Додати запис

Про рабів і клаптики

Раніше я писав про маразматичні закони та ухвали російської влади. І геть забув про їхні засоби масової інформації. Часом виникає враження, що в них працюють кавеенщики. Деякі сюжети, які вони вигадують, могли б позмагатися за перші місця на гумористичних конкурсах.

Цікаво, що спонукає росіян вірити таким сюжетам та розповідям? Чи це якась затурканість, чи неосвіченість, чи це імперські комплекси в головах розігралися. Сьогодні, мабуть, багатьом українцям важко зрозуміти хід думок наших північно-східних сусідів.

Влітку думав, що "розіп'ятий хлопчик" - вершина маразму російських ЗМІ. Виявилося, що ні. Помилявся. Декілька днів інтернетом гуляє сюжет ОРТ про "клаптик землі та двох рабів". Якийсь дідусь розповідає російським журналістам, що саме за таку винагороду в Нацгвардію (читай - українську армію) йдуть воювати українці.

Дідусь ще й до додав, що керівництво українського війська дало вказівку винищувати села. Боюся, що залякана іншими "трешняками" типу "дитячого бойового батальйону", "концлагєря", "торгівлі органами", "зняли з поїзда в Нацгвардію", якась частина народу Росії повірить і цій брехні.

Залишається лише сподіватися, що ця частина буде меншістю. Пасивною меншістю. Бо зазвичай активна меншість здобуває контроль над пасивною більшістю.

П.С. Ні в кого нема телефона до Яроша чи Авакова. Хочу купити десяток-другий рабів :)

П.С.С. І все-таки вірю, що в Росії не ведуться на ці маразматичні сюжети. Вірю, що в Росії переможе здоровий глузд і люди таки позбудуться імператора Володьки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХТО ТОБІ ЦЕ ПИШЕ??
Відповісти
а про хвайну Юкрайну написати нічого не спроможешся? Невже грошів свідоміти не дають?
Відповісти
рашинське зомбоТВ вже давно нікого не дивує, а коментувати те лайно, що вони показують - марна справа.
треба радіти, що в раші цьому вірять, чим вони тупіші - тим швидше деградують і самі себе знищать.
Відповісти
Енді мене випередив із запитанням) ти хоч перечитуй текст перед його розміщенням на сайт. Школяр і то краще б написав, висвітлив би нагайніші питання, а не сюжети ОРТ.А "П.С." і "П.С.С."-це взагалі рівень.
Невдалий "майстер пера"!
Відповісти
який автор, така і стаття
Відповісти
Цікаві роздуми.
Відповісти
Цiлком пiдтримую! Роздуми справжнього патрiота та талановитого митця! Взагалi роботи автора, незважаючи на його молодiсть, вражають влучнiстю характеристик нашого ворога - " Володьки-iмператора" , та оспiвують споконвiчну дружбу двох братнiх народiв. Громадкiсть Волинi зверталася до пана Гунчика про видання окремоi збiрки автора, але розтринькувати бюджет, мабуть, бiльш звична справа для останнього.
Відповісти
Цікаво, а ти хто? Сам разумовський чи Назар романюк? Більше за цього писаку точно немає кому заступитись
Відповісти
Я - спiвчуваючий молодому талановитому митцю, совiстi Майдану
Відповісти
А придивись до українських телеканалів. Якщо можеш? Це двулики януси. В новинах та деяких тематичних програмах за українську державність, в у всьому іншому за рашизм на всьому українському просторі. Особливо "радує" совкове волинське телепоказування.
Відповісти
То не стаття, то якась "комедія", як і решта публікацій автора. Хлоп правий-без співчуття не прочитаєш.
Відповісти