Додати запис

Надії

Як ніколи цього року перейнялася виборами. Адже країна знаходиться практично на краю прірви. І страшно думати про те, що наступний крок буде помилковим. Як останньому оптимісту, мені хочеться вірити, що чорна смуга закінчиться.

В силу своєї професії у мене були критичні погляди щодо того, хто стоїть за Майданом. Можливо, все дійсно йде за чиїмось сценарієм. Стільки тих передач-розслідувань... А в еру інформаційних війн, маніпуляцій просто не знаєш, де правда, а де просто з тебе роблять маріонетку.

Але я не хочу думати про погані сценарії. Є надія, що Україна врешті вибереться з ями. А перед виборами хотілося би, щоб люди не поділися на табори, не озвіріли. А були собою з вірою у краще майбутнє нашої країни. Ми повинні минути цей переломний момент як в житті України, так і в свідомості кожного як громадянина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
надейся и жди
ну заяц погоди
Відповісти
карпач, ти психічно хворий?
Відповісти
Якщо полуектова проголосує за київського новоспеченого "мецената"-здирника Волині, якого вона з великим душевним трепетом і захопленням описує в інформації "У Луцьку розповсюджують газету із «чорним» піаром про кандидатів у нардепи*" (ВПост), то усі її сни збудуться. Однак сни збуваються і не збуваються. Є анекдот. Сниться, що навколо мене купи золота. Просинаюсь - порожньо. Сниться, що вкакався (вкакалась). Просинаюсь - правда: повні штани. Тому дуже хвилююсь, щоб так не трапилось з мріями цієї дописувачки.
Відповісти
надіятись. Це хоббі українське...
Відповісти
Вибори - формальна процедура для чергового перезавантаження гiлок влади.
Таких перезавантажень - безперервне цiле життя кожноi людини.
Попереду - страждання, кров i пiт.,
До чого соплi?
Переймайтесь не виборами, а приватним життям (професiя, навчання, особисте життя i т.д.).
Відповісти