Додати запис

Нова влада-старі помилки!

Щойно взнав про звільнення голови рда Любешівського району ,Олега Куха,тому хочу декілька слів сказати ,адже я пропрацював на посаді першого заступника голови рда біля трьох місяців в вигляді стажування.Адміністрація президента мене так і не погодила. Олег Іванович з перших днів роботи намагався позиціювати себе , як принциповий керівник,який прагне змін та керується ідеалами Героїв Майдану.З сьомої спроби його було призначено головою рда ,як безпартійного ,але по квоті "Батьківщини".Та й голова ОДА Володимир Гунчик ,за день після "яйцетерапії"мені сказав ,що не буде змінювати голову Любешівщини,що його він влаштовує.Однак сталось інакше.Можливо згідно процедури його ще перезатвердять .Проте вже є факти працевлаштування колишніх регіоналів ,які не мають жодного морального права очолювати керівні посади.Буде прикро ,якщо керівником Любешівського району знову стане колишній комуніст чи регіонал.Адже якось В.Гунчик сказав ,що з громадою про свої призначення він радитись не буде.До речі заступник голови рда Сергій Фесик,екс-регіонал ,так і залишився на своїй посаді.Та й старі,пенсійного віку керівники-регіонали позалишалися в своїх кріслах.Стає очевидний реванш контрреволюції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чиновник зобовязаний виконувати вимоги Закону, а не послуговуватись якимись ідеалами менів даунів...
Відповісти
Взагалі-то не зрозуміло, як автор із таким призвіщем може займати керівну посаду в Любешівському районі Волинської області)). Стає очевидний реванш контрреволюції.
Відповісти
Підхід автора замітки виглядає дещо однобоко і занадто суб'єктивно. Бо що таке на сьогодні голова РДА? Які в нього повноваження? І головне, якими ресурсами він розпоряджається, щоб реально впливати на ситуацію на підвідомчій території? Перш ніж казати кого там призначили і чим при цьому керувалились, треба грунтовно відповісти на попередні питання. А на загал слід сказати, що з кадрами районної ланки в області туго, а в деяких районах це є гострою проблемою. Пояснення просте: а звідки брати кадри. Кадри - це найперше досвід, досвід керівництва на підприємствах, в установах, організаціях тощо. А де це все сьогодні в наших убогих і конаючих районах? Отже вихід один - необхідно проводити вкрай назрілу адмінреформу. Коли на території сучасної області буде 3 - 4 райони, то і кадри легше знайти і ресурси зростуть суттєво. Інша гостра проблема: а що може сьогодні голова рда? І як він може проводити промайданний курс, Як каже автор, якщо такого курсу не проводить президент. Це всеодно, що сказати, що якийсь матрос у нижньому трюмі веде корабель на гондурас, а капітан на офшор. У нинішній ситуації навіть Гунчик ні на що не впливає, а тупо виконує вказівки Пороха, ставлеником якого він є. НАприклад, впевнений, що пан Гунчик чудово знає, яка ситуація на митницях: корупція процвітає більше ніж за Яника. Може він на це вплинути? Навіть смішно говорити. Як тільки спробує, відразу копняком в дупу і на вулицю. Бо ноги цьоьго зла росту ть безпосередньо з Банкової. От пан Гунчик і надує щоки, роблячи вигляд, що він на щось впливає і щось робить. Щоб ситуація якось змінилася на рівні регіонів знову ж таки необхідна адмінреформа і вибори керівника регіону, щоб він мав певну ступінь незалежності.
Відповісти
змінились свині - корито залишилось! От і хрюкають...
Відповісти
Пушкін - чесна і порядна людина. Просто він ще не звик до разводняків. Блоку Порошенка ще ікнуться ці звільнення. Хай но вони призначать афериста Кислюка, в Маневичах хай призначать лисого нетрадиціонала і т.д. Ще все попереду.
Відповісти
Що чесна i порядна, згоден. Але наiвнiсть присутня в значнiй мiрi. Навiть забагато. Боюсь, Украiна не мае часу долати таку глобальну дитячу рису.
Відповісти
Із Фесика такий регіонал, як з мене свободівець...Якщо вже на це пішло, то нехай Пушкін згадає хто є засновником партії ригів....а це, любі друзі, Президент Порошенко, за что боролись, на то и напоролись.....
Відповісти
Це точно, розвів, як лохів, не в районах треба воювати, а в Києві з олігархами, яких привели до влади.....за що хлопці гинули і гинуть??????річниця майдану, а змін і досі нема..
Відповісти
Від автора тхне хуторянщиною. Бачте, обідили дядька, не дали посади. От і вирішив поплакатись на сайті. З точки щору його персонального хутора воно й зрозуміло.
Відповісти
Селюк - ти що самооборонівець?
Відповісти
Ні, я за державний підхід до пмтання підбору кадрів. У сільських районах з кадрами гостра проблема. Треба дивитися найперше, чи може людина працбвати, а вже потім на її політичні переконання. Бо скоро бомжів і алкашів почнуть призначати.
Відповісти