Додати запис

Як в Росії бандерівців бандерівцями лякають

Якщо ви думаєте, що інформаційна війна Росії з Україною збавила оберти, ви глибоко помиляєтеся.

Що ми знаємо про те, як нас сприймає пересічний росіянин? Ті інфо-крихти, які потрапляють до нас через світову павутину, не дають можливості оцінити масштаб наступу на свідомість мешканців сусідньої держави через федеральну, обласну та місцеву пресу, дротове радіо, FM-станції та регіональне телебачення.

Їх годують «смаженими» на кухні ФСБ фактами, щодо бандеризації України, а вони змушені все це «хавати».

Днями випадково виявив ще один метод залякування мешканців Росії – через СМС-розсилку. Старша сестра моєї дружини, сім’я якої мешкає в Самарі (вона – уродженка Волині, чоловік-військовий – з Вінничини), нещодавно отримала СМС українською мовою із загрозливим змістом. Типу, «ми вам всім влаштуємо... ми вас жити научимо... ми вам зробимо...».

СМС вона від гріха подалі стерла, а на другий день на роботі до неї підійшла колега – громадянка Росії, родом зі Львова, і показала на телефоні ідентичне послання.Дівчата реально були в шоці...

Про що це свідчить? Ну не Правий же сектор робив інтернет-розсилку вихідцям із України, які мешкають в глибинці Росії. Для цього потрібно мати відповідну базу даних і значний ресурс.

А свідчить це ось про що. Вихідці із Західної України, які спокійно працюють під російським триколором, мають зрозуміти, що про них не забувають і ніколи (без терміну давності) не забудуть, тому що навіть їхній родинний зв’язок з українцями є загрозою російському вічному спокою...

І ще один факт. Молода сім’я (вона – з Камінь-Каширщини, він – з Луцька), давні друзі, які живуть і працюють під Москвою, придбали машину, будують хатинку, висловили побоювання їхати на Волинь до родичів на Пасху, бо їхню машину з московськими номерами можуть у нас розбомбити...

Коли полішуки, волиняки і бандери-западенці бояться навіть на історичну батьківщину приїхати, подзвонити чи по скайпу «брякнути», значить мізки в Росії промивати ще не розучилися.

І українська відповідь не повинна забаритися. Пишіть листи своїм родичам і друзям, розкажіть їм правду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бендеризувати Неньку! Це - небезпечно для нас.
Відповісти
Працюю в Москвi.
Таких СМС-к поки неотримував.
Вiдмовився вiд поiздки на травневi свята, бо побоююсь, що назад в Росiю можуть не пустити. Все одно через мiсяць контракт закiнчуеться.
Вiд росiйського телебачення стонуть навiть проросiйськi налаштованi донеччани, якi тут працюють.
Так само товариш з Днiпра-Херсону додому iздив пiсля 8 березня - то каже там заспокоiвся, а повернувся в Москву, то почали заводити знову.
Загалом обстановка тотальноi нетерпимостi до украiнськоi держави.
Якщо ти iм пiддакуеш - то свiй,
але спробуй наводити докази протилежнi iхнiй пропагандi - кидаються як собаки.
Якби не iнтернет - тут здурiти було б можна.
Преси фактично нiякоi об`ективноi.
З радiо лише так сяк Эхо Москвы допускае в ефiр iнакодумцiв.
Відповісти
Типовий хохол-насрати де заробляєш.
В неньці спробуй заробити.
Відповісти
Х...сосік, уважаємий,
В Неньці ще куп'юри такі не друкують, аби зі мною розрахуватися.
На Кривому Валі погано підметено - це твоя робота, лайдацюро!!
Відповісти
Кацапня забрехалася так що не знають вже самі де правда ,а де брехня.Нехай самі й смакують те лайно.
Брехливі кацапи свято вірять у власну брехню і всіляко її розпоширюють.Як казав Сімпсон "правда не на дні пляшки,а в телевізорі":))) Це про кацапів 100%
Відповісти
Моій донечкі 7 років і вона сьогодні отримала смс з Росіі, тому що опер.рос., "пока жыви" , це дуже страшно і тривожно,тому що знаходячись на відстані вони бють, по дуже слабких місцях.Навіть не знаю ,що з смс робити, стерти?
Відповісти