Додати запис

Чому я голосуватиму за Данильчука

Хто не знає: Павло Данильчук - керівник "Правого сектору" на Волині, кандидат від Луцька до Верховної Ради.

1. Павло - мій земляк, мій однокурсник, мій побратим по громадській діяльності. Я його знаю 12 років і впевнений, що кожен його крок в політиці робиться на користь для України.

2. Данильчук молодий. Якщо коротко: старшому поколінню треба йти на пенсію з своїми політичними іграми. Вперед треба пропустити молодь, яка може десь і помилиться, але буде діяти щиро і головне інноваційний. А таким, як наш директор заводу, просто треба зайнятися чимось корисним: вирощувати овочі чи взуття ремонтувати.

3. Данильчук - на гребені революції. І 2004-го, і 2014-го Павло був серед лідерів революційних рухів на Волині. Він без вагань брався організовувати акції протесту, їхав у Київ, ішов під кулі. Для мене це означає, що він не боїться брати на себе відповідальність і приймати рішення. Чого немає у більшості наших політиків.

4. Павло приблизно 10 років у політиці і пізнав її гниле єство. Данильчук знає, як працювати у владі так, щоб вичистити гниль і додати конструктиву.

5. Данильчук- націоналіст. І він з "бандерівського" крила. Без поміркованих поглядів та міркувань.

6. Данильчук не витрачав грошей на офігєнно дорогу зовнішню рекламу і не менш дорогу рекламу в ЗМІ.

Шкодую, що не допоміг йому на виборах. Сподіваюся, що буде поміч з цього допису.

Анонімів-критиканів прошу зараз встати з-за столу, підійти до вікна, відкрити його, відійти до протилежної стіни, розбігтися і вистрибнути з вінка головою донизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання навіть не риоричне: тому що пан Котлюк завжди голосує за непотреб. Доля його така. Як це було із Ярошем на президентських. І головне, що після першого разу не вистрибнув із вікна. І не вистрибне зараз.
Відповісти
та хай скачуть. я подивлюсь, як вони будуть скакати, коли відкриються реєстри майна в новобудовах, у тому числі - у новобудові за податковою. павлуша - кретин, якщо думає, що всі його оборудки ніколи не спливуть. ті, які за нього агітують - або ідеалісти, або такі самі.
Відповісти
"Павло приблизно 10 років у політиці і пізнав її гниле єство. Данильчук знає, як працювати у владі так, щоб вичистити гниль і додати конструктиву" - пане журналісте, пізнавший гниле єство, це той, хто є частиною гнилого єства. Своє вміння "боротись" з цим єством Павло продемонстрував, коли депутатом Луцької міської ради підримава януковську медичну "реформу" і зробив це за певні для нього обіцянки.
Відповісти
а давайте скажемо, що в цій реформі було раціональне зерно. та й яка вона януковицька. тут на волині працювали поза межами пілотного проекту. рухав змінами Клімчук. не найгірший варіант - якщо говорити про коефіцієнт кристі від його дій землякам!
Відповісти
взяточник №1, він навіть і не приховує цього.
Відповісти
Прихильники мажорів Іванюка та Лапіна не поливайте брудом Павла. Він не займався аферами з бандитами як Лапін і не відседжувався у супердорогих ресторанах Києва під час революцій, він боровся. Молодь - за Данильчука!
Відповісти
Паша не підведи...
Відповісти
Поки не бачили з його збоку зрад, тому - за. Та, якщо хоч одна його дія буде не за для народу, полетить на смітник як і всі зрадники.
Відповісти
1. Спочатку діє, потім може буде думати.
2. Відсутність будь-якої поваги до Закону.
3. Хамство
4, не навчили з дому поважати людей.
4. Тупий націоналізм з вершиною русофобії.
Відповісти
повністю підтримую
Відповісти
паша, не здавайся, 2 % - точно твої
Відповісти
1. Показав своє гниле єство, коли під час революції за великі гроші не чіпав і давав далі працювати окремим високопоставленим чинушам.
2.За все життя фактично ніде не працював (окрім посади в відділі молоді і спорту міськради, серйозною роботою це назвати важко) - весь час по партіям і типу громадським організаціям.
3.Під час революції набрав у ПС купу колишніх кримінальних елементів, які одягнувши камуфляж і з доброї мовчазної згоди Паши продовжили займатись тим, чим займались у 90-х.
4. 10 раз збирався їхати на Схід, про що урочисто оголошував зі сцени Євромайдану, і поїхав тільки тоді, коли вже було видно, що нема куди діватись і люди просто побили би його. Фактично це було зроблено не через власне бажання, а під великим тиском.
5. Не знаю щодо його воєнних подвигів, але на Сході під час війни довгий час відпочивав на базі Азову на березі моря, про що є відповідні фото. Почав проявляти якусь активність і викладати фотки начеб-то з місця бойових дій тільки тоді, коли люди в Луцьку почали говорити про його відпочинок.
6. Під час революції за 2 місяці набрав кілограм з 15 відбірного жиру і просто не влазив у одежу. Це добре видно на фотках з того часу, що частково підтверджує пункт 1.

Так що думайте самі - гадайте самі як то кажеться, шановні.
Відповісти
Особистості-фанатики нічого не змінять.
Змінять Україну лише жорстокі закони та їх болісне виконання.
Відповісти
Тяжка виснажуюча праця до самопожертви, кров, піт, сльози.
А не гламурні джеджики на виборних плакатах з пустими гаслами.
Відповісти
Будь-який радикал (правий чи лiвий) - це лiвацька економiчна програма.
Це не налаштування на тяжку виснажливу працю, а перерозподiл капiталу та пополiзм для населення.
Відповісти
"Без поміркованих міркувань")))))))
Котлюк - та ти геній!
Відповісти
котлюк
Відповісти
Людина, яка іншу ставить на коліна, неможе бути нормальною! Ви сажіть, якби Вашого батька(незалежно за що) без суду-слідства поставили на коліна і били ногами, Ви як вчинили б????
Відповісти
Особисто я і моя сім'я за цього фашиста з звірячими очима голосувати не буде заради спокою в наших краях
Відповісти
То що краще голосувати за Іванюка, який весь період боротьби на Майдані відсидівся в ресторані "Бінго" і на плечах тогож Павла хоче в'їхати у Верховну раду?
Відповісти
якщо iншого выбору нема -так! Бо Iванчук не поставить Вашого батька на колiна! В кожного навiть непотреба свiй край, але в Данильчука вiн значно далi!
Відповісти
якби він не поставив башкаля на коліна, хто зна що з ним зробили б сивочолі "дідусі й бабусі" які були у юрбі і кричали, що того "алкоголіка2 треба мало не вбити тут і вже. тому хай подякує данильчуку
Відповісти
Марш за маршем, трамбуя дороги,
Постоянно живешь в состояньи борьбы,
Я уже сотню лет просыпаюсь в тревоге,
Если утром не слышу стрельбы.
И мир так хрупок, неверен и тонок -
Стоит снять сапоги и присесть у костра,
Вновь с экрана какой-то холеный подонок
Зазывает меня в штыковую с утра.

А я так устал на войне -
Мне б до дома, до хаты, к детям и жене,
Только дом мой сгорел, дети не рождены,
Это все за морями, за краем войны -
Кто сегодня у нас командир?

Что ни утро - доклад о победе,
Что ни вечер - салют в небесах,
Но откуда, скажи, такие странные дети
С этим волчьим свинцом в глазах?
Відповісти
Та нормальний кандидат. Альтернативи не бачу. Принаймі в Луцьку революцію робив він.
Відповісти
Матерi 71 лучанина, що загинули за його революцiю на сходi, погоджуються з тобою. Бо сини iхнi не вмирають.
Відповісти
Перепрошую, з яких пір події які відбувались в країні і в Луцьку зокрема носять назву "Революція Данильчука"?
Відповісти
Ще зарано косити пiд дурня. Але вiдмазки будуть потрiбнi, з часом. То Ви на вiрному шляху.
Відповісти
Передумав. Голосую за Пустовіта він круом всить. Або ні, за Констанкевич вона дуже добра. Самий кращий Лапін він юрист. Продовжувати?
Відповісти
Доречі, відмазки будуть потрібні у будь-якому випадку. Тут або не прийшов, або проти всіх.
Відповісти
контрреволюцію, бо зраджував Майдан, Революцію Гідності (своїми хамськими діями до жертв).
Відповісти
Два дурні ,що один ,що другий в своєму житті собачоі будки непобудували.
Відповісти
будую будки. Діє система знижок, звертайтесь.
Відповісти
Придет время - и раскроются все тайные деяния и махинации этого псевдореволюционера. После этого он на улицу будет бояться выйти. А менты и прокуратура заведут несколько уголовных дел.
Відповісти
Чуперадло, тебе не хвилюють злочини донецьких зеків?
Відповісти
Якщо людина зрадник то будь то батько, син чи брат я не проти ставлення на коліна. Тому підтримуєм поки його, але якщо він зрадить Україну та народ то і його на коліна поставимо.
Відповісти
Чесно, Павло непоганий хлопець, і сам факт, що він не Гузь - це вже похвально. Не пройде, але ми його підтримаємо. Тільки ж дивись, не зазнавайся!
Відповісти
крім дебоширства - він нічому іншому не навчений! Таких тепер треьа
Відповісти
В людині не закладені доброта, смирність, повага до старшого, елементарна культура. Це все закладається з молоком матері. А ще існує така риса характеру, як емпатія - здатність розуміти і відчувати психоемоційний стан іншої людини. Без цього людина - звір. А є зверхність, сила міцнішого, зневага, звірячий інстинкт, відсутність почуття міри і відповідальності. А Котлюк зі своїм рішенням? Багато чоловіків залишаються дітьми навіть в глибокому віці, не кажучи про вік цього товариша і однодумця данильчука.
Відповісти
Лучани за Ірину!!!
Відповісти
Думаймо головою за кого голосувати. !!! Довкола зрадники і підставні особи!! Сила в Украін!!!
Відповісти
Не витрачате голоси на Павла. Він непрохідний.
Відповісти
Де бабки, які Сидор дав щоб його не щемили і не знімали з посади? Де ці бабки Павлуша? Павлуш, чого правий сектор ти розвалив?
Відповісти
Іванюк, ти краще розкажи де бухав і переховувався під час Революції гідності?
Відповісти
Котлюк лузер, бо якщо подивитися на політичну історіюЮ то за крайніх радикалів - і справа і зліва - голосують виключно лузери.
Крайні радикали - це завжди маргінали на політичному полі. Вони, як правило, ніколи не приходять до влади. Якщо ж таке і трапляється, то заводять країну у безвихідь. Це підтверджує вся політична історія сучасності без виключення.
Відповісти
не заважайте людині скакати. якщо ви спробуєте забрати в таких скакалку, вони вас нею вдавлять. нехай скачуть.
Відповісти
5+! Хорошо!
Відповісти
Ти вважаєш скот, який голосує за порошенок,тимошенок, ригів, комуняк і прочій "прохідний" непотріб переможцями?)))) Так приєднуйся, ідіот...
Відповісти
щойно з дільниці. проголосувала за Пашу
Відповісти
А пост не зтер в день виборів.
Відповісти
1 закон який треба повернути і ввести в дію - смертна кара, ростріл зрадників.
Проголосував, очікуємо результатів
Відповісти
Це той олi.......ен, що ходить по фейсбуках i башкаленка на сторiнках користувачiв шукає? Жаль що Данильчука пiарить така особь! Знаєш, що котлюк, ти своєю писаниною тiльки рейтинг Данильчука знизиш. Краще про своїх ригiв пиши i про махачкаленка, у тебе це краще виходить! Ви з ними однiєї кровi та й розуму у вас стiльки ж)))
Відповісти