Додати запис

Будочки Клімчука

Десь у році 2010-му голова Волинської ОДА Борис Клімчук розповідав, як він дорогою з Ковеля до Луцька зупинився біля знайомої жіночки, яка торгувала городиною край траси. Каже: поговорив про жизнь, вислухав, постарався чимось розрадити…

А після цього попросив Центр зайнятості поставити вздовж дороги торгові місця: невеличкі прилавочки з накриттям, аби селянам було комфортніше торгувати.

Не знаю, як на інших напрямках, а на Ковельській трасі – у Милушах, Маяках і Сирниках - кілька таких будок з’явилося.

Скільки я не їздив тою дорогою (живу в Рокинях, тому спостерігав їх щодня) – жодного ніхто у них не торгував. Стояли порожні, потрохи сповзала з них жовта фарба… А люди як торгували з табуреточках – так і продовжували.

І щоразу я собі думав: ці будочки – такий собі символ губернаторського пустослів’я. От і говорить чоловік мудро, і селян ніби розуміє, і речі практичні пропонує… А результат – от він, нульовий.

…І от цією весною одна з будочок у Сирниках таки «склякла» повністю:



Вот! – знов подумав собі я. Логічний кінець символу епохи балакуна Клімчука. Пішов він – звалилося і одне з його «дітищ».

А у п’ятницю веселий Клімчук повернувся. Кажуть – був "в ударі".

Сьогодні ж їду Ковельською трасою – стоїть будка! Така ж облуплена і порожня, але стоїть!



Ех, рано дєдушку з рахунків списувати, рано. Як і епоху нафіг нікому не потрібних жовтих будочок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідея хороша насправді, але не враховано металітет і відсутність часу на стояння у будочці селянину, в нього господарство, тому до табуретки підійти часу не забирає.
Відповісти
Маразм, а не стаття. Дивуюся чому ще путіна до стану покриття не приплів.
Відповісти
Ще додам - чому копати людину, яка зараз стала слабшою, чому не критикувати коли вона була при владі. А то самі спіають панегірики, а потім як тільки спіткнувся, то давайте доб'ємо і покажемо як ми вміємо критикувати
Відповісти
Хто став слабкішим? Клімчук?
Чому не критикували коли Клімчук був при владі?
Страшно було.
Чому я вийшов на майдан з першого дня?
Дістало боятись
Так зараз можу писати і про Пустовіта і про Клімчука за це в тому числі і мерз на майдані
Відповісти
Недовго будеш критикувати...
Відповісти
То справжній автор Пащенко, чи то ричук неправильно залогінився? :)
Відповісти
А ну-ка про Пустовита и поподробнее... если разрешат!:)))
Відповісти
Підтримую Пащенка. Того Клімчука треба не тільки критикувати а й каструвати ну тобто люструвати. Хоча цьому маразматику імпотенту вже пофіг. Тому його тре просто гнати куди б він не зайшов.
Відповісти
Цікава "аналітика", але:
1. "жизнь" - русизм і, очевидно, пряма мова Клімчука, тому береться в лапки;
2. "Ковельської траси" і "Центр зайнятості" всередині речення пишуться з малої літери;
3. "як він дорогою..." - "як він по дорозі на...";
4. "тою дорогою..." - "тією дорогою...";
5. В 4-му абзаці два тире треба замінити комами;
6. "от він..." - "ось він";
7 "...І от цією весною" - "...нинішньої весни";
8. "..."склякла" повністю:" - дві крапки зайві, тому що думка закінчена;
9. "повністю" - "цілком", "зовсім".
10. "Вот" - русизм.
Так у 50-х роках минулого століття писали в зошиті, складеному повздовж (носили його за халявою кирзового чобота), колгоспні обліковці. Їх називали "учотчиками".
Відповісти
Я щитаю, шо ви до мене зря придираєтеся.
Відповісти
Був колись такий "журналіст". Це не Ви випадково задовбуєте?
Відповісти
Якщо "впоперек", то і "впоздовж". А ви що за неологізм вчверили?
Відповісти
Що б ми не говорили про "дєда", а краще за нього проблеми села і АПК Волині не знає ніхто. І ідея з будочками хороша (як відмітив "ютуб"), лише сільська жінка одразу робить десяток робіт по господарству і ій ніколи стояти за цим "прилавком". Можна щось робити і одним оком глянути, якщо біля відра картоплі, пляшки молока чи миски черешні зупинилось авто. А проблеми з приводу того, що будочки "склякли", треба адресувати "меру" Маяків (як він сам себе називає) Ігорю Ярмольському, а не чекати, доки Клімчук насипле в кишеню жменю гвіздків, візьме молоток і полагодить цю нехитру сільську "інфраструктуру".
Відповісти
пропонуючи! У даному випадку - це збиткування над особою. Провінційна вульгарщина...
Відповісти
Знав Ігоря Лєонова (ти знаєш свого попередника), теж був революціонер. І ти до нього чимось подібний-такий же симпатичний, правдивий!
Кажеш:"Так зараз можу писати і про Пустовіта і про Клімчука за це в тому числі і мерз на майдані"...
Шкода, що завдяки тобі у сьогоднішню владу "пролізли" Турчиновські непрофесійні і брехливі щури.
Якими антищуриними засобами їх тепер вивести?
Ти, як і багато інших волинян, безумовно, кращі від корумпованих БЮТівців (за нашими спинами Юля мала таємні угоди з бандюками), чесніших, порядніших і професійніших.
Ви повинні допомогти Волині очиститися і оздоровитися.
Відповісти
Не потрібно чекати, що прийде хтось та зробить усе , що ми хочемо. Революція не закінчилася. Зараз увага відведена у сторону російської агресії, відведена при сприянні наших рідненьких олігархів.Банда Азарова-Януковича продовжує грабувати Україну. Лише купка злочинців втекла , всі інші на місці продовжують злочинну діяльність.Хіба клімчук мав повернутися в облраду? Хіба за це боролися і вмирали наші волинські патріоти? За два місяці новоі влади ні один злочинець не поніс покарання. Висновок простий : одна банда змінила другу, а в черзі до влади стоїть третя. четверта. п'ята.
Відповісти
привела на трон юлєботів! Тепер винесуть і Вону на трон...
Відповісти
Коли немає власних переконань - залишається любити Клімчука. Клімчук завжди був опорою чинної влади і чинного насилля. Робив з усмішкою, бо лювив свою роботу і свої доходи і мав всіх інших в ....!!! Але в голос про це ніколи не признавався.
Відповісти
Цей кнуп тримає неодну фірму наприклад фірма Антон де ж незаробить скурвий син як не на будках українців. Хіба непонятно по принципу Добкіна лавки по 500тис грн то саме і з будками списали 100% мінімум по 10тис грн за кожну бьюджетних грошей а її собівартість з усіма податками та матеріалом порядка 3-4 тис грн ось і заробіток. Провірити еелементарно просто хто виконував дерзамовлення і поя якій ціні -а ціну встановити може будьякий есперт .
Відповісти
Файна ідея Олеже! Нехай кожний напише, що він знає про Клімчука, що він має, що "добротою" своєю неземною прикриває.
Відповісти
А куди зникла "премодерація для всіх"...невже демократія для всіх?)))
Відповісти
Великі "спеціалісти" в області апк це килим і карпюк!вкрали дуже багато,чому ще їм за це закруточку не зробили?
Відповісти
Ну а ты Рычук, что полезного для людей сделал в этой жизни, кроме как бла-бла?:) Только и можешь любое начинание хаять и ничего к этому не приложив! Ну за это тебе и платят!:) А про людей наших, волынских написать не хочешь, как остановки ламали по той-же трассе? Установили, накрыли, чтобы комфортно было автобус ждать и что осталось? А уличное освещение по той-же трассе - все плохо было в той "эпохе", вот только сейчас "шоколад"...
Відповісти
А он что, он уже не боится "балакуна"! То он "щоразу собi думав", а теперь он себе не думает, он открыто говорит: "А если сегодня мне, грубому гунну,
кривляться перед вами не захочется — и вот
я захохочу и радостно плюну,
плюну в лицо вам
я — бесценных слов транжир и мот" @Маяковский
Відповісти
Ідіот, а не писака. Клімчук був добрий господар. Правда, трохи загравав з донецькими, але, разом з тим, вибивав фінансування програм, наводив порядок, його поважають і в Украіні, і за кордоном. А такі писаки, то якісь заказухи, ну, максимум, за 200 гривень. То чим же вони ліпшв за тих бабульок, які в Словянську за 500 гривень Батьківщиною торгують
Відповісти