Додати запис

Замість квітів для вчителя - гроші для солдата

Україна чотири місяці воює. Воює з ворогом, який не знає жалю і не дотримується жодних правил. Воює попри територіальні та економічні втрати.

Для когось неочікувано роль спонсора нашого війська взяв на себе простий люд. Щодня тисячі людей по всій країні шукають їжу, гроші, автомобілі, амуніцію та інше для наших солдатів.

Я закликаю дітей та батьків не купувати Першого вересня квіти. За підрахункам економістів щороку на це витрачають приблизно 100 мільйонів гривень.

На ці гроші можна було б придбати 20 тисяч бронежилетів або 50 тисяч шоломів, які можуть врятувати життя українського солдата.

Я пропоную віддати гроші, які ви хотіли витратити на букет, волонтерам, що займаються забезпеченням війська.

Сподіваюся, що вчителі поставляться з розуміння до мого заклику.

Сподіваюся й на розуміння продавців квітів, для яких цей час можливість заробити грошей для своєї родини.

Зрозумійте, ці гроші потрібніші нашим чоловікам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю підтримую! Тим паче, що не час зараз, дефакто в країні війна, а сьогодні на при великий жаль і деюро((
Відповісти
Подібні заклики чув, але все правильно! Хай більше людей задумається і допоможе арміі!
Відповісти
давйте ще не будемо давати.брати хабарі. По підрахункам економістів на це тратять щорічно Мільярди Гривень....
Відповісти
А ще було б непогано, щоб ресторан ПАТІО цілий день 1 вересня всю виручку віддав нашим воїнам ;)
А з Вашими словами Володимире погоджуюся також
Відповісти
Хіба повага до вчителя вимірюеться вартістю букета? Ми йшли до школи з айстрами і гладіолусами і відчуття свята від того не зменшувалось! Підтримую 100%
Відповісти
Дуже правильно,підтримую.
Відповісти
1 вересня! Порошенко ж 23 лютого відмінив...
Відповісти
Супер ідея!!!!
Підтримую!!!!!
Дякую!!!!!!!!!
Шо ж ми самі не доперли.
Також пропоную не видавати у школах та дитсадках туалетного паперу хоча б доти поки листя навколо купа...
Впевнений що усі з розумінням віднесуться до цієї тимчасової незручності, у війну така розкіш граничить з нечемністю.
Відповісти
20 тисяч броникiв за грошi одного дня... Супер...
Відповісти
Оце так повага до вчителя((( букет квiтiв пошкодувати(( а день не харчуватись слабо? Чи свiй день нарождення не святкувати? Чи на СвiтязI не пиячити хоча б день? I хто б пропонував...(((
Відповісти
А ти в чиїй газетi це пишеш? Не харчуватись день... Надiюсь ти не вчитель.
Відповісти
Геніальна, своєчасна пропозиція. Але її треба озвучити на ТБ, радіо, на всіх сайтах інтеренету.
Треба підключити самих вчителів, директорів шкіл. Нехай обхвонять батьків своїх учнів - це можуть зробити класні керівники, вчителі початкових класів і попросити не нести букети, натомість всім класом відкладені на букет гроші організовано переказати на військо!!!
Відповісти
Жаль мені вас, які в єдиному пориві кинулись підтримувати, не подумавши. Більше 500000 вчителів образили, особливо з сіл, де букети не купляють, а рвуть в себе під вікном. Почитайте в соц мережах відгуки. Та з тими смс-грошима толку ніхто не може дійти. Під час ВВв такої тупості не було. А внас, за словами гаранта всього-навсього АТО. Ми не претендуємо на дорогі букети, нам декілька домашніх квіточок хватить. А тисячі бабусь, які їх продають, вирощують? Ми, вчителі, і я особисто, багато перераховуєм на армію і за свої броніки і каски купуємо. Так що хай вибачать піарщики, що це придумали, але вони невдячні люди, які не цінують працю вчителів. Та ви подивіться, скільки ми получаємо. І ще, в селі, картоплю, моркву, капусту(СВОЮ, ВИРОЩЕНУ) на потреби армії здаємо. Ви, тут пишучі, зомбовані, як і ваші колеги, росіяни. Тільки там до такої дурні самі не додумались би.
Відповісти
Поганий у Пащенка шкільний час був, якщо він так закликає до вчителів відноситись. І у всіх зомбованих, хто вважає цю пропозицію геніальною. Образити більш 500000вчителів просто. Тільки в нас, в селі свої квіти вирощують і дарують, бо поважають і традиція. Цікаво, яку дурню далі лже-піарщики придумають? Або підкинуть нам спецслужби, щоб посварити? А на потреби аррмії ми не тільки перераховуєм багато, а й купляємо для своїх учнів броніки, каски і даємо продукти СВОЇ, вирощені на своєму городі у вільний від навчання дітей час. І годуємо на ринках тих, що тут дописують, бо зарплата у вчителі мала. Якщо ви тут писали щиро, то мені вас жаль...
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/38688-golovnyj-osvitianyn-volyni-zaklykala-ne-kupuvaty-kvity-vchyteliam#comments. Я тут коментував. А нік мій вчитель(сенсей). Думайте, люди.
Відповісти
Модератор, не видаляй постів. Там нецензурних слів нема. Обговорення аргументоване
Відповісти
Який в нас зомбований народ!...А ще росіян звинувачуємо. Хтось вирішив попіаритись, принизивши вчителя, а народ аж підскакує з радості. Жаль вас...
Відповісти
у вас якась проблема, бачу, з тими квітами. напишіть, сільський вчителю, адресу, я вам особисто квіти привезу. якщо це те, чого вам сьогодні найбільше бракує.
Відповісти
Якби модератор не вечеряв так довго, то хватило б одного посту. А проблеми в мене ті ж, що і у всіх, війна і бездарне керівництво. А ще дурно-піарщики. За пропозицію з квітами дякую, людина, яка кохається в квітах( в хорошому сенсі),- не може бути поганою людиною
Відповісти
а от про модераторів те, що не знаєте, те не говоріть. не лише у Вас війна.
Відповісти
Якщо образив- прошу вибачення. Справа не в війні. Форс-мажорні обставини бувають у всіх. Просто подумайте над тим, щоб "чіпляти" табличку ОБІД:)
Відповісти