Додати запис

«Можете дати винагороду»

Мала необережність захворіти. Відтак – лікуватися, на лікарняне, бюрократичної складової ніхто не відміняв.

Я не ходила в наші чудо-поліклініки, а просто вирішила скористатися послугати сімейного лікаря, тобто викликати фахівця додому, оскільки нездоровилося сидіти по цих безкінечних чергах. Обстежать, випишуть ліки і лікарняне.

Коли ж подзвонила після 16-ї, то мені пояснили, що такі лікарі працюють тільки до 15-ї і порадили викликати лікаря з невідкланої допомоги. Ок.

Через 40 хвилин прибув (хоча домовлялися про довший час, я навіть підготуватися не встигла, та менше з тим). Завалив до мене в хату бомжуватого вигляду чоловік у брудному халаті. Зі словами "що у вас сталося" миттєво опинився у моїй спальні.

Я ледве не знепритомніла, коли побачила його взуття, яким пройшовся по ковроліну (а як по лікарняній підлозі то тільки в бахілах!), на вулиці ж дощ пройшов!

Ладний мужичок розпочав з того, що лікарняне виписати не може, але влаштувати - постарається. Інакше, доведеться мені завтра сімейного лікаря викликати. Дуже довго він не міг дійти до огляду, та все ж, коли я нагадала чому ми тут зібралися, поміряв тиск і послухав.

Хоча я вже й згодилася викликати ще й сімейного лікаря на завтра, небритий чоловік продовжував розповідати, що може влаштувати все, але тепер за невелику винагороду.

Врешті решт він взявся мені навіть рецепт виписувати і постійно наголошував, що потрібна винагорода. Не знала як його з хати випхати (за винагороду?), взула в кульки його кроси і перепитала чи виклик безплатний. Мужик вперто повторював: безпланий, але я вам сказав все, що знав, тож можете винагородити!...

От прийшов, натоптав, і винагороджуй! Подякувала, закрила двері на всі замки і думаю: а може то він навмисно так бомжувато вдягається (навіть штани пропалені), щоб у дам, яких він відвідує, жалість прокидалася?

Я розумію: зарплата маленька, все таке, але як так можна? Та я заплачу будь-які гроші, аби мені нормальну послугу надали! А не ось це непорозуміння, що трапилося. Революція свідомості, кажете?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голосуй за богомолець!
Відповісти
Це точно!
Відповісти
Наталко! Скільки ти вже будеш скиглити? Те тобі не так, а це не єтак! Може тобі потрібно виїхати на ПМЖ в Швейцарію чи Данію, а може в Нідерланди? Що ти змінила своїм скигленням? Хтось до тебе почав краще відноситись? Причина всіх негараздів в тобі, ось там і шукай причини своїх хвороб!Подивись, яка весна, як сади цвітуть..., вмій порадіти простим речам!Як ми можемо розбудувати процвітаючу Україну з такими "скигляками" як ти?
Відповісти
поки всі будуть мовчати в тряпочку, то Україна так і лишиться в тій дупі, що є...
Відповісти
Тебе все влаштовує?
Тобі приємно, коли тебе на кожному кроці намахують?
Відповісти