Додати запис

Прошу, не ігноруйте вибори!

Нинішні вибори Президента України – найзначиміша подія за усі роки незалежної України. Тепер ми, наше покоління, маємо вирішити якою буде подальша доля нашого багатостраждального народу.

Зауважте, я не говорю про якогось конкретного кандидата, я кажу про той «ключовий» момент, коли ми, знехтувавши виборами, можемо втратити суверенну державу Україна.

Волевиявлення 25 травня – можливість обрати легітимного керівника держави та відкинути звинувачення Росії про незаконне захоплення влади. Це наш шанс припинити військові дії на Сході України.

Я часто буваю в окрузі, де зустрічаюсь з вами, переймаюсь вашими бідами та намагаюсь допомогти. Але зараз ми повинні допомогти собі та своїм дітям самі, ми повинні зрозуміти, що лише від нашої активної позиції, в усіх сферах життя можуть відбутися позитивні зміни.

Я переконаний, що кожен з нас переймається добробутом власної родини, безпекою у наших селах та містечках. Усіх нас об’єднує прагнення – жити в мирній країні, де ми могли б «кувати» своє щастя та розвиватися. Думаю, зараз саме час відкинути пережитки радянських часів, згадати про новітніх героїв України та сміливо рухатися далі.

Сподіваюсь, 25 травня ц.р. кожен з вас знайде час прийти на дільницю, аби виконати свій громадянський обов’язок. Не ігноруйте, прошу!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію