Додати запис

Диво студентського розуму

Сьогодні студенти ВНУ ім. Лесі Українки, та й прості перехожі спостерігали цікаве, та дещо непередбачуване явище. З вікна 8-го поверху лабораторного корпусу університету звисала величезна шпаргалка (не чітко, але на фото видно довгу білу стрічку – це і є те саме диво студентського розуму). За словами очевидців це буде, мабуть, найбільша шпаргалка, яку вони бачили, а бачили вони досить різноманітних шпаргалок: від сантиметрових, і до списаного рулону туалетного паперу.
Власник шпаргалки витратив, мабуть, дуже багато часу, аби роздрукувати та скріпити до купи необхідні відповіді на екзамену з географії, а також попідкреслювати найважливіше в тексті.
Очевидці, на яких впала ця диво-шпаргалка розповідають, що найімовірніше, що відповідей було аж на 100 білетів, однак це точно не встановлено, адже стрічка з відповідями не є цілою, відірваний шматок ще залишився десь там на 8 поверсі лабораторного корпусу університету. Студенти припускають, що шпаргалку з вікна викинув викладач. А ще задавали два хвилюючих запитання: куди таку шпаргалку заховати, і як шукати відповіді до білету, в середині великого шпаргалкового рулону? Праду кажуть, що винахідливості студентів немає меж, і цей випадок не виключення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На дурне - хоч запали! Для цього багато розуму не треба. "Якби ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя...", писав Тарас Шевченко.
Відповісти
ого-го)) дивовижно. можна сказати)
Відповісти
оце так!
Відповісти
перформенс))
Відповісти
Де представники книги рекордів України? :)
Відповісти
А як на мене, то від таких шпаргалок є певна користь! Людина ж її перечитала, щоб підкреслити головне! в пам"яті точно щось таки і залишилось)) Ми також подібні робили! Правда не такі масштабні))
Відповісти
В нас хамік ставив 4 по 5-ти бальній системі, за те, що написав шпаргалку ))
Відповісти