Додати запис

Що буде завтра? - (2)

Україна – Богом дана країна, де родюча земля, лірична музика, духовні пісні, весела вдача і мудрість людей. Трудолюбиві люди з розвиненими творчими здібностями, прагненням споруджувати, а не руйнувати, тяжінням до порядку. Народ терплячий, але довго роздумує, обережний, часом нерішучий, надзвичайно довірливий. Наділений практичним розумом, в господарських справах завжди намагається бути самостійним, у відповідальних справах покладається на колективну думку. Незадоволений владою. Диктаторський режим в українців непопулярний. Завжди підпорядковувався військовій демократії, обираючи собі отамана (князя, гетьмана) одного з кращих, сильніших, розумних і найсміливіших.

Кожен з нас, хто нині живе і працює, творить і воює, з нетерпінням хотів би знати про завтрашній день, заглянути в майбутнє: а що буде завтра, через місяць, чи рік? Давайте і ми звернемося до древніх провидців, астрологів і контактерів, філософів і вчених та проаналізуємо мудрих і віщих на сьогоднішній день.

2.Передбачення Нострадамуса та інших…

Доля України, насамперед, відзначається в мудрих і віщих катренах великого астролога Нострадамуса, Мішеля де Нотрдама, який жив п'ятсот років тому у Франції. Він писав: «Світ чекає володаря світла і знань... і геній Сходу в любові оживе». Під «Сходом» Нострадамус мав на увазі Україну (Черкаси), бо Париж і Черкаси розташовані на 49 градусі Північної широти. В іншому катрені читаємо: «Гряде новий стократ і привабливіший звичай старому, бусурманському, на зміну. Де мова тішить слух, там Борисфенів край. Початок здвигам покладе, злама рутинує».

Нострадамус попереджав, що після розпаду «сатанинської держави» - СРСР, через некомпетентні економічні програми будуть серйозні провали у фінансовій сфері держав, промисловості, сільському господарстві і торгівлі

зросте злочинність, посилить свої дії мафія, знахабніють спекулянти. «Народ ще довго заліковуватиме свої рани і непросто буде розуму вийти з глухого кута». На жителів чекають нові біди і нові струси, і квітуча земля може перетворитись на пустелю. Але перелицьованим людям не вдасться останнє зробити. Нострайдамус передрікав, що "близько 2025 років з лиця Землі остаточно зникнуть всі пам'ятники Леніну. Маркс та Ленін потонуть в історії, як творці соціального безумства, що ледь не згубило Всесвіт.

Про майбутнє України знахидимо у Нострадамуса таке, яке російські коментатори "прикладають до Росії, навіть при невідповідних географічно-історичних назвах. В одному з катренів читаємо: Закон Мора поступово загасне, Потім з'явиться інший, набагато принадніший, Борисфен першим прийде встановлювать Своїми талантами і мовою привабливий закон.

Отже, зникне утопія соціалізму, тобто вигаданий ідеальний суспільний лад, заснований на необгрунтованих проектах суспільного устрою. Влітку 1987 року біля Багамських островів знайдена урна з папірусом, радіовуглецевий аналіз якого показав, що його вік приблизно 4,5 тисячі років. Цей папірус оповідає про події древні, але й недавні і навіть майбутні. В ньому, зокрема, є дата розпаду великої держави, яка в 1918 році (прямо вказує на Росію ) «відреклась від світу, захопилась темними силами».

В продовженні вище згаданого катрену пророкується натяк на Україну: «....а потому пустить пагони та, що так довго була безплідною, починаючи з 50-го градуса, і яка оновить всю християнську церкву. І будуть встановлені великий мир, союз та злагода...». Отже, нові засади світоустрою та упорядкування. Зазначимо, що Київ має координати 50-27-02 Північної широти та 30-31-30 Східної довготи.

П'ятдесятий градус північної широти - паралель, яка проходить через Харків, трохи нижче Києва і дещо вище Львова. Центром оновлення віри і духовності за Об'явленням Івана Богослова також має бути і Київ. «Борисфен першим прийде встановити своїми талантами і мовою більш принадливий закон», - пророкує Нострадамус. (Борисфен - давньогрецька назва Дніпра).

Московський астролог і віщун кінця 14-го століття Василь Нємчин. Він народився, як прийнято вважати в 1376г, в районі Полоцька. За однією версією в родині старообрядців, по інший – в сім’ї потомствених астрологів. Зберігся якийсь історичний факт, що Немчин був особистим лікарем у Василя II Івановича. Астрологу «відкривалися картини і Ангел Небесний перстом писав на небі і на хмарах картини майбутніх подій», що знайшло відображення у виданій їм монографії, над якою провісник трудився 30 років.

Щоб відрізнити ангельські бачення від диявольських підступів, Немчин перевіряв все за допомогою строгої науки астрології (цікаве заняття для православного). На сторінках книги пророк міркував про майбутнє Росії, світу в цілому, і ряд цінних філософських викладок виклав у своїй монографії. Згідно того ж джерела, том вийшов дуже об’ємистим – (праці Нострадамуса склали б 1/10 частина цієї книги). На відміну від мутного Мішеля Нострадамуса, Немчин різав правду-матку відкритим текстом, в чому читач зможе переконатися самостійно далі.

З «1990-го «бесы будут править Русью, но под другими стягами… Под видом восстановления древнего величия будет уничтожаться то последнее, что осталось…». После «царствования Мишки Меченого» на Руси появится «второй титан» (первый был Петр I. - Ред.), «Великан... В последние годы своего правления Великан «будет блуждать по лабиринту, а на плечах у него будет сидеть карлик с черным лицом». Немчин передбачив “царювання Ведмедики Міченого”. Отже, що пише Немчин про період з 1988 по 2000 рік: «Після семи десятків років гидоту й запустіння біси побіжать з Русі». Ті що залишаться будуть переодягатися в «овечі личини» залишаючись при цьому «хижими вовками … Біси будуть правити Руссю, але під іншими прапорами …». «Росія опиниться на межі розпаду і знищення, і під виглядом відродження колишньої величі буде знищуватися то останнє, що ще залишилося». Досить точно передана картина останнього десятиліття, але описані події збігаються з часу першої публікації пророцтв, чого не можна сказати про події наступних: На Русі з’явиться “другий титан”, “Велетень”. Немчин порівнює його з “малим Борисом, який правив Руссю в смутний час”. В останні роки свого правління Велетень “буде блукати по лабіринту, а на плечах у нього буде сидіти карлик з чорним обличчям”. На Єльцина тут не натяк, а пряма вказівка. Правда титан цей не будував, а тільки ламав, і не дрова – а держава. Карлик “буде наполовину лисий, наполовину волохатий”. “Титан піде так, що ніхто цього не буде чекати, залишивши після себе безліч нерозв’язних загадок”. Всім добре запам’яталося 31 грудня 1999. Борис Єльцин подав у відставку. Він дійсно пішов, м’яко кажучи, несподівано.

З ідентифікацією карлика завдання виявилося складніше ніж з “великим Борисом”. Наїзник малий зростом, наполовину лисий наполовину волохатий. Довгий час в карликах ходив Черномирдін, але потім Павло Глоба згадав, що в давнину на Русі шпигунів величали – “людина з чорним обличчям”. І вирішив, що це Примаков. Але і тут помилочка вийшла. Карлик після титану повинен правити. Недовго. Сьогодні Павло Глоба відстоює іншу думку. Карлик – це Путін.

З початком 21-го століття починається “Велике оновлення”, “Прийдуть найстрашніші для Росії десять царів на годину: Людина із шоломом і забралом” не розкриває свого обличчя. Немчин називає його “безликим чином, мечоносці, людиною з болота … очі його відливають зеленню і болотом … Він буде при владі коли у нього зійдуться дві п’ятірки. У нього була смертельна рана, але вона видужала … він упав, але знову піднявся і став мстити всім за своє приниження. І буде кров, пов’язана з падінням зеленоокого шлемоносца потім він буде скинутий в безодню “. “Інший буде довгоносим … його будуть ненавидіти всі … але він зуміє згуртувати навколо себе велику силу”. “Людина, що сидить на двох столах спокусить ще п’ять таких же як він, але на четвертій сходинці сходів вони впадуть безславно”. Далі черговий “наполовину лисий наполовину волосатий правитель”, “лисий з нечистою шкірою”, “золотокосе дружина великого зростання”, на час навіть повернеться “мічений”. Буде третя Таврійська війна, в Криму з’явиться півмісяць і “розірвана Таврида буде кровоточити”.

Сатанинське правління зникне і настане новий час - час цілковитої гармонії. Виникне лад, аналога якому ще не було в історії Землі. Народи колишньої імперії усвідомлять свою національну гідність, духовно відродяться і заживуть як добрі сусіди.

В. Нємчин передбачив сім нових хвороб. З'явилось уже чотири, а з нетиповою пневмонією та пташиним грипом, мабуть, більше.

Попередник Нострадамуса, великий лікар, філософ і астролог Парацельс (справжнє ім'я Теофраст Бомбаст фон Гогенхайм, 1493-1541рр.) пророкував стосовно Скіфії - Гіпербореї, що прямо стосується сучасної України, якій вбачає світле майбутнє. «Есть один народ, который Геродот называет гипербореями... Нельзя доверять их страшному упадку, который будет длиться много веков. Гипербореи познают и сильный упадок, и огромный расцвет...

Есть один народ, который Геродот называет гипербореями… Нельзя доверять их страшному упадку, который будет длиться много веков. Гипербореи познают и сильный упадок, и огромный расцвет… В той самой стране гипербореев, о которой никто никогда не думал как о стране, в которой может произойти нечто великое, над униженными и отверженными воссияет Великий Крест, Божественный свет с горы страны гипербореев, и его увидят все жители земли». Це мусить статися через 500 років після моєї смерті».

Пророчі парацельсові п'ятсот років після смерті спливають у 2041 році. Не так уже й далеко. Сучасна молодь доживе до тих днів. Місце України як пророкує Парацельс, провідне і чільне серед народів і країн світу.

(Продовження буде)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дядько беде ЗУНР і то ненадовго . . .
Відповісти
озирніться навколо і подивіться на життя- воно не таке...
Відповісти
"Московський астролог і віщун кінця 14-го століття Василь Нємчин". Не було такого астролога, це все комерційні фантазії відомого фальсифікатора Глоби.
Відповісти
Завтра буде вчора, якщо не навести порядок сьогодні
Відповісти
На рахунок папірусу вік якого 4500 років... І про 50 градус...) А ви знаєте що систему кординат покривши карту сіткою винайшов Ератосфен, який жив орієнтовно 276 — 194 рр. до н.е. Про те що земля шароподібна, стало відомо пізніше. Окрім того сучасна система координат впроваджена ще пізніше. Так що з передбаченнями щось не складується....) Вчіть історію не по брошурам. А про майбутнє окрім Бога ніхто не знає.
Відповісти
Я знаю, що я нічого не знаю...
Але "впізнай правду і вона стасе тебе",(Христос)
Відповісти