Додати запис

Перша Українська Соціальна Мережа


Нещодавно 1 квітня була створена Перша українська соціальна мережа, більш відома, як "weua". Чи справді її можна вважати першою, і наскільки вона дієва з'ясуємо далі.

Отож, по-перше, трішки раніше з'явилася соц. мережа під назвою "Друзі". Хоча дизайн бажав би бути кращим, його малі недоліки приховує проста та швидка функціональність.

Більшість із нас уже довідалися, що собою представляє такий проект, як "Бойкот російським Vk та Однокласникам".

Безсумнівно ідея варта уваги, більшість моїх знайомих, в тому числі і я, з нетерпінням чекали на офіційну дату відкриття сайту, тобто перше квітня. Мережа запрацювала близько о пів на другу годину ночі, проте зранку на усіх нас чекала несподіванка. Сторінка довгий час не загружалася, а якщо й нарешті це відбувалося з дев’ятої чи десятої спроби, зареєструватися було просто неможливо, на жаль адміністраторами не була вказана причина, чому мережа дає збій.

Настрій упав нижче нуля, проте згодом ми дізналися, що з приводу хакерських атак, розробники тимчасово заморозили сайт, і найближчим часом відновлять його. Проходила година за годиною, день за днем, і ось ми дізналися, що сьогодні, п'ятого квітня, перша українська соціальна мережа, якщо можна її так називати, знову запрацювала.

Радісне хвилювання тривало не так уже й довго. Як згодом з’ясувалось: для того, щоб зареєструватись у соціальній мережі потрібен «ключ». Що це за «ключ», як його отримати?

Розробниками вказувалося, що користувачі, які зареєструвались або підписались на оновлення отримують три «ключі» на свою електронну скриньку протягом доби. Головною причиною створення славнозвісного «ключа» було те, що сервери просто не витримали б величезного натиску зареєстрованих, тому, щоб уникнути цього, були створені вони – «ключі». Саме на них покладалося це непросте завдання.

Розпочався ажіотаж буквально в усіх інших соц. мережах. «Facebook» , «Twitter», «Вконтакте» наповнювалися запитаннями «Де узяти ключ?», на яке ніхто не отримав конкретної відповіді. Ми з вами дійшли до основної частини, яка, на мою думку заслуговує найбільшої уваги. В інтернеті з’явились «люди-бізнесмени». Хто вони такі? Це особи, які прагнули збагатитися за рахунок простої системи: вони, начебто, мають «ключі» і готові їх продати. Більшість з них – підставні особи, які просто видурюють гроші з людей, тому не зважайте на їхні заманливі пропозиції, краще зачекайте.

Проходили години з того моменту, коли ми підписалися на оновлення, а « три ключі» все не приходили і не приходили.

Через кілька годин сподівань, пошуків ми опустили руки і вирішили зачекати кілька днів, коли розробники змінять систему для охочих зареєструватись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Захід , ми з вами і тільки з вами. Україна наша мати .Вона єдина.
Матір не можна замінити на чужу мачуху. Будемо разом, Не віремо що ми різні. У однієї неньки діти однієї крові. Разом ми сильні .Нас не здолають загарбники. Слава УкраЇні.
Відповісти
Холопи Путіна не Українці .В них нема ні Батьківщини ні душі. Їх мало, вони згинуть разом з Путіним. Він скупив нашу землю а зараз хоче її загарбати собі.Дюди йому не потрібні. Тільки не відмовлюйтеся від нас на сході. Ви нам дуже потрібні всі хто любить нашу Україну. Ми ще заспіваємо разом .Ми любимо Вас.
Відповісти