Додати запис

Як набридло терпіти!

Клавдія Кутикіна, працюючи заступником начальника Львівської митниці, вимагала й отримала 10 тис. дол. хабара за заниження митної вартості імпортованого товару та за пришвидшення оформлення товарів, що ввозять на територію України.

Олег Литвинюк, начальник слідчого відділу прокуратури Львівської області: "СБУ передало до нас матеріали дослідчої перевірки. Прокуратурою області було порушено кримінальну справу, затримано Кутикіну, а судом — заарештовано".

Співробітники СБУ також виявили механізм стягування данини з підлеглих — керівників митних постів. Телеканал повідомив, що працівники митниці масово дають свідчення у цій справі.

Поміж собою Кутикіну самі митники називали не інакше, як "Касиром". Під час обшуку у помешканні затриманої правоохоронці вилучили понад 100 тисяч доларів готівкою.

Відеозйомка, не так давно проведена співробітниками СБУ у кабінеті заступниці начальника Львівської митниці, свідчить, що гроші у цей кабінет стікалися пачками.

Вироком Шевченківського районного суду м. Львова 20 червня Клавдію Кутикіну засуджено за ч. 2 ст. 368 КК України (отримання хабара у значному розмірі) на п’ять років позбавлення волі із позбавленням права займати посади у правоохоронних органах на три роки.

Водночас на підставі ст. 75 КК України її звільнено від відбування основного покарання з випробуванням і встановленням іспитового строку на три роки.

Крім того, за ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем працівником правоохоронного органу) суд Кутикіну виправдав. Запобіжний захід тримання під вартою змінено на підписку про невиїзд.

Я, як голова ВОМГО «Патріотичний щит», вкрай стурбований цією ситуацією. В час, коли ми прагнемо до життя на європейському рівні, допускаємо безкарність злочинців і свавілля чиновників.

Сьогодні більшість громадян занепокоєна тим, що посадовці продовжують нахабно зловживати своїм становищем. Але ми прагнемо, аби всі жили і керувалися чинним законодавством України!

Заручившись підтримкою громади і професіоналів, ми наведемо порядок та правосуддя над порушниками.

Досить цих знущань над простим людом!

Я звернувся до прокуратури з вимогою розібратися у ситуації з Клавдією Кутикіною.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оцієї "касирки" сидітиме інше, але з тими ж повноваженнями....
Відповісти
Кажуть у Камені на посаду голови вертається Вовк, а справу про незаконну приватизацію ним же лісгоспу закрили, тому нічого дивного в цьому немає
Відповісти
Казали, що Вовк керує штабом Порошенка у Камені... Якщо не знаєте, то краще не пишіть дурниць
Відповісти
систему доступу свиней до владного корита....
Відповісти
Як набридло терпіти таких людей, як автор даного блогу, який ще буквально рік назад "просував" ідею федералізації України та "руского мира" у Луцьку. А зараз голова "патріотичної" організації.
Виникає питання чи справді Святослав прагне справедливості в Україні.
Відповісти
Не копай яму ближньому-сам туди впадеш!це стосується кожного, а особливо замовників цієі статті,всі догадуються хто це.аж бридко читати
Відповісти