Додати запис

Може досить

Через день спілкуюся з волонтерами, які звертаються до мене з різними проханнями про допомогу. Кому потрібен транспорт, кому гроші, кому "дзвінок другу".

І ледь не кожен другий розповідає про факти розкрадання майна, зібраного волонтерами або купленого за гроші з бюджетів. Там вкрали вагон камуфляжу і загнали за хороші гроші, там чиновники роздеребанили сухпайки з США і почали продавати через інтернет, там майор забрав собі половину рацій, придбаних батальйону за гроші людей.

І в голові в мене це не вкладається. Як такі люди можуть ходити по землі в такий час? Невже вони не нагребли собі статків раніше, що потрібно обкрадати солдатів під час війни? Вони не розуміють, що тих речей залежить благополуччя, здоров'я та й життя солдатів?

Зрештою, волонтери знайшли вихід з цієї ситуації. Всі зібрані речі передають безпосередньо адресату. Наприклад, купили 10 рацій і віддали в руки бійцям, які їх використовуватимуть, а не передавали керівництву з'єднання.

Насамкінець, вірю, що продажні генерали і офіцери своє отримають. Хай після війни, але отримають. І так, щоб на довго запам'яталося і іншим не хотілося б повторювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнила армія, нікчемна держава...
Відповісти
є і серед "волонтерів" не чисті на руку
Відповісти