Додати запис

Україні потрібен мир

Я не погоджуюся з деякими рішеннями Президента Петра Порошенка, але його рішення про перемир'я на Сході підтримую.

Волинь, особливо жінки, втомилися від трун, які їдуть у їхні міста, селища і села. А ще більше втомилися від очікування звістки про смерть-полон-зникнення-поранення їхнього сина-брата-чоловіка-друга.

Порошенко дав їм цей відпочинок. Зрозуміло, що відморозки-терористи з російськими колегами не зупинилися і далі провокують наших військових.

Ще одним плюсом від перемир'я є нагода провести вибори до Верховної Ради. Її очищення треба було провести раніше, але добре, що це відбудеться цієї осені, а не взимку чи навесні 2015 року, коли ситуація на Сході може набути застійного характеру.

Виведення з парламенту проросійських політиків типу регіоналів і їхніх союзників та введення нардепів, які мислитимуть українськими інтересами, дозволить Президенту отримати в Раді більшість. Більшість потрібну для прийняття рішень щодо ситуації на Сході.

Я не впевнений, що цей Гордіїв вузол (маю на увазі війну на Донбасі) потрібно розрубати. Мабуть, існує дипломатичний шлях вирішення задачі, але чи є він у головах державних керівників покаже час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Право на мир мають лише могутні держави. Мир мають ті, кого бояться. А хто боїться країну, в якій правлять чиновники-злодії, депутати-злодії, прокурори-злодії і ...де народ, щоб вижити також мусить красти. Хто боїться країну, де при владі дурні, і де для цього є всі умови. Країну, в якій не цінують працьовитість, майстерність, розум???
Відповісти
Напиши це твоїм колишнім босам із Партії ригів: Єфремову, Бондаренко, Чечетову, зеку, і очолюваного фактично тобою кремлівського вибору Медведчуку! Розумака великий знайшовся млять!
Відповісти
Андрій, ніколи не був членом Партії регіонів. Хто пише цю ахінею, хай би свої справжні ім'я і прізвище написав. Чи засцяв?
Відповісти
Разумовський після злиття Тигіпка з Януковичем вступив до ПР, а Ткачук не вступив.
Відповісти
Хлопці і дівчата! Не сваріться. Таких, як Разумовський хоч греблю гати. Вони вступають у все, що приносить вигоду. А якщо не роблять це відкрито, то не налаштовують "співпрацю".
Відповісти
Це брехня. в партію він не вступав.
Відповісти
В Луцьку один лисий Ткачук не засцяв і заявив до ригів не піду ще 12 році а в остальних духу не хватило
Відповісти
Ткачука ми вибрали і точно не помилились вони з Яручиком рулять на район приємно глянути
Відповісти
Розумовський не тільки вступив в партію ригів а був замінником голови партії і це факт
Відповісти
гавкайте-гавкайте. Країну прогавкаєте
Відповісти
Пацан,шо він може писати,!
Відповісти