Додати запис

Попередження головному ДАІшнику Волині (майже за Яценюком)

У вівторок 29 квітня був на громадському обговоренні начальника обласного управління Державтоінспекції. Як відомо, ці обов’язки виконує наразі полковник Володимир Кравченя.

Не дуже люблю такі заходи, але на обговорення головного даішника області пішов. Все ж ДАІ – це один з основних барометрів, по яких видно стан корупції в країні.

Традиційно на громадському обговоренні були присутні всі «сектори» і «авто майдани», журналісти і, звісно, сам винуватець події.

Загальне враження – позитивне.

Володимир Кравченя отримав чіткий меседж від громадськості: «він з ганьбою жити не буде». Перекладаючи з мови Арсенія Петровича, це значило: як собі хочете, шановний новий начальнику, але хабарів волинські даішники брати більше не мають права. Бо інакше… (ну і далі, за Арсенієм Перовичем: «Якщо куля…» :).

Тішить, що цей меседж новому начальнику обласного управління ДАІ надійшов від усіх революційних організацій, представники яких були присутні на обговоренні. Це вселяє надію, що революційні сили нарешті взялися за голову і «своє» поставили нижче за «спільне».

Був і інший спільний меседж: претензія до Київських Босів, які все більше говорять про децентралізацію влади і все менше звертають увагу на місцеву громаду в кадрових рішеннях.

З цього приводу, як мені стало відомо, революційні організації готують спільну заяву до київських керманичів з вимогою спочатку виносити кандидатури на громадське обговорення, а вже потім робити призначення.

А так нічого, душевна вийшла розмова ;-)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вашого кумира в мене на рівні кролика!
Відповісти
Він нормальний чесний керівник.
Відповісти
Громадські обговорення потрібні. І крапка. Але перед призначенням керівника, а не після. Хоча, якщо вже після, то хай розповідає, що буде робити на посаді, і почує, що люди про нього думають.
Відповісти
Він толковий земний правельний керівник.
Відповісти
Треба вірити, що не будуть брати хабарів, але ніхто не повірить, що в ДАІ ідуть працювати за зарплату. От коли там недобір кадрів буде, тоді повірю, що нарешті там хабарів не беруть.
Відповісти
Не вимагати хабар від водія - це одне... це дуже легко контролюється і це ганебне явище легко побороти...
А от відмовитися брати коли водій сам пропонує - це значно складніше побороти...
Відповісти
:---))

"Це вселяє надію, що революційні сили нарешті взялися за голову і «своє» поставили нижче за «спільне»."

Нажаль революційних сил є досить багато, стоп, слава Богу що революційних сил досить багато бо ніхолєри не робити і писати коменти нікчемні сили вдосталь. Так робимо помилки, так набиваєм шишки, але від справи своєї не відмовимся і не зупинимось в тому числі якщо про нас будуть думати шо ми "рішаєм свої вапроси"
ДАЇшник....поставили без обговорення...хм...не факт що надовго...але у нас все демократично буде резолюція по обговорення, ноги в руки і в Київ, а там (МВС) питання по Волині вирішуються слава Богу.
Відповісти
Іван, твій коментар то до мене?
Відповісти
міф сучасності! Є інтереси певних кланів, а участь в спектакляк приймають "професійні революціонери"...
Відповісти
Не смішіть Ж..., вона і так сміша
Відповісти
Хирня то все. ДаЇшники як ховались в кущах так І ховаються з фарою. Побити Їм машини нахер щоб не ховались в с. пальче і с.дерно!ніби ситуація на дорозі поліпшується і роботи більше у них нема.МУСАРА МУСАРАМИ
Відповісти
Володя - все "люструєш"??? скоро не буде країни а відповідно і чиновників яких ти матимеш люструвати... сам кажеш, що "був на майдані з першого дня" заварив кашу їдь розповідай мешканцям сходу що не всі тут папуаси з битами... бо ж люд стає вже дуже злий на таких як ти за розвал країни....
Відповісти