Додати запис

Як я вкрав машину

Як я вкрав машину…

Працівники ДАІ знов на мене образяться, будуть казати, чому знову про них. Хлопці, просто ви знов перегнули палицю. 18 серпня біля штабу Самооборони зупиняється авто темно-червоного кольору типу DEO. Із нього виходить мужчина з голим торсом і направляється до банкомату, при цьому обдавши нас ароматом щойно випитого якогось міцного спиртного напою. Знявши гроші, повертається.
- Доброго дня, - звертаюсь до чоловіка. - Чому п'яний їздите за кермом?
Відповідь наперед зрозуміла:
- Я не п'яний, я нікуди не їхав.

А зараз суть. Що я маю робити?
Ймовірно, відповідь тисячі лучан мала б бути така: треба викликати міліцію. Так, треба. Тільки поки що не в нашій країні. Чому? Тому що в нас, якщо інспектор не спиняв авто, довести через суд нічого неможливо, бо водій скаже, що він нікуди не їхав, а просто сидів і чекав тверезого водія. Так роблять всі “розумні” водії у Луцьку. І на наші умовляння даішників, що ось, є, ми свідки, що він керував автомобілем, давайте відвеземо його на експертизу, щоб підтвердити стан алкогольного сп'яніння, - відповідь одна: суд не визнає, а нам буде догана. Що робити мені, батькові чотирьох дітей? Відпускати його? Ні. Забираю в нього ключі. Несу, кладу в сейф. Іншого виходу в мене нема. На другий день прийшов. Ключі повернули після того, як приніс довідку з військкомату, що він - військовозобов'язаний. Ось так, я вкрав машину.

Так що далі.
Написав запит в ДАІ начальнику обласного управління Володимиру Кравчені, чому 13 даішніків, що не поїхали на Схід, звільнили, а інших трьох, які були в цій роті, ні. Про це на суді запитували всіх 13-х? Написав більше місяця тому, відповіді нема до сьогодні...

Далі.
Суддя Віталій Ковтуненко з Луцька порушив правила дорожнього руху на одному з блок-постів, які стояли у час загрози потрапляння на територію області сепаратистів та їх прихильників. Є свідки, покази. Знову лист в ДАІ. Після явки в міліцію особисто отримую відповідь: суддю по закону притягувати до адміністративної відповідальності не можна. Включаю мозок. Ні, ну так не може бути. Іду по судах. П'ятий суддя дає консультацію. ТАК по закону не можна, але... міліціонер повинен написати рапорт на ім'я голови суду про даний випадок, а той повинен передати у вищу колегію суддів, а вони до "низу" догану. Три догани, і тю-тю. Рапорт досі жодним із працівників ДАІ, які стояли на блок-пості так і не написаний.
І чому я зміг упродовж дня знайти правду та рішення питання, а вони роками - ні?
A ще додаю відео, як ви не берете хабарі. Ми ж один одному обіцяли?

http://youtu.be/qRQEJv21ruQ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
самооборонівця? Нуль....
Відповісти
Що т и пишеш чудо. Напиши про свою быографію. Напиши за що забрали батьківську квартиру. Нипиши як добізнесувався. Зараз хочеш реабілітуватись хоча б в своїх очах. Самоборонівець. Омельчук вже давно там , Лапін там. А ти як чорт з дитиною по судах ходиш. На себе всеодно то пошкодуй дитину.
Відповісти
А він в тебе в дитинстві цукерку забрав чи що? Пісочниця якась.
Сам давно там?
Відповісти
не про х..ю ту шо ти пишкш мова, а про муссор на дорогах. певно тебе таке влаштовує, чи злить, що права ? рано чи пізно, сніг розтане...
Відповісти
Дурило! Немає чим зайнятись!!
Відповісти
Сергія знаю давно. Людина-порядна і цілеспрямована. Саме про таких людей можна сказати з впевненістю наступне: "Дорогу здолає, той хто йде" і "Якщо тобі плюють в спину, значить ти йдеш першим". Дивлюся на коментарі і ще раз переконуюся в тому, що поки Україну населяє злобне, ліниве і заздрісне бидло, відтворюючи собі подібних, щастя нам не бачити. А Сергію і його колегам бажаю успіхів!
Відповісти
все правильно чел написав. ніяких змін в кращу сторону. всі ох.....євші як були так і є. хабарі беруть аж свистить. на правила дорожнього руху насрати майже всім і даїшникам в першу чергу.
Відповісти