Додати запис

Не халтурити і не продаватися

Вже 23 роки ми вибираємо народних депутатів. Тобто я не всі 23 роки голосую. Таке право отримала недавно. Але в мене виникає враження, що під час всіх виборів українці халтурили.

То проведуть в Раду купу комуняк, які замість розбудови Незалежної України займаються зароблянням грошей, то проведуть в Раду прислужників олігархів, які відпрацьовують гроші хазяїв, то проведуть в Раду пустобрехів, які молотять язиком, але нічого толкового не роблять.

А ще окремо треба згадати про таких "виборців", які продавали свої голоси: хто за 100-200 гривень, хто за відра-лопати, хто за 50-100 грам. Ці громадяни України теж допомогли пройти в Раду всілякому непотребу.

Так от, що я хочу попросити у вас, дорогі українці. Давайте вже 26 жовтня не халтурити і не продаватися, а зробимо обдуманий вибір. Не може такого бути, щоб серед усіх партій і політиків не було чесних людей, які зможуть навести лад в державі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це за кого? Таких не записали до списку!
Відповісти
То що це означає, що потрібно не голосувати? Кожен робить свій вибір, свій я вже зробила, і вважаю його правильним. І його я маю намір здійснити 26 жовтня.
Відповісти
тупо брєд, Іванка, іди тусуйся!
Відповісти