Додати запис

Збираймо кошти війську разом! Звернення

Ми, що підписались нижче, звертаємось до Волинської громади, до всіх громадян України, до всіх, хто відстоює та підтримує її суверенітет, незалежність, європейський вибір.

Рух України до цивілізованого життя лежить через протистояння нашому споконвічному ворогу - імперській Росії та її українськім посіпакам. На жаль на сьогодні Україна немає достатньої військової сили, якою б за короткий час могла б вибита ворога з наших земель, назавжди позбавити його бажання воювати з українцями.

Українське військо за своїм оснащенням повинно бути не тільки рівним, а й досконалішим від московського загарбника. На це за короткий час потрібно витратити мільярдні кошти. Частину може дати державний бюджет, частину мають взяти на себе громадяни України.

Це не порожня фраза, це прагматичний розрахунок. Ми, українці не можемо слідувати російській військовій тактиці — вкладати трупами своїх вояків шлях до перемоги. Ми патріоти, ми знаємось на військовій справі, наші втрати повинні бути в сотні, тисячі раз меншими за втрати наших ворогів. Якщо Путін і його прибічники вирішили вмерти за Україну, то так тому і бути. Ми, на відміну від нашого ворога, виживемо за Україну.

Заявляємо про подальшу співпрацю у справі збору коштів на потреби українського війська. Віднині всі наші дії будуть координуватись і належним чином плануватись. Ми добре розуміємо, що перший етап екстреної допомоги минув. Тепер справа за оснащенням на стратегічному рівні.

Приступаємо до цієї справи і закликаємо приєднуватись до нас.

Банківські реквізити для грошового переказу: рах. 26006402901, Благодійний фонд «Ефективне суспільство» (код 38691749), АТ Райфайзен Банк Аваль, МФО 380805.

Призначення платежу: «внесок на програму «Допомога 8-ій афганській сотні самооборони майдану батальйону «Айдар».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже странно виходить: з чого ця дама взяла, що Росія наш споконвічний ворог? що, уся Росія ворог, чи лише її влада?
"Частину витрат мають взяти на себе громадяни України" - Я, як Громадянин України, ніокму нічого не маю і не повинен.....

В якій країні Я живу? Країна обікрала армію, обкрадає зараз, простих громадян розводять на Гроші і ще й посилають вмирати на схід.
Наші втрати повинні бути в 100 - 1000 разів меншими - але це все рівно втрати, мадам у вас маразм, якщо ви таке пишете! Пошліть туди своїх дітей воювати, і побачимо як ти писати будеш.
Відповісти
Злість і відчай життя не захистять
Відповісти
яка во.є за інтереси коломойші - не дам і україньшької копійки!
Відповісти
Чи то Дімі. Чи то ФСБ фейку. Ти не живеш. Ти чувствуєш і своїми надиктованими чувствами брешеш. Але затям - ми переможемо! А Росія - це срана, в якій закінчується життя. І тому вона для нас смрад смерті.
Відповісти