Додати запис

Чому я проголосую за Яроша

Є три причин, чому я поставлю галочку навпроти прізвища Яроша:

1. Як заведено в цивілізованих країнах з-поміж кандидатів обирають того, програма кого тобі більше подобається.

Я завжди був прихильником націоналістичних ідей, хоч і націоналістом себе не можу назвати, бо не дотягую до стандартів встановлених Бандерою, Коновальцем, Шухевичем, Донцовим та іншими.

До речі, саме націоналісти завжди дотримувалися ідеї нейтралітету України, тому мене здивувало, коли всі кинулися на Яроша за те, що він проти вступу в НАТО. Він всього лиш висловив своє ставлення до цієї ініціативи, як громадянин, але з нього ледь не зробили ворога народу в інтернетах, особливо тролі :)

Загалом, на мою думку, все вказано в програмі Яроша потрібно реалізувати якнайшвидше, бо зараз кожен день для нашої держави дуже дорогий. А в деяких моментах, на моє переконання, треба діяти навіть радикальніше.

(кому цікаво, програма Яроша тут)

П.С. Програм Добкіна і Ко не читав :)

2. Всі мої друзі-знайомі, які знайомі з Ярошем, характеризують його позитивно.

3. На жаль, нова "влада" й далі залишається всього лиш зграєю слуг олігархів, зокрема, Коломойського, якому, як середньовічному герцогу, віддали Дніпропетровщину та Одеську області, два надважливі для України регіони. І наступни етапом в боротьбі за "здорову" Україну буде "гасіння" олігархів.

Я вважаю, що Ярош з усіх кандидатів найменш уразливий для впливу цих "добродіїв".

5. Як мене задовбали ці ліберали, які говорять-говорять-говорять, але щось роблять аж після 50 мови.

6. За Яроша агітуєси Майкл Щур, автор проектів "Вйо до Трону" та "Але є одне але".



Хоча й не знаю, може, Ярош теж на гачку в якогось олігарха, але я в це не вірю. І вірю в те, що порядок в цій державі колись та й буде, хай будуть бідні і багаті, як в нормальному суспільстві, але не буде такої сраки, як за Януковича.

П.С. Тролі!!! Приготуватися! Увага! Старт!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибір поважаю, але вньому є щось трагікомічне, бо вже не раз чув від людей поінформованих, що Яроша фінансує саме Коломойський. До речі ця інформація якраз не є дивною, бо цьому хитродупому жидку і раніше були властиві такі, на перший погляд, "нестандартні" ходи. Насправді ж, усе добре продумано і логічно. Бо завжди після отаких витівок Коломойський ловив велику і жирну рибу у збуреній водоймі, якою на сьогодні є Україна. Та й взагалі якшо підійти до цього чисто історично, то усякі крайні політичні рухи, як правило, фінансувалися недругами країни, в якій ці рухи розвивалися.
Відповісти
Я теж буду голосувати за Яроша.Самий достойний кандидат.
Відповісти
Бульоб мині дванайцять років яп тож заяроша голосувавб.
Відповісти
Чому виборець і громадянин України, який проголосує за Яроша, бере на свою душу тяжкий гріх? Світ давно відійшов від ультранаціоналізму і викинув його на смітник історії, а українці його «наїлись» більше ніж якась інша нація. Це правда! З іншої сторони, революцію в Україні здійснив народ. Не бандерівці, не ультранаціоналісти, не антисеміти, а народ. Це теж правда. Майдан 2004-го і 2014-го - два різні майдани по якості тих, хто там стояв. По майдану 2014 року є серйозні дослідження Центру Разумкова і «Демократичних ініціатив»: 92% людей на майдані були позапартійними; 4% - члени партій; 3,5% - члени громадських організацій; 1% - - громадські рухи. Прихильників Яроша (ультранаціоналізму), там, на щастя, було 0,03% (!!!). Але в час соціальних потрясінь велика хвиля викидає на берег тріски, і на цій хвилі у владу намагаються прорватись наймаргінальніша частина суспільства. Ярош і його прихильники є ними. Це лише констатація факту. А 0,03 відсотки не визначають ідеологію і політику України. І ще одна сумна констатація факту: вкрай небезпечно, коли такі «журналісти», як Котлюк, кидаються в крайнощі допущені і беруться формувати громадську думку.
Відповісти
Маргінали - це Ви, людина здорового глузду.
Завдяки Правому Сектору відбулася, хай і часткова, але все ж
таки, зміна влади в державному секторі, де сиділи чиновники і керівники- хабарники і дурили та обкрадали людей.
Чи може ви знаєте представників від інших організацій чи політичних сил, які зробили щось подібне? Мені особисто найбільше імпонує програма Яроша з поміж програм інших кандидатів.Країні треба радикальні, і навіть дуже радикальні зміни, тому що без них Україна скоро просто зникне як держава.А ви і далі пишіть за кого треба голосувати, невже краще за різних там порошенків, інших -енків , які і далі будуть красти. а щодо того, що в інших країнах відійшли від ультранаціоналізму (хоча, як Яроша можна назвати ультранаціоналістом не розумію, далеко йому до того, він просто адекватно дивиться на речі) то майте на увазі, що там кожен голосує свідомо , а не як у нас - ти за кого- за Пупкіна, о, я теж, він же перший у рейтингу (брехливому, до речі).Тому, швидше всього особисто Ви проголосували за того, через кого скоро буде Майдан -3 (дуже скоро, бо довго люди терпіти не зможуть).
Відповісти
Видите, Владимир? Не пора еще продолжить сочинение?
Відповісти
Не вийде з вас Анатолій журналіста. Ви слабенький писака. От футболістів вітати це ваша вершина...


Відповісти
А в другому турі за кого?
Відповісти
От задовбали ці коментатори недолугі. Відразу зазначу, що автора статті не знаю особисто, та після його статей постійні коменти типу "не бути тобі журналістом..". Шановні, то Вас так жаба давить? Перестаньте заздрити і зробіть щось самі: листівочку мамі чи віршика, ессе надряпайте :) Маєте щось до теми - то так, а власний негатив майте сміливість сказати людині у вічі і не засмічуйте медійний простір. Дякую за увагу)
Відповісти
Бачиш, сонце, нас не жаба давить, просто нас не любить автор((. Ми йому і листівочку, і есссссе, а він нехороший, не подобаються йому наші творіння, йому подобається дотягуватися до Бандери, ковбасу мабуть на екран компа підвішує, як пише, тренує волю, готується для "гасіння" олігархів, да і не тільки, але і тих 55 відсотків, хто не проголосував за "найменш уразливого" мізками безробітного із зайвими 2.5 мільйонами, щоб свою "велич" потішати...
Відповісти
Ярош - технологія північного сусіда, про це вже давненько говорять всі більш-менш не заангажовані аналітики, від нього тільки шум, та користь для росії, для України від нього ніякої користі
Відповісти
не сприймає правий екстремізм! Любителям "гострого" націоналізму варто задуматись- це шлях на суспільний смітник...
Відповісти
Дані виборів - грунтовна відповідь шанувальникам яроша, тягнихвоста і інших покидьків суспільства. Тут, як кажуть, коментарі заайві.
Відповісти
Дякую за впусту витрачені бюлетні.
Відповісти
Це Рабiновичу та Коломойському дякуй. Можливо борги i скосять.
Відповісти