Додати запис

Комуністам - санкції!

В парламенті потрібно не лише розпустити фракцію комуністів, а й ввести санкції проти антиукраїнських депутатів

Ввести санкції просто – позбавити усіх виплат з державного бюджету, передбачених статусом народного депутата України.

Мало того, усі вони – і регіонали, і комуністи, заслуговують на позбавлення депутатського мандату зі скасуванням усіх виплат та багаторічного утримання після припинення депутатських повноважень.

Усі зекономлені кошти пустимо у правильне русло – на озброєння українських військових, які в зоні АТО борються зі злом, спровокованим багаторічною діяльністю прокремлівських політиків на теренах України

Усі депутати, які відкрито висловили свою проросійську позицію та підтримали сепаратистів на Сході України повинні розуміти, що український народ не бажає і не повинен утримувати їх фінансово, оскільки своїми діями вони порушують не тільки чинне законодавство, а й усі прийняті норми суспільної моралі. Парламент – єдина, досі мені відома, установа, яка оплачує послуги працівникам, які дискредитують її своїми вчинками
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не санкції треба, а куля в лоба(даруйте за риторичну фразу) або зашморг на шию!А то міндальнічаємо із ними! Вони б із нами не церемонились би-розстрільні каманди по наші душі їздили б вдень і вночі!
Відповісти
Не треба піаритись.Твоє нутро давно розкусили.Хіба будучи прихованим ригом ти не в унісон з комуняками голосував? КЛОУН !!!
Відповісти