Додати запис

Люструвати ВолиньPost?

«Автомайдан України» запропонував припинити акцію «Стоп Хам» у Луцьку і перенести її у Крим на російські танки.

Почалося все з того, що керівник «Автомайдану Волинь» Сергій Поха розповів про інцидент, який трапився у неділю, 6 квітня у центрі міста під час проведення акції «Стоп хам!». (детальніше про це можна прочитати ось тут). Серед іншого, Поха розповів, що у суперечку з власником авто, на яке клеїли наліпку «Стоп хам!», хотіли втрутитися представники «Правого сектору» та «Автомайдану України». Поха через це висловив припущення, що вони хотіли «кришувати» порушника.

У відповідь «Автомайдан України» оприлюднив своє бачення ситуації. Зокрема, заявив: «Загалом пропонуємо пану Сергію за підтримкою апріорі «об’єктивного» видання «Волинь Post» поїхати до Криму і поналіплювати свої агітки на російські танки – ось це буде адекватний вибір супротивника».

Нічого казати – дотепно. Не буду зараз писати про те, кого з двох волинських Автомайданів треба вважати «автомайданнішим». Не цікавитимуся, скільки активістів «Автомайдану України» вже в Криму. Не даватиму й оцінок заяві «Автомайдану України», що, мовляв, акція «Стоп хам!» - дурня, треба «проводити роз’яснювальну роботу серед водіїв» (ага, і пальчиком так до порушників: ай-яй-яй!)

Але що значить ось це «апріорі «об’єктивного» видання ВолиньPost»?! На що натякають дотепники з «Автомайдану України»?

Я розумію, що «наїзд» Сергія Похи неприємний для «Автомайдану України». Але ніхто не закривав можливість для БУДЬ-КОГО висловити свою думку на сторінках видання ВолиньPost. Видання писало і пише про все, достойне уваги своїх читачів. Поха висловив свою позицію – ВолиньPost опублікував. «Автомайдан України» вирішив відреагувати – видання і їх позицію подало.

(Хоч, до слова, Поха зробив це більше чесно: прокоментував це від свого імені. Заява ж «Автомайдану України» не підписана ніким).

Шановні активісти «Автомайдану України»! Якщо у вас є докази необ’єктивності роботи видання – прошу їх оприлюднювати. Інакше ваші сором’язливі дотепності виглядають як мінімум незрозуміло. Як максимум – не зовсім адекватно.

Я розумію, що «Автомайдан» у революційних умовах звик до уваги журналістів і до детального висвітлення своєї діяльності. Ця діяльність більшістю сприймалася, якщо і не як подвиги, то однозначно як сміливі і гідні вчинки. Тож нічого дивного, що окремі революціонери звикли були «обласканими» у пресі.

Але зараз час інший. Тому не варто ображатися на критику. Краще враховуйте її – і не робіть помилок надалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а воно "каструлізації" хоче...
Відповісти
Владимир, может я как-то чего-то не знаю, чего все знают, все как-то туманом...кто-то с кем-то выясняет отношения...у вас не возникло желание узнать у Похи, или у ПС, или у другого Автомайдана, и опубликовать кто ж это был за рулем, кто так построил ПС с Автомайданом Волынь по стойке смирно? И что, ни единой фотки даже мыльницей никто не сделал? И чего тогда обижаться на уровень журналистики, который получается равным уровню "выясняющих отношения"?
Відповісти
Вопрос не в Похе или Оборонове вопрос глубже
Автомайдан "Украина" обвинил ВолыньПост в необъективности только потому, что мы дали Похе возможность сделать заявление. У них тоже есть эта возможность и они ею пользуются
Так если есть освещение двух точек зрения где необъективность ? Нас не интересует суть конфликта и кто прав кто виноват читатель разберется Наша позиция все голоса должны быть услышаны
Відповісти
Ок, голоса услышаны. Голоса детей, дерущихся в песочнице. Обязательно поинформируйте, если кто пострадает в этом жутком противостоянии. И желательно разбитые м-ды сфоткать. Буду покидать вас, надеюсь, временно - призывают, пора и неньку защищать. Успехов Вам, комментаторам, а особенно двум Автомайданам и ПС в их нелегком труде на благо Родины.
Відповісти
Я не автомайданівець, та не пропустивши жодного віче, зробив висновок що Поха ваш чувачок. Коментарі проти Похи ви рідко пропускаєте, от останнім часом почали. Знаю його давно, рідкісний лайнюк. І раніше писав, що не розумію, що ви з ним робите поряд. І брат його мене захищав, гроші здер і десь пропав. І про таточка є що сказати. Гниленька сімейка. І крім мене тут багато писали.
Відповісти
Фарисеї спитали учнів Христа чому Христос знається з митарями і грішниками
Христос почув ту мову і сказав їм: не здорові потребують допомоги лікаря, а хворі
Я прийшов закликати до каяття не праведників, а грішників
Поха складна, важка і навіть агресивна людина але я не забув жодного з ким мерз на майдані навіть безхатченків, що стоять біля собору
Тому незважаючи на те, що мої відносини з Похою, вплинуть на сприйняття мене іншими я знався з ним і буду знатися. Пробую його робити кращим;)))
Відповісти
О! Ми порівнюємо себе з Христом. Цікаво...
Відповісти
Пробую наслідувати його вчення
Занадто я грішний
Скорше я до митарів і грішників;)
Відповісти
Наслідуєш Христа, віддай борги своїм працівникам, які обслуговували кавомати. Передай гламурне авто прагнущим.
Відповісти
Всякому овочу свій час. Ми явно загралися в Майдан. Є реальна загроза не лише втратити ще частину України, але й її розвалу. І як би це не гірко звучало, але дії особливо зацєнтих патрійотів фактично ллють воду на млин руйнівників України.
Відповісти
Пащенко, будь чесним до людей, не підли іншим - і добре тобі буде
Відповісти
Хм, пам'ятаю Я залишив свій коментар про одного Луцького підприємця, в якому Я описав його ставлення до підлеглих і спосіб нарахування З/п, який залежить від його настрою. Коментар видалили. Я знову написав - знову видалили, і так 7 - 8 разів. Потім Я глянув, що реклама його підприємства розміщується на Вашому сайті, і зрозумів що об'єктивністю в даному випадку з Вашої сторони пахнути і не буде, так як він платить Гроші за рекламу, а значить є Вашим годувальником. Ось така об'єктивність на Волиньпост, згадаю ще щось - напишу.
Відповісти
Може ви не в курсі, але ваші журналісти ходили розпитували про розкол Автомайдану навіть у ПС і Самооборони. Але так ніц і не написали. Мабуть не сподобалась їм правда. Брали купу інтерв'ю, так і не опублікували. І просто в розмовах і в фейсбуці, може і в інших соцмережах - не знаю. Постійно, де перепост ваших статей коментарі що то заказуха. Так що вам не ображатися потрібно, а взяти до уваги. І ви не висловити свою думку дали можливість, а опублікували істеричний припадок Похи, не розібравшись. Бо таких ситуацій в житті купа. І якби не роздули, нічого такого і не відбулося. А іншу сторону ви не вислухали, а прочитали їх кометар під своєю статтею. Я не пропускаю жодного коментаря ні у вас, ні у інших ресурсах, так як їх іноді цікавіше читати ніж саму статтю. Видно думку народу.
Відповісти
Для "Автомайдану України" від випусокового редактора Анатолія Котлюка.

1. Прошу Вас розуміти, що ВолиньPost це не тільки Володимир Пащенко, а ще кільканадцять людей, частина з яких симпатизують вашій організацій, а не автомайдану Похи.

2. Жоден працівники ВолиньPost від рекламіста до головного редактора не розпитував у "ПС" чи "Самооборони" про розкол "Автомайдану". Навіть більше - в нас працює прес-секретар "ПС", яка може це підтвердити, бо почала в нас працювати в кінці лютого.

3. Коментар "Автомайдану України" щодо того інциденту ми опублікували зранку в понеділок, коли він з'явився у Facebook. Якби ви його не написали, ми б обов'язково зателефонували до "ПС" чи до Ігоря Оборонова.

4. Не ображайтеся, але, на мою думку, вам потрібно знайти людину, яка контактувтиме з пресою, це дозволить уникнути таких інцидентів. Наприклад, Поха опублікував свою "розповідь", тоді б ваш прес-секретар міг би відразу ж реагувати заявою-спростуванням. Зателефонував би до основних ЗМІ, бо в неділю ввечері не всі сайти моніторять скриньки.

5. Я працівник ВолиньPost і я підтримую "Автомайдан України", бо він не пішов за посадами, а продовжує боротьбу.
Відповісти
В коментарях видно думку зацікавлених в більшій частині анонімів, як от Ви
Стосовно журналістів які ходили і розпитували будь ласка прізвище журналіста
Прізвище в кого розпитував і коли це було?
Я розумію, що я зачепив недоторканих Дітей Бога ;))
Відповісти
Я пару разів спитав у знайомих, що там сталося з автомайданами? Це було зроблено у формі "ну що там новенького сталося"...І я відчув небажання моїх інформаторів рухати цю тему.
Відповісти
Особисто зв'яжіться зі мною через редакцію
Дайте факти і я обіцяю, що хтоб це не був ми опублікуємо розслідування
Відповісти
"Але ніхто не закривав можливість для БУДЬ-КОГО висловити свою думку на сторінках видання ВолиньPost." - а премодерацію ви для кого ввімкнули?
Відповісти
Включили для таких нікчемних анонімів, як ти і я:))
Напиши Блог чи звернення від себе і все буде Ок
Відповісти
нас, більше нікого....
Відповісти