Додати запис

В бій ідуть...

Кожного дня мене як громадського активіста хтось посилає на схід. Останнім часом зі сторони правоохоронних органів це найчастіше чути: ось ви так любите Україну, то їдьте на війну, чого тут сидите і займаєтесь невідомо чим.

Це кажуть ті, які проходять спеціальні навчання щодо захисту і раніше ідуть на пенсію, вміють професійно користуватись зброєю, ті, яких психологічно готують до всього (вбити людину теж не кожен може).

А в мене питання: а ви не любите свою державу? А ще ми, які не вміємо і не повинні воювати, бо ми підприємці, електрики, водії таксі, навчились охороняти вулиці, знаємо, де торгують підробленою горілкою, навчились не брати хабарів на дорозі, знаємо, які судді беруть, з ким "порішати" в податковій, де гральні автомати і де в Україну не так щось завозять.

Так може люди зі званнями і розумними абревіатурами в назвах, поїдете, Ви... А ми вас тут не підведемо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рижков поцілив у "десятку". Сьогодні призиваються ("мобілізуються") люмпени, люди, незахищені в соціальному і правовому плані. Решта ж відкуплюються, на чому жирують військомати. Виходячи з того, хто за останні 20 рокі проходив строкову службу, українська армія вже давно сама по собі стала "рабоче-крестьяской", як у 1918-му році. Тому й сьогодні під кулі з резервістів змушена йти необстріляна бідота, а жирні животаті бики гуляють в барах і нічних клубах. Така ми держава.
Відповісти
Та тут роботи не початий край! не менше ніж на Сході. Адже нічого і нікого не змінили (крім керівництва ВОДА). Ті ж самі директора шкіл,РАЙВНО, заступники РОДА і т.д. Коли їх поженуть, поміняють знає лише сам Паша.
Відповісти