Додати запис

Другий український фронт: волонтери

В Україні зараз є два фронти: перший - на Сході, де солдати та офіцери героїчно (це я кажу без пафосу і перебільшення) протистоять добре озброєним і тренованим військам окупантів, другий - в тилу, де тисячі волонтерів щодня працюють, щоб забезпечити наше військо.

Мене вразила історія про волонтерів, які придбали для батальйону Нацгвардії безпілотник, а інші - БМП. Не знаю, чому влада не могла це зробити. Думаю, що були для цього вагомі причини, але цей текст не для того, щоб сварити нашу владу.

На Волині від лютого діють десятки волонтерських груп, які опікуються і 51-ою бригадою, і медичними закладами, і добровольчими батальйонами, і переселенцями.

Я з моїм другом Назаром Романюком, як і багато моїх товаришів, не раз допомагали армії, а сьогодні я хочу попросити читачів ВолиньPost підтримати волонтерську групу "Допомога армії | Луцьк". Хлопці і дівчата звернулися до нас по допомогу в забезпеченні батальйону "Горинь". В цьому з'єднанні майже всі з Рівненщини, але відмовитися ми не змогли. Тим більше так нас не звинуватять, що ми піаримося на волинських солдатах, як часто пишуть про місцевих політиків :)

Але політика політикою, а допомогти чоловікам, які вже завтра можуть піти в бій з окупантами, треба. Тому бажаючих прошу писати в групу "Допомога армії | Луцьк" в Facebook (ось посилання - https://www.facebook.com/groups/1520511114831676/), а тим, кого нема в соцмережах даю телефон керівника групи - 093 140 47 74 (Анатолій Котлюк).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я завжди всім казав що Андрій людина СУПЕР!!!!! Красава !! Так далі тримати
Відповісти
А Котлюк Анатолій ще краще за Андрія!
Відповісти
Регіонал проснувся
Відповісти
Разумовський не був членом Партії регіонів, ніколи
Відповісти
Вибори скоро потрібно відмиватись від регіоналів мила не хватить.
Відповісти
Ого, український вибрі і регіони допомагають армії. Не вилазьте з дупи де вам місце! Через ваш ми маємо війну і небесну сотню! Лицемірство.

Котлюк - ти давно забув що таке патріотизм? чи віриш що вони допомагають армії, бо люблють Україну? Толік, вали від них.
Відповісти
Кого ви слухаєте??
Назар Романюк керівник Українського Вибору на Волині. Під час події майдану втік з Луцька. Завжди підтримував Російську сторону!
А Андрій його дружбан який так само входить до Вибору! Нічого проукраїнського чи патріотичного ніколи не зробили! А тут під вибри рішил показати які вони круті перци! Гумові вироби вони, а не патріоти!
Відповісти
Романюк ніколи не був членом антиукраїнського вибору. для чого оббріхувати людину? А Разумовського як вже туди приплели? для чого такі дурниці писати?
Відповісти
ні, він був членом "українскького вибору" з лідером-русофілом медведчуком.
Відповісти
якщо ви такі впевнені то хоча б яке підтвердження показали. заяву на вступ чи свідчення якогось посадовця
Відповісти
Тобто олігарх Коломойський який розікрав сотні мільйонів гривень і фінансує армію - молодець, а Разумовський дав трохи грошей на армію і він ворог народу України. Де логіка?

Відповісти
Коломойській ніколи не був в регіонах на відмінно від Розумовського!
Відповісти
Назар Романюк ще й був радником мера, крім слуги Медведчука! Доїв спочатку луцькі маршрутки, а тепер вже меценат мля став херів!
Відповісти
Нiчого ви не зрозумiли! Головне, що Котлюк-МЕЦЕНАТ!
Відповісти
Якісь цікаві у нас люди-не роби нічого-погано,а щось робиш-ще гірше. Давайте не будемо зараз згадувати хто і де(партії) був,головне хлопці роблять потрібну справу. Можете-допоможіть,а ні-то позакривайте роти.Слава УКРАЇНІ!!!
Відповісти
Чому Андрій Русланович не розповідає, як перебуваючи в ПР (партії регіонів) та відповідній фракції в міській раді неодноразово надавав автобуси для Антимайдану та приймав найактивнішу участь в заходах "Пердунів", бо сам ним був. І втік, як тільки ... Тепер перефарбувався, як завжди.
Відповісти
Цікаво, хто б допоміг армії якби не такі як Разумовський та його друзі? Задроти клавіатури, які тільки пишуть замість того, щоб піти і хоча б допомогти волонтерам повантажити допомогу військовим? пишіть-пишіть, країну так пропишите
Відповісти
У зв’язку з влиттям партії «Сильна Україна» до складу Партії регіонів припинила своє існування і фракція «Сильна Україна» у міській раді. До її складу входило два депутати –Євгеній Ткачук та Андрій Разумовський. В даний час обидва депутати входять до промерської групи «Рідне місто». До якої політичної сили вони приєднаються у майбутньому наразі невідомо. Ткачук раніше декларував, що він не буде вступати до лав Партії регонів, хоча Разумовський такого варіанту не відкидав.
Відповісти
Так тримати, молодці! Слава Україні!!!
Відповісти
опа, люди, подивіться,
фронтовик озвався,
що ж тегіпко твій хороший,
ригам то продався?

як казав великий класик
з однієго фільму
спєта ваша пєсєнка
«Україна Сильна»
Відповісти
Розумовський злодюга!
Відповісти