ков (2.01.1964 года, Баку) — украинский политик от БЮТ и бизнесмен, Министр внутренних дел Украины (с 27 февраля 2014 года).Занимает 118-е место в рейтинге «200 самых богатых людей Украины» (2013) с состоянием $98,9 млн[Википедия].
Навіщо призначати такого?
Глава німецького парламенту Норберт Ламмерт розкритикував наміри Юлії Тимошенко брати участь у виборах президента України.
Це значить, що Турчинову, партії "Бать-на" нема довіри ні в Києві, ні на Волині!
Відповісти
Це ясно, ще би написав про машину з гаража януковича, яка світилась в рівне на похоронах Білого. Цю машину:
1.вкрали
2.взяли напрокат
3.шеф подарував
Відповісти
бандота читай історію чим завжди закінчуеться нічого нового дно
Відповісти
повинні бути ліквідовані! Логіка життя.Не прикривайтесь націоналістичною фразеологією.
Відповісти
За всю історію незалежності України найбільші бандити були у владі.
Відповісти
Котлюк, зроби фото, аби ти дивився людям в очі. А то замість очей зіяють дві чорні прірви.
Відповісти
Правий сектор це асланоська бригада яка займається рекетом на Волині
Відповісти
Як показала і доказала сьогоднішня політична практика в Україні правий сектор є, насправді, бідою для України. Бідою, бо з правим сектором в України нема майбутнього. Чим більше він активізуватиметься (сподіваюсь цього не буде), тим більше Україні загрожуватиме міжнародна ізоляція. Я вже не кажу про повне перекриття притоку інвестицій і втечу капіталу. А далі неуникна хана. Перетворимося на уламки, підібрати які буде просто і охочих знайдеться багато, навіть серед цивілізованих європейських сусідів. Пояснити появу ПС і раптовий . ріст його впливу просто: народ давно розчарувався в партіях, створених олігархами, оскільки їх мета одна, незалежно від назви і риторики. А нормальні партії і рухи, які справді хочуть захищати інтереси простих людей, не можуть набути відповідної популярності, не маючи доступу до ЗМІ. За таких обставин плебс (без іронії і нікого не принижуючи) починає гуртуватися в організації на кшталт ПС. Не маючи ні професійної підготовки ні фінансової змоги для участі у легальних політичних баталіях, члени таких організацій беруться спочатку за каміння, а потім і за "калаші". Бо іншого засобу вони не мають, не розуміють та й не дуже переймаються вибором засобів. А каменюки і тим більше калаші - це так просто, доступно і, головне, переконливо. Так було і так є не лише в Україні. Історія знає тьму подібних випадків, процесів, організацій. Історія також добре памятає, що всі вони закінчували печально. І, на жаль, не лише для самих себе, а й для країни, якщо вони набирали дійсно широкого розмаху.
Закінчити хочу закликом вельми зайнятих і крутих журналістів на кшталт Котлюка, івсіх інтелігентних (в душі) людей не опускатися до рівня ПС, бо це крок у прірву, а працювати з цими людьми (впевнений, що серед них не всі схильні до криміналу, а багато дійсно щирих патріотів), щоб підняти їх до рівня розуміння тої обставини, що надворі давно вже 21-ше століття і діяти треба по-іншому, якщо ти дійсно волієш добра людям, країні, собі і своїй родині.
Відповісти
Все-таки замечательно, что поддержка национал-бандитизма в волынских интернет масс-медиа может иметь не анонимное, а вполне именное название - "котлюковщина". Автор-молодец! Работай, не болей, переживаем за психику.
Відповісти
Поважаю автора за свой погляд. НЕ слухай НІКОГО і не бійся. Корупцію ПР і БЮТ (крадіїв наглих і делікатних) хтось мусить побороти. Можливо і ПС.
Відповісти
Как и в любой структуре следует отделять мухи от котлет. Рядовые члены ПС, отличаются от его руководства, которое на прикорме у путина.
Відповісти
Почему не ликвидировать ПР И КОМУНЯК которые ни как не угомонятся или милионы позволяют балатироватся в призиденты и опять таки во все структуры власти..... Порошенки Тимошенки ... на манеже одни и теже вся нечесть. Только за правый сектор.
Відповісти
скільки людей загинуло з правого сектору?від во свобода мінімум 10 людей загинуло,гинув простий люд а від правого сектору скільки людей загинуло?дякую
Відповісти
столько грязи вылито сми на ПС,то они проплачены путиным, то партией регионов, просто смешно слушать...я не верю в этот бред! Спасибо ПС за то, что они есть,на них последняя надежда!
Відповісти
Очень интересно, где работал правый сектор в те самые кровавые дни???? В гостинице Украина? Или с гостиницы Украина?
Больше сказать нечего. У каждого человека есть серое вещество, вот и соизвольте ПОДУМАТЬ!
А вы, автор, не надвязывайте свои узкопрофильные и не профессиональные умозаключения народу! Итак устал он от всей этой едкой и наглой фальши.....
Відповісти