Додати запис

ПРО ОДІОЗНІСТЬ



Дуже не люблю корпоративні призначення. Довго чекав адекватності від нового голови ОДА - але людину в розмові із простими людьми дуже добре видно. Це так було із Французом (хто пам'ятає такого?), і з Клімчуком, і з Башкаленком.

Політикою голови Волинської ОДА Володимира гунчика незадоволені десятки активістів Рожищанського району. Політикою несприйняття громади, політикою перепризначень голів РДА (під вибори?), першими дивними документами, рзпорядженнями і загалом політикою неадекватності ситуації. А треба було би вислухати і спробувати почути людей, не Василі ж Рижуки прийшли самі собі просити Героя України за чорнобривці! (http://www.volynnews.com/news/society/volynskyy-mytets-prosyt-zvannia-heroia-ukrayiny-dlia-samoho-sebe/). А люди, які працюють і щось-таки та й знають!

Дивують чиновники, які вирішили, що радитись із людьми - не треба. Поки йде війна - він ще може відчувати певну захищеність. Але далі - із подібною реакцією на громадськість можна і третій Майдан отримати. Але Волинь пережила не одного такого царька - проковтне і цього.

Відео із зустрічі тут:
http://mistovechirne.in.ua/socium/2010-12-14-08-40-36/3275-2014-08-21-08-49-21

P.S. Завтра активісти революційних організацій прийдуть в гості до В.Гунчика. Маю надію, розмова відбудеться не безрезультатно. Бо насправді час показав людям, що може Волинь існувати без жодного міліціонера тижнями (як це було у січні-лютому), керівників одіозних державних підприємств та установ А області різноманітні голови і чиновники, що плодять більше лише собі подібних, не так вже й треба у такому співвідношенні якість-кількість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де це чувирло братське взялось? Маму військовослужбовця штовхнув, заявив, що 51 бригада його не цікавить. Жах. Хоче призначити всіх членів штабу Солідарності на посади голів РДА і кричить, що більше квотного принципа не буде. За кого він нас має?
Відповісти
Неприємний тип.
Відповісти
якийсь черговий гандон на посаді.скільки треба ще майданів????
Відповісти
"Царь соизволил отобедать".В очі людям треба дивитися , гнилогнида!
На вила!!!
Відповісти
Всю виборчу компанію Пороха у Володимирі очоювали ставленики Саганюка і його кримінально гниле оточення.Такий самий і Гунчик.Гнати старого пердуна!!! Нових, некорумпованих до влади!
Відповісти
Ваш Саганюк - хам покруче Гунчика !
Відповісти
Коли до вас, старої капеесесівської гвардії дійде, що пора ласти мастити, поки бійці не вернулись з зони АТО. Це тільки початок!Гунчик не хами!
Відповісти
Так воно з Каменя , звідки шляхетність ? На фейс подивіться...
Відповісти
Омельчук , тоба героя треба дати, хоч один поговорив доступною мовою!Вони іншої не розуміють!,,
Відповісти
Гунчик , твоє середовище і ти завжди праві! Молодих до влади, від вас, косомольців, ми вже втомилися!
Відповісти
Типовий фейс хамуватого чиновника, перші враження необманчиві...Він ще у 2006 на грубість наривався " нунсівець" !
Відповісти
Волинянам з "божками" невезуха! Як не гівно , то тріска ...і завжди зі старим червоним душком!
Відповісти