Додати запис

Чи віддасть прокурор свої будинки сиротам?

У Колодяжному Ковельського району у престижному районі «царського села» звів добротні двоповерхові маєтки Ковельський міжрайонний прокурор Лопоха Василь Васильович.
Муроване обійстя розташоване неподалік автотраси Ковель-Луцьк на вулиці Садова.
За свідченням працівників Волинської обласної прокуратури, працівників Служби Безпеки України, працівників Генеральної Прокуратури подібним будівництвом вищевказаний правоохоронець компрометує всі органи правопорядку.


То я ще раз звертаюся до прокурора Лопохи: віддайте будинки, побудовані за один рік роботи в Ковелі дітям-сиротам!!! Вам це зарахується!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про Лопоху ви можете повідомити в міністерство Юстиції України. Після цього ним зацікавляться відповідні органи, а потім він потрапить у відповідний реєстр
Відповісти
автор тобі в Ліпінах місце заброньовано
Відповісти
Зверніться до психлікарні - Вас там пролікують і все буде добре.
Відповісти
ай ай як не гарно так відкрито заздрити
Відповісти
звідки автору -Директору Благодійного фонду "Ізіда" відомо про свідчення працівників прокуратури і тд....))))))))))))))))))
Відповісти
Пропоную, нехай один будинок віддасть тим "безквартирним", хто злочинним шляхом рвався в депутати ВР. Може це трішечки заспокоїть і зменшить політичну корупцію та злочинність в Україні. Він же прокурор, повинен зменшувати злочинність!!!
Відповісти
Їм все це зарахується , але вже хіба на Божому суді
Відповісти
Зрозумійте, що це тільки початок. Ще трохі і вас, панове прокурори, будуть здавати пачками. А ще не за горами час, коли ви будете здавати один одного.
Відповісти
є куча служб кому їх треба зразу зливати, зараз всі бали хочуть, запакують тільки дивись
Відповісти
Все правильно! Таку прокурорську шушеру на нари! А те що скавучать злочинці в погонах, то це ще раз підтверджує правильність написаного і фотографій.
Відповісти
Досить заздрити, свого наживайте і не відкривайте роти на чужі статки. Автор - ображена життям людина, яка оббиває пороги всім інстанціям з маразматичними претензіями.
Відповісти
айяяяй, а тут працює регіоналовська цензура - тільки написав про проте що Вася жервував на церкву в Краматорську зразу все видалили
Відповісти
дада ще поліщуцька цензура шоти зробиш що він з комлексами та та ще з тантовідти
Відповісти
Аноніми все до Лапохи
Відповісти
Володимир Косцьов'ят ще той паціент, на у Ковельский Наполеон прокурор ще тйо ущербний. Масалкін отдихає
Відповісти
комедія а не мова. ви зглузду з"їхали люди. бабла накосив як трави в полі. поки не розбереться з своїми жінками і всіма ін то ні копійки, ні будинку не чекайте. хитрішого і нахабнішого ще не зустрічав. на нари і кіл.
Відповісти