Додати запис

Гуд бай, Ленін

Для мене, як і для більшості українців, одним з найприємніших результатів стало непроходження до Верховної Ради комуністів. Невпевнений, що такого результату вони б досягнули, якби голосували Крим і окупований Донбас, але нарешті ці парадоксальні політики (тільки вони могли в дорогезних костюмах і туфлях з крокодилячої шкіри розповідати про олігархів, які розкрадають Україну) роблять найбільший крок до того, щоб стати минулим.

Думаю, що ми рідко бачитимемо червоні (як і прапор їх партії:) обличчя Голуба чи Симоненка, які вішатимуть вермішель на вуха своїх виборців. Зникнуть з ефірів голоси, які розповідали про те, як на капіталістичний Захід прагне загарбати Україну і зробити її сировинним придатком, ледь не колонією. Одним словом, комуністи поза Радою - це плюс для України.

Щоправда, з проблемою комуністів на місцевому рівні нам ще доведеться попрацювати. На виборах від Луцька до парламенту кандидував Віктор Пащук, перший секретар Луцької міської організації Комуністичної партії України. Був він кандидатом і в 2012 році. Так от. За нього у 2014 році, після Революції гідності, проголосували, на хвилиночку, 1134 громадяни України, які, як і ми, вирішують долю держави під час виборів. Загалом по Волині за "колег Симоненка" голосували майже 7 тисяч людей.

Тішить лише той факт, що в 2012 році за Пащука віддали свій голос 2,3 тисячі лучан, а за комуністів проголосували понад 35 тисяч волинян. Дуже хороша і правильна тенденція. Шкода, що трохи повільна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пан Разумовський не вміє два слова до купи зв'язати, тим паче писати грамотно. А тут-колонка автора. Розсмішив!
Відповісти
Заздрите - заздріть мовчки
Відповісти
Користувач Андрій перейдіть сюди: http://www.volynpost.com/profile/4231/blogs
Відповісти
що понос напав у ватніків)))чи аванс отримали)))ви його не отримаєте...ЄС викупить, не заслужили...
Відповісти
Разумовський перебіжчик з Партіі Регіонів!
Відповісти
Навіщо поширювати брехню? Разумовський нікуди не перебігав. і в Партію регіонів не вступав.
Відповісти
гуд баю навчають в "найбільшому" на Волині. А от по-нашому попрощатися не навчили?
Відповісти
Чого ви? То молодий аналітик, який вважає, що капіталістичний Захід прагне розвивати Україну і зробити її постачальником на ринок Європи ІТ-спеціалістів та робототехніки. То він вже і є справжнім українським продуктом із штучним інтелектом...
Відповісти
Ну так вже активно ви готуєтесь до виборів. Переживаєте, що проґавите? І не даремно! Таких гнилих людей як ви не повинно бути в осередку влади.
Відповісти
Не розумію наївної по-дитячому радості автора. Проблема комуністів, насправді, вже давно не є актуальною в Україні. Бо навіть за їхнього перебування в ВР важили вони як дрібка перцю в борщі: ну торшки менше, трошки більше. Смак страви під назвою Верховна Рада суттєво не змінювався. Та й їх роль є легко замінною, особливо зважаючи на тотально проолігархічний склад новообраного парламенту. А от саме остання обставина має простий люд найбільше турбувати. Бо, впевнений, від цього парламенту йтиме суцільня брехня, за щільною завісою якої буде тотальне розкрадання державних (наших) коштів, процвітання бізнесу Порошенка (яке вже і зараз спостерігається) і його оточення. Справжня гризня буде саме навколо жирних кусків. А з екранів і шпальт тотально олігархічних ЗМІ буде викидатися на вуха простого люду безкінечними залпами лава локшини.
Ситуація насправді дуже схожа на росуйську: там людей збалванюють псевдо патріотизмом, а нас збалванюватимуть псевдопоступом у Європу. І так триматиме до тих пір, поки народ вчергове не схаменеться і не вийде втретє на Майдан, щоб по-справжньому порвати олігархів.
Відповісти
Не розумуйте Розумовський, бо КПУ лишилась, але щонайгірше - значна частина громадян України і багато волинян з лучанами мислять по-комуністичному. Далеко їм до свідомості європейського фермера та бюргера. А тому багато що можна повернути.
Відповісти
Перемога Лапіна свідчить що комуністично мислячих все менше. Так що закінчуйте фантазії
Відповісти
А судді хто?
Відповісти
Та ті, що в мантіях та на людях пристойні
Відповісти
Що комуністи, що нацисти - це два чобота пара,- такий висновок зробила ПАРЕ ще 10 років тому. Україна лише тепер почала очищуватись від цих державних бандитів, а незабаром і повністю буде заборонено цю комуняцько-фашистську ідеологію. А потім, настане суд - Нюрнберг-2. Тільки тоді буде поставлена крапка в цій страшній історії людства, які знищили понад 100 млн. людей.
Відповісти
вже мислять по-гейропськи. Ще трохи - і вже будуть повністю...
Відповісти
Ленін був онуком староконстантинівського єврея Ізраеля Бланка і він виконав свою українську історичну місію: знищив десятки мільйонів російських імперіалістів-біляків, розвалив Російську імперію. Ленін був предтечею Степана Бандери.
Відповісти
Минуле варто поважати, але не житт ним. Комуністи це давно не акткально, потрібно йти вперед
Відповісти
прімітивна статейка, примітивного автора.
От із-за таких "політиків" і розпалася україна.
Хто ви такий щоб обгажувати вибір того чи іншого громадянина?
Рівень начитаності нуль.
Шаблонне мислення, для посереднього читача.
Відповісти
закрепи мислі, пронос словесний...і дитинство в оцінці реалій!
Відповісти