Додати запис

Бабло рішає всьо?

Пишу зараз тут як не журналіст, а як звичайна мешканка Луцька, яка потрапила у дивну ситуацію...

Сьогодні, до Міжнародного дня захисту дітей, сімейна академія "Плай" організовувала для дітей цікавий захід, і запросила до участі усіх бажаючих, хто б зміг представити свої, так би мовити, послуги, що стосуються дітей. Запросили до участі і музичну "Гараж рок-школу", до якої я маю деяке відношення, адже ця ідея належить моєму чоловікові і найкращому другу, тому інколи допомагаю хлопцям у реалізації заходів. Так само мало бути і сьогодні...

Організатори повідомили, що наш час з 13.00 до 15.00 - тобто ми можемо грати на барабанах, гітарах, співати, танцювати і т.д. Ми хотіли заохотити дітей. щоб вони вчилися грати на інструментах, і літо проводили цікаво у колі своїх однодумців... Учні рок-школи підготували одну рок-композицію, а потім викладачі рок-школи організували джем-сейшн...

А тепер саме цікаве: не встигли хлопці навіть розставити інструмент, як до них підбіг схвильований чоловік, який представився заступником директора благодійного фонду, з претензіями, що вони тут роблять... мовляв, тут буде проходити захід для дітей від фонду Ігоря Палиці, і ви тут зайві...
Організатори пояснили цьому чоловіку, що наш час узгоджений з Управлінням культури міськради і ми цілком тут законно.... але через деякий час підійшла сама директорка фонду і попередила, щоб нас о 14.15 не було на площі..... А потім "звукачі" голосно включили дитячі пісеньки і на тому наш міні-концерт закінчився!

Дивна ситуація виходить: ми, звісно, вдячні Ігорю Палиці, що поклав на Театральному майдані бруківку, але ж це не означає, що площа громадського користування тепер належить йому чи його фонду? Ми розуміємо, що ми молоді, зелені і не маємо стільки грошей, але і не заслуговуємо на хамське поводження людей, у кого ці гроші є....

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, і вхід на театральний по перепусткам буде?
Відповісти
Так, це дуже неприємно. Люди тільки сіли, щоб послухати легку живу музику, як з колонок почали грати дитячі пісенькі.

На власні очі бачила з яким подивом і цікавістю діти дивились як грали хлопці, і навіть підтанцьовували.

Це все так тупо. Перед виборами в місті бардак!
Відповісти
ну що ви хочете від "патріота"? живе в швейцарії, "працює" депутатом, літає сюди на власному літаку, такий собі "простий хлопець".
пнеться знову у крісло до кнопочки, а потім - лопнуть фонди, припинять фінансування обіцяних проектів і т.д.
хіба перший раз?
розумний голосує за правду, дурня купують за гроші.
Відповісти
Носяться з цією палицею, як дурень зі ступою. А так званий директор "передвиборного фонду" цієї палиці - хамло вищої гільдії. Власне, вона цього й не приховує. А Тані - 10 плюсів. Вміє дівчина підмітити тонкі елементи "благодійності" цього "щирого українця" і його помічниці - майстрині завернути лайно в капустяний лист.
Відповісти
Бач які холопи нахабні, захотіли грати рок на панській площі...батогами хамів!!!
Відповісти
Палиця почав сипати гроші бо вибори і потрібен імунітет- має грішки..... А до пдощі Чернецький так і не зробив підземку...

Відповісти
Якби ми не були дебіли, то і діти жили б краще...
http://www.volynpost.com/walls/494-lyst-viktoru-fedorovychu-dyvytysya-i-sluhaty-vsim Дослухати до кінця(бажано)
Відповісти
Неймовірно бездарна виборча кампанія Ігоря Палиці. Таке враження, що Грицюк психологічно розчавив свого потенційного конкурента.
Відповісти
Ну в мужика гроші заміняють його достоінство, чесність та людяність.. Так би мовити людина-інвалід..
Відповісти
найцікавіше хочеться подивитись на ту директрису, коли палиця просере вибори)
ото вже буде сама співати пісні дітям на тій бракованій бруківці.
жив Луцьк без нього і буде далі жити.
моя баба каже, що не буде голусувати за нього, бо їй гречку на день перемоги не приніс, отак)))))))
Відповісти
То хай ваша рок-школа подасть офіційного листа із проханням пояснити ситуацію що трапилася, а далі є колеги ЗМІ які допоможуть у висвітленні пробшеми та ініціативні ГО, Треба діяти.
Відповісти
Палиця бандит! Його директор фонду - хамська бабеха! Не візьме він тут перемогу.
Відповісти
Грицюк Палицю не розчавив, а навпаки розслабив. Маючи такого "конкурента" як Грицюк про виграш виборів можна сильно і не перейматися.
Відповісти
Таня! ти - супер! Красива, молода, руда, дотепна, талановита!
Відповісти
чомусь при слові "діти" люди уявляють малят від трьох до 8 років((( і все в нас "робиться" для дітей, або для дорослих... куди ж подітись підліткам? насправді запросили "Гараж рок-школу" для того, щоб хоч якось задіяти "втрачене покоління"... не думаю, що в 12 років дуже цікаво слухати пісенькі з радянських мультиків чи кататись на паравозику... Думаю, що потроху зламаємо стереотипи))
Відповісти
Справді, треба офіційно розкручувати цю ситуацію. Хоча чи підуть на це власники видань, якщо фонд Палиці дає їм гарну рекламу. Це великі гроші. Так що результат нашого обурення можна передбачити...
Відповісти
Кілька місяців тому я мав велике незадоволення дивитись і слухати палицю в ВНУ на "науково-практичній конференції", організованій цинічною місцевою владою і ректором-бізнесменом під нього і під вибори. Сказати, що це було жалюгідне видовище - нічого не сказати. Він мукав, червонів, жовтів, валяв дурня, намагався бути високомірним, корчив з себе академіка. Жодної свіжої думки! Розумні люди - принижені і обурені - дивились на цей спектакль і вкривались дрібним потом, ніби на останній стадії туберкульозу. Очевидно, освіта не торкнулась його розумових звивин, а все елементарне, що дав йому ВНУ, давно вивітрилось, як вивітрюється на сонці ганчірка, якою довго не користуються. Вельми цікаво, які були б у нього відповіді в контексті раптово заданих питань? Судячи з його справ, доходів і рівня інтелекту, переконуєшся, що він дуже освічений і практичний лише в своїх хапальних рефлексах.
Відповісти
Люди, скільки ми ше будем терпіти отаких Палиць і його наглу директорку яка ненавидить людей а про себе возомнила шо багіня??? Вони ж нас нізащо мають і скоро куплять нас з потрохами як рабів. А ми все терпим і тішимося, шо нам то фанарі в парку поставили то гречки на день перемоги дали. До влади рветься того на наші ж гроші ото і кидає подачкі
Відповісти
Втопку такіх чуваків) тре шось робити! ато бездіяльність рнозплодить палиць такіх ше білше
Відповісти
Треба робити, але що ми зробимо?
Треба всіх гнати з місцевої влади, всіх і всіх з Києва-Донецька!!!
Всіх позасаджувати,щоб сиділи або взагалі в Рассєю на заробітки відправити і знайти дійсно достойних,ане представників то Донецька-то Чернівців!!!
Відповісти
Тут не місто грає роль. Можна і вирости в далекому селі, але те, що ти в дитинстві читав, що тобі прищепили батьки, як виховали - ось, що грає основну роль. Немає у таких людей любові до батьківщини, відсутня повага до братів. Поки є вони немає розвитку, а ні літератури, а ні кіно, музики... Є вакуум. У нас він пост-радянський, от і мучимось.
Відповісти
Та вже гоняли-у 2004.
Той що?
Сподівалися як краще-вийшло як завжди.
Як Ви кажете:"знайти дійсно достойних"?
Кого?
Не знайдете.
Відповісти
Дякую усім за підтримку!))) Будемо сподіватися, що люди зроблять правильні висновки...
Відповісти
Да, Ігор Палиця зробив і має право встановлювати правила.
Відповісти
Є центральні ЗМІ, опоненти Палиці, які зацікавлені в його програші. Важелі є!!!! Треба шукати, перти уперед і не зупинятися. Зверніться письмово рок-гараж до організаторів заходу, щоб вам пояснили ситуацію, далі можна буде думати. Той патик чи штахєт, чи палиця не Бог.
Відповісти
З святом Журналіста!
Свіжого погляду, дотепного слова,світлої думки.
А палиця- ну хто його за оік згадає?
Скільки їх таких"господарів Волині" за останні 20 років "пролітало" над Луцьком?
І цей там буде....
Не журіться,
Відповісти
Дуже зацікавлені. "Перти уперед і не зупинятися" - це не важелі. Де організатори заходу? На Марсі чи Венері? Якщо знатиму, де і хто такі, то в ту ж годину примкну до них.
Відповісти
Хамство рішає все
Відповісти