Додати запис

Від репресій – до реабілітації

Минуло два роки відтоді, коли на мене одягали наручники… Це був час приниження, знущання, обшуків, кримінальних справ та несправедливих судів. Прийшов час – і з мене зняли всі обвинувачення.

Переглянув ще раз свої публікації на ВолиньPost: «Кримінальна подяка професору – від влади» та «Роздуми професора медицини… в наручниках». Миттєво думка спинилась на Євромайдані. Подумалося, наскільки мої проблеми дріб’язкові, порівняно з тим, що відбувалося там.

На Майдані я побував тричі. Під час останніх відвідин поклав квіти пам’яті загиблим Небесної сотні, де навічно вписані й імена волинян: Василь Мойсей, Сергій Байдовський, Едуард Гриневич, Іван Тарасюк.

Згадав багатьох сміливих волинян, які на Волинському Майдані боролися проти злочинної влади. Якби не вони, ми б не здобули іншої України. Я міг би отримати 8 років в’язниці, на чому зокрема наполягав один із прокурорів, волинянин Денис Шубін.

Промайнула постать слідчого прокуратури Андрія Лизуна, котрий цинічно й цинічно заявляв мені, ветерану праці та «дитині війни»: «Ми ще не таких ламали!..»

Сам собі задав запитання: а може, я дійсно в чомусь був винний? Вкотре проаналізував свій життєвий і творчий шлях на Волині…

В 1993 році мене запросили створити на Волині вищу медичну освіту. Завдяки тодішнім керівникам області та міста Володимиру Блаженчуку та Антону Кривицькому створив при волинському педінституті медичний факультет.

Проте прийшла нова влада – і віддали цей факультет на Галичину. Попри те, що на той час на Волині було для його повноцінного існування практично все: прекрасна матеріальна база обласної та міської клінічних лікарень, понад 50 фахівців, які мали наукові ступені з медико-біологічних дисциплін.

Для громадськості нове керівництво області сказало: немає бази – нема фахівців для вищої освіти. А сьогодні ми могли би мати вже понад 1000 фахівців із вищою медичною освітою, які працювали на Волині та зберігали здоров’я своїх земляків.

Після переведення факультету на Галичинну я міг продати виділене мені як науковцю житло та поїхати звідси, проте обрав інший шлях: вирішив зробити для Волині щось потрібне й фундаментальне.

У 1996 році створив приватний Луцький біотехнічний інститут – як філіал Міжнародного науково-технічного університету. Знову допоміг Антон Кривицький, котрий усвідомлював необхідність розвитку в місті приватної вищої освіти. За період з 1996 по 2012 роки вдалося створити повноцінне студентське містечко: навчальний корпус, гуртожиток на 100 місць, їдальню, спортивний комплекс, побудувати першу в Західному регіоні православну церкву на території вищого навчального закладу...

Для створення такого студентського містечка НЕ БУЛО ВИДІЛЕНО ЖОДНОЇ БЮДЖЕТНОЇ КОПІЙКИ. Більше того – жодної копійки з Міжнародного науково-технічного університету. Хоча УСІ ФІНАНСОВІ ДОМОВЛЕНОСТІ З МОЄЇ СТОРОНИ БУЛИ ДОТРИМАНІ (про що свідчать регулярні банківські платежі до центрального офісу вузу).

Луцьким біотехнічним інститутом під моїм керівництвом підготовлено понад 2000 фахівців із різних спеціальностей, які є актуальними на ринку праці. Зекономлено для держави 75 мільйонів гривень, оскільки підготовка одного фахівця цих спеціальностей обходиться державі у 10 тисяч гривень на рік. Були створені робочі місця для більш, аніж 100 волинян, сплачено в бюджет близько 10 мільйонів гривень.

У цій ситуації я використовував надану державою спонсорську допомогу. Все, що було створено мною, залишиться людям, які повинні вміло це використовувати на благо нашої незалежної України.

Визнаю, що при фінансово-господарській діяльності я міг допустити окремі погрішності, але вважаю, що при цьому жодної злочинної діяльності НЕ БУЛО І НЕ МОГЛО БУТИ. Я ні в кого не забрав бізнесу та нікого не обманув.

Настав 2012-й рік. Нащадки покійного керівника МНТУ Юрія Бугая вирішили рейдерським шляхом забрати створене майно, яке належало до створених мною підприємств, та навіть забрати моє особисте майно. За лобіюванням судді ВГС України Алли Демидової було сфальсифіковано шість судових справ із позбавлення мене цього майна.

Саме суддя Алла Демидова була головуючою на всіх цих засіданнях, аби звершити свої злочинні дії. На підставі цих рішень проти мене порушили кримінальну справу нібито за використання службових повноважень у корисливих цілях. Проти моєї дружини-пенсіонерки – жертви політичних репресій (1948-1953 років) порушили кримінальну справу. Спонсорство нібито шляхом залякування студентів – перекваліфікували на хабарництво. І це при тому, що вона в інституті навіть не працювала (про що свідчать записи в трудовій книжці). Слідчі прокуратури Андрій Лизун та Денис Шубін отримали команду «ФАС!» і ПОЧАЛИ РОБОТИ СВОЇ ЧОРНІ СПРАВИ.

Було заблоковано усі рахунки, в тому числі пенсійні, що заборонено чинним законодавством. Позбавлено ліцензії Володимир-Волинський медико-технічний коледж, який готував медичних фахівців для сільських районів Волині на межі з Польщею (за статистичними даними, мешканці цих районів живуть на 5-7 років менше, ніж їх сусіди за Бугом).

За період 2012 -2014 років відбулося більше 20 судових засідань, де мені доводилося доводити свою невинуватість. Я звертався в усі відомі державні правоохоронні, судові органи – і практично скрізь отримував відписки. Більше 10 народних депутатів, до яких я звертався за допомогою, радили мені: «Шукай вихід на СІМ’Ю» Януковича…

Я дивуюся злочинній суті колишнього керівництва нашої держави. Віктор Янукович обіцяв, що «почує кожного», але не почув ні мене, ні мені подібних… Не почули мене і міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, прокурор Волинської області Андрій Парака, губернатор області Борис Клімчук..

У мене нема на них образи. Господь дав їм таке мислення, за що вони зрештою й поплатилися посадами та довірою людей. У мене немає образи і на тих, з яким я працював, дав можливість захистити дисертацію, дав постійну роботу їх сім’ям і цілим родинам. На тих, хто сьогодні очолює створений мною вуз, якому я віддав свої 20 років свого життя. Їхню ницість та недолугість я відчув, коли вони перевели мене на посаду двірника у вузі, який я створив. БОГ ЇМ СУДДЯ…

Спали на думку слова письменника Григорія Мединського: «Убивцю можна зрозуміти, але не пробачити, негідника не можна зрозуміти, але не можна пробачити». Мене звинуватили, нібито я злочинним шляхом заволодів майном, яке належало нащадкам Юрія Бугая. Використовуючи тодішню злочинну систему, намагалися зробити з мене злочинця.

В суді я довів, що не винуватий, бо в своїй діяльності діяв відповідно до чинного законодавства, згідно з положеннями Статуту, за рішенням Зборів засновників, нотаріальним посвідченням. Ні закону Божого, ні людського я не порушив.

І ось, уже після перемоги Майдану, у березні 2014 року, Луцький міськрайонний суд, а згодом і Апеляційний суд Волинської області таки визнали мою невинуватість. Усі наведені вище нормативно-правові документи при порушенні кримінальної справи не були враховані!

Зрозуміло, що така злочинна несправедливість влади, від якої постраждали тисячі й мільйони українців, і породила Майдан. Лише тепер, після його перемоги, в наше життя починає повертатися справедливість. І раніше репресовані отримують реабілітацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і нинішніх самозванців посадять. На все свій час!
Відповісти
Стеценківське "дітище" під назвою вуз, нічого, крім неприємностей, ні області, ні Україні не принесло. "Вуз" зовсім не давав і не дає освіти. Зовсім!!!! Він стоїть на шість щаблів нижче заштатного ПТУ, тому що в ПТУ хоч чомусь, та таки вчать. В Стеценків треба було лише справно платити за "навчання" і поповнювати їхні особисті здирницькі фонди. Про це написано більше, ніж про Французьку революцію. Це розсадник корупції і махрового хабарництва. "Вуз" породив соціальне невдоволення. Діти отримували цидулку як ніби то про освіту, а робити нічого не вміли, бо не мали поняття, що таке освіта. Звідси виникало обурення: я маю диплом, а на роботу мене нікуди не беруть. Щодо виступів його колишнього ректора, то на його місці краще мовчати і ніколи більше не лізти в освіту. Особливо з такими хапальними рефлексами. І попередити своїх дітей та внуків з тим, щоб за таку "освіту" вони не брались, бо це дуже великий гріх перед українським народом.
Відповісти
Я з Вами погоджуюсь повністю !!! Сьогоднішній біотех це те про що Ви написали.Я ВАжаю що його ВЖЕ вчора треба було закрити !!! Зараз там не побачиш ні викладачів ні студентів !!! ВСЕ ПРОПЛАЧУЄТЬСЯ ТА точно встановлені ціни та куди платити!!! ЦЕ ОСВІТА!!! КУДА ДИВИТЬСЯ ПРАВИЙ СЕКТОР?????
Відповісти
Жаль, що Волинь не має свого медінституту. Замість того, щоб очолити процес, клімчуківська влада все похєрила...
Відповісти
До Г.С. змішані почуття. Хоча і не без поваги. Система -"добрий тато" та "собача свора", яка його обслуговувала мусила дати тріщину. Хапальні рефлекси - 100% були, особливо в родинних представників. Проте, були й люди, які отримували роботу і намагались чесно її виконувати. А студенти, як і скрізь - були хороші, а були ніякі. Знаю хороших випускників, які є непоганими фахівцями. Правда це випускники початку 2000-х. Радіємо за Г.С., щодо закінчення епопеї з "правоохороними органами". Хоча пафос майдану - тут ні до чого!
Відповісти
Щиро вітаю і бажаю чимшвидше прогнати з інституту усю ту шваль, яка там сьогодні є. Удачі, удачі і ще раз удачі! Але на майбутнє не деріть разом із Десянівною таких хабарів, які Ви дерли. Всі ми люди, але ж не всі мільйонери!!!
Відповісти
Статейка в кращих традиціях Стеценків. І Майдан припутав і підступних суддів та прокурорів. Всі в нього погані і стара влада і інша - один він як ягнятко хороший. Хвалить себе і міри не знає. Інші після такого позору - з хати невиходили б роками, а цей далі за свої вонючі статейки береться. І тримає ж земля таких. Йшов би вже на покій та некаламутив воду. Іншого побажати цьому псевдо бізнесмену "створившому" свій бізнес на тому , шо пограбував людей котрі дали йому роботу після того як його погнали з ВДУ.
Відповісти
Рано радієш злочинцю... Ти купив суд та апеляцію в Луцьку, а чи хватить грошиків на касацію? Та чи візьмуть їх у тебе в Києві зважаючі на останні події в Україні. Суддею яка винесла тобі незаконне оправдуюче рішення-вже займається вища атестаційна комісія суддів, думаю скоро займеться і суддями з апеляції. Так що, зарано радієш і даремно знову цей шум підіймаєш. Тебе судді ненавчили, коли ти їм платиш треба тихенько себе вести та мовчати а не галдіти про це на весь світ. Я думаю вони тебе погано знають раз з тобою звязались та скоро про це пошкодують... Такі як ти йдуть по головам приносячи шкоду всім хто навколо. Щасливий той хто не знав цю сімейку.
Відповісти
Якщо ти погано знаєш Доктора медичних наук, професора, який з чистого паперу зробив ВУЗ в обласному центрі та медичний коледж, то це уже говорить про те, що чоловік щось може. І не просто щось, а велику справу зробив чоловік. бо займався освітою, вищою освітою молодого покоління. Однак, хапугам і корупціонерам БУВШИХ жаба душила про його успіхи в роботі і в житті. Тепер Правда перемогла, як і день перемає ніч. А ваше чорне піднебіння роз"їсть вашу гнилу душу разом з грішним тілом.
Відповісти
Все виноваты, - но не я:
Папа, мама и друзья.
Дырка в новом пиджаке -
Это гвоздь на чердаке,
Из пальто полезла вата -
Это Жучка виновата ....

Гріша, пам'ятаєш старий добрий дитячий віршик?
Пухнастий ти наш ангел - диму ж без вогню не буває!
Відповісти
Я рад, что Стеценки выпутались и теперь с остервенением набросятся на семейку ворюжек Гнатюков!!!
Відповісти
Випутались? Ви про що? Все тільки починається. Надя ще під судом. А те що вони купили дорозслідування- так це їм гірше. Нове розслідквання з новими слідчими, я думаю, нариють ще більше.Це що "творили" Стеценки не приховаєш. А Гриша жде касацію- і ой не факт чи зможе і її купити... A крім цього наш писака напевно забув про інші кримінали які за ним тягнуться. Я про вкрадену у студентів землю з еколабораторією на Світязі. Про викрадену у ЛБІ квартиру яка слугувала житлом для молодих викладачів. Про спортзал ЛБІ по вул.Рівненській який зник по волі Гриши та багато іншого. Якщо у Вас дорогі читачі буде бажання та цікавість то я можу продовжити ...
Відповісти
Стеценки выпутались!!!!!!!!!????????????????????
Рано радуетесь!
Відповісти
Як може цей так званий "ветеран праці", який важчого ніж ручка в руках не тримав, торкатися пам'яті Небесної Сотні? До чого цей брехливий патріотизм!? Він поїхав в Київ "парєшать" свої справи з синком, та зайшов на Майдан як на екскурсію. А тепер про це буде кричати на кожному кроці. Ті, хто стояв на Майдані статей про це не пишуть!
Відповісти
У читачів цієї статейки смертність від сміху виросла у три рази, як після конференції Януковича. Стеценко у нас і ветеран праці, і професор медицини, ще хай скаже,що він лікар та педагог.

P.S.
До речі. Знала Україна одного такого грамотного профффффесора з набитими "бабками" кишенями...
Відповісти
Народ! Ви це читали! У нього дружина - жертва політичних репресій. Та вона зжере любого і не подавиться!
Всім працівникам, з якими свого часу "спілкувалася" бувший проректор Стеценко Н.Д., треба молоко безкоштовно давати і валеріанкою відпоювати. Як добре, що зараз немає цього крику та принижень. І НЕ БУДЕ!
Відповісти
Гнатюки, не варто писати тут своїх злісних, подібних шипінню змії, коментарів. Ви стали ще гіршими від Стеценків, дерете уди більше ніж вони. І не хочете подумати про те, що й вам прийде кінець....
Відповісти
Ти,сволота,краще б ящик тушонки завіз на Майдан тоді,коли наші діти воювали і кров проливали,а не зараз поїхав в столицю на екскурсію і "рішати"свої з жінкою-хабарницею темні справи! і ти ще пишеш за НЕБЕСНУ СОТНЮ!!!!-у цій статті ти пишнш за Майдан і думаєш,що нова влада тебе-дебіла призначить у 71 р на високу посаду??? чи тебе мало знають в Луцьку??? Ти думаєш,що екс губернатор не розкаже послідовникам про твої "подвиги"?
Відповісти
Стеценко не згадав Гнатюків бо не вважає їх за людей це ТВАРИНИ !!!Вони Стеценка підвели так, вони і поступлаять з Бугаями Вже всі в Луцьку знають скільки і як вони платять власникам Міжнародного науково-технічного університету Бугаям. Всі в Луцьку знають як вони здирають гроші зі студентів !!! Хто там буде вчитися ????
Негідник та зрадник він однаковий скрізь!!!
Гнатюків на ЛЮСТРАЦІЮ!!!!
Відповісти

"лікарю ви знову брешете" не Гнатюки вас підвели а ви їх використали та вигнали - як, доречі робили зі всіма хто вам допомагав у жититі. Чи не пригадуєте Пагубу,Селедця, сімю Пилипюків, та багатьох інших, що були до них. Список можна продовжувати безкінечно, так як це був ваш головний принцип в бізнесі - використав людину та викинув...
А проблеми у вас були б по любому, тому що скільки шнурочку не витись всерівно кінець буде (а шнурочок вів вас до криміналу). Гнатюки вас від проблем захищали 2 роки а ви цього і не замітили. Ви забули що Гнатюки наводили порядок у всіх ваших фірмах та підчищали хвости. Та з успіхом це зробили, раз вас не садять за всі несплачені податки та відмивання коштів через ваші благодійні фонди.А все для того щоб ви могли спокійно зустрічати старість.Якби вони захищали вас і далі, то можливо не було б цих всіх неприємностей?.Гнатюки підказали б як поступити в ситуації ,що склалась. А те що "Негідник та зрадник він однаковий скрізь!!!" так це правда ви підвели а вірніше обікрали сімю Бугаїв і ще умудряєтесь через суди поновитись до них на роботу!!! Де мораль. А про ЛБІ не переживайте. Вже пройшло декілька років, вас майже забули, ще декілька пройде вас уже не будуть знати і все налагодиться. Тому що розгребсти все лайно та поставити на ноги те до чого ви довели ЛБІ не так просто, хоча можливо. Я так думаю....Поживемо - побачимо.
Відповісти
Гнатюки збирають гроші з викладачів кажуть що треба на суди проти Стеценка !!!
Відповісти
В ІНСТИТУТІ УЖЕ НІХТО НЕ ЗГАДУЄ ПРО СТЕЦЕНКІВ(ЗАБАГАТО ЧЕСТІ БУЛО Б!)А СТУДЕНТИ І НЕ ЗНАЮТЬ,ЩО ЦЕ ЗА ЛЮДИ ТАКІ...А ЛЮСТРАЦІЮ УЖЕ ПРОЙШЛИ -І ДУЖЕ ДОБРЕ(ТЕПЕР УСІ ВЗНАЮТЬ,ЩО АДЕКВАТНІ ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ...)ТЕПЕР ЧЕРГА ЗА НАМИ-БО СКІЛЬКИ ГАДОСТЕЙ ПРОТИ УСІХ НАС ПИСАЛИ СТЕЦЕНКИ-ТО ТЕПЕР ХОЧЕМО ПОЧУТИ ВІД ПРАВОГО СЕКТОРУ-А ЧИМ ЖЕ ЗАКІНЧИЛАСЯ ЕПОПЕЯ З ДЕМ'ЯНІВНОЮ-З ПРОРЕКТОРОМ ВУЗУ,ЯКА ДОВГІ РОКИ З УСІХ БРАЛА,ВИМАГАЛА І ЗДИРАЛА ГРОШІ...ВИ,СТЕЦЕНКИ,ТРУБИТЕ НА ВСЕ МІСТО,ЩО ВИ УСІХ СУДДІВ КУПИЛИ І ЗА ВСЕ БАШЛЯЄТЕ І ЩО ВАС НАЙКРУТІША ФІРМА "КОНФІДЕНТ" ОБСЛУГОВУЄ І ЩО ВОНИ ЗНАЮТЬ КОМУ І СКІЛЬКИ ТРЕБА...А ОТ ЧИ ВДАСТЬСЯ КУПИТИ НОВУ ВЛАДУ І ПРАВИЙ СЕКТОР???
Відповісти
Шановні дописувачі перш ніж змішувати та наводити наклеп на Юридичну фірму Конфідент не забувайте про законодавство яке ДУЖЕ ДУЖЕ БІЛЯ ВАС БЛИЗЬКО ТА ПРАКТИЧНО ПОЧИНАЄ ТІЛЬКИ!!!!! ВПРОВАДЖУВАТИСЯ !!! Обережно висловлюйте свої думки тому що за наклеп можна мати судові процеси .А про Ваші дії вже практично готові цілі томи!!!
Відповісти
про яке закоодавство ви кажете???тут Гріша обікрав інститут, викинув документи студетів на вулицю!(добре,що викладачі спасли!)здирав останнє зі студентів-і його бачиш оправдали!!!благодійник волинський!!! ним займатися і займатися....а за наклеп-то він має вже сидіти мінімум років 10!!! справа в тому,що саме він людей підводить і підставляє!!!а коли люди починають це розуміти-то він звалює від них!!!
Відповісти
А де ж поділися цілі томи з Стеценко Надії???ви про ці томи кажете? Більш,як 2 роки тягнуться судові процеси над нею-проректором вузу! -і який результат? а чому не захищені діти з Володимира з коледжу?вона ж не видала багатьом дипломи з Кроку М? Де закон? де правда?Стеценко,не пишіть своїх безглуздих статей! усі ж знають,як ви їх пишете!самі ж себе ржете під час диктовки-і буцімто ведете діалог з людьми з району! пригадайте,як ви сміялися...і придумували ініціали людей з сіл!!!ви-клоун,до того ж хам і людей ніколи не мали ні за шо!!! і як лікар ви нікудишній-а от писар-сказочнік отлічний!
Відповісти
А де ж поділися цілі томи з Стеценко Надії???ви про ці томи кажете? Більш,як 2 роки тягнуться судові процеси над нею-проректором вузу! -і який результат? а чому не захищені діти з Володимира з коледжу?вона ж не видала багатьом дипломи з Кроку М? Де закон? де правда?Стеценко,не пишіть своїх безглуздих статей! усі ж знають,як ви їх пишете!самі ж себе ржете під час диктовки-і буцімто ведете діалог з людьми з району! пригадайте,як ви сміялися...і придумували ініціали людей з сіл!!!ви-клоун,до того ж хам і людей ніколи не мали ні за шо!!! і як лікар ви нікудишній-а от писар-сказочнік отлічний!
Відповісти
те що всі кометарі як мають ненависть пишуть сімейство Гнатюків це ніхто не суміваеться !!!Всім іншим БАЙДУЖЕ ЩО У СТЕЦЕНКІВ !!! Це тільки не сплять Гнатюки. Н.Е МАЄ ТАЛАНТ ЯК ЗБРИХАТИ ЯК ПІДЛІЗТИ до Бугаїв яку ім ЛАПШУ ПОВІСИТИ ЩОБ ВІРИЛИ .Всі в інституту знають та сміються з Бугаїв які підписали собі вирок що звязалися з Гнатюками !!!
За два рои Гнатюки ДОБРЕ ПОЖИВИЛИСЯ !!! Всі в інстиутт знають що всі СІМЕЙКА ПРАЦЮЄ в ОДНОМУ ВУЗІ та ОТРИМУЄ ТАКІ ДОХОДИ !!! Стеценки ДУЖЕ ПОРЯДНІ НА ФОНІ ГНАТЮКІВ !!!
ГНатюк Н.Е ДУЖЕ ПОЛЮБЛЯЄ ЗВОДИТИ ВИКЛАДАЧІВ МІЖ СОБОЮ ТА НЕ ТІЛЬКИ ВИКЛАДЧІВ але всіх працівників між собою!!! Вона СПЕЦ ПО ПЛІТКАРСТВУ!!!!
Відповісти
До речі,про Конфідент усьому Луцьку розповідають самі Стеценки і їх син-Семен... тільки люди з тієї фірми не знають,що саме Стеценки ляпають багато і дурного(н-д,що їх си н Сєня дружить з людиною з фірми...і хто ж цікаво,окрім них може знати це інфо???
Відповісти
Мені не байдуже за Стеценків.З наших дітей у Володимирському коледжі ця сімейка здерла чималі гроші-в результаті документів про освіту не видали...Прошу,щоб з ними поступили так само!!!
Відповісти
Григорію Семеновичу! Невже ви знову виплили на горизонті у Володимирі!?
Ви особа,яку не шанують і не поважають дуже багато людей. Скільком студентам і їх батькам ви підло збрехали, обіцяючи якісну освіту і диплом Володимир-Волинського медико-технічного коледжу! Натомість ми отримали головний біль і масу проблем.
Тепер же у вас знову вистачає нахабства з'являтися у Володимирі-Волинському! Можливо, знову хочете відновити роботу свого ЛИПОВОГО закладу!? Так, вас бачили батьки 14 травня у нашому місті. Не їздіть сюди, бо знервовані мами вас помиями обіллють, якщо інше законне покарання вас ніяк не знайде!
Відповісти
Шановні дописувачі Волинь Посту! Яке відкриття коледжу? Ви, певно, жартуєте!?
У віці понад 70 років в голові може бути склероз, маразм і Хвороба Паркінсона, а в протилежному місці - геморой (бо людина фізично не працює, а тільки папірці пише).
Може він хотів відкрити банку огірків, а забув, що хотів - і випадково вирішив відкрити коледж?
Відповісти
Хотілось би звернутись до читачів та авторів коментарів та до всіх тих, кому не байдужі подальша доля, кар'єра та темні справи сім'ї Стеценків.
Всі ми добре пам'ятаємо сумну історію медико-технічного коледжу, який, як ми знаємо, не пройшов ліцензування і безславно лопнув, як мильна бульбашка. Стривожені батьки ледь дали раду своїм дітям, яких довелося переводити в інші навчальні заклади області. Як виявилося, рівень знань і професійних навичок, що отримали студенти коледжу імені Стеценків, був катастрофічно низьким. Дітям соромно було дивитися в очі своїм новим одногрупникам, вони не очікували, що у навчальному закладі можна і потрібно ВЧИТИСЯ!!!!
Пройшов час і згладив гостроту проблеми.
АЛЕ!
Люди! Будьте пильними! Ці махінатори знову з'явилися у Володимирі-Волинському та часто перебувають біля коледжу. Там частенько знаходиться грішомобіль (з ПОКИ ЩО! не пробитими шинами).
Їх розум заполонила ідея створити новий навчальний заклад, бо гроші мають властивість закінчуватися і потрібно поновлювати їх запаси. Ось, так званий проффесор, який, вибачте, про..ав інститут, зруйнував мед-тех. коледж шукає нових лохів, які будуть працювати на його скарбничку.
Люди! Робіть висновки! Поспілкуйтеся з бувшими студентами та їх батьками. Не попадіться на гачок злочинців, які на даний момент знаходяться в безкінечних судових процесах (на які, до речі теж потрібні немалі гроші - свобода коштує дорого).
Було б дуже добре, якби місцева влада та відділ освіти славного міста Володимира-Волинського не допустили повторення сумної історії, яка мала величезний резонанс у громади.
Відповісти