Додати запис

5 причин їхати на «Бандерштат»

"Бандерштат" відбудеться 31 липня-2 серпня вже в традиційній для себе місцині на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Хедлайнери фесту поки не визначені.

1. Це гарантований дводенний комфортний відпочинок у компанії однодумців. Плюс мінімум цигаркового диму, який не забиває ваші дихальні шляхи в натовпі на більшості інших фестивалів. (З алкоголем - інше питання. Організатори борються, але свідомих людей в цій частині не дуже й багато)

2. Якісна музика від, можливо, й ненайвідоміших гуртів України, але це формації, які подарують вам україномовну музику різних стилів, аби задовольнити смаки, якщо не всіх, то більшості слухачів.

3. Інтелектуальне збагачення. Не дивуйтеся. Гутірки з відомими українцями стали тією рисою фесту, яка його чітко вирізняє на тлі інших "рухів". Кожен, хто любить поговорити про цікаве і почути щось нове обов'язково поїхати на "Бандерштат-2013".

4. Для нелучан. Попри розмови, що Луцьк - провінційне місто, його таки варто розглянути ближче. Мабуть, людина, яка поїздила Європами-Америками-Азіями, і не побачить міріадів цікавинок, які є в нашому місті. Але достатньо знайти достойного гіда, який покаже Луцьк з того боку, з якого його не спостерігали й половина лучан.

5. Обов'язково вас чимось здивують організатори. Вони завжди вигадують сюрприз для глядачів. Деякі з них стають частинкою програми, як реконструкція бою, інші - "фішкою", для прикладу, флешмоб з складанням слова "Бандера".

Тому ставте у своїх блокнотах біля 3 і 4 серпня позначку "Бандерштат" та готуйтеся.

Більше інформації про фесту на сайті www.bandershtat.org.ua
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"багато ганьб"
Відповісти
щастя від війни олігархів поступово сходить нанівець...
Відповісти
Автор інформації вірно підмітив. Я бачив на похоронах тих, хто написав цю невеселу інформацію і підписався в коментарях, а разом з ними - багато сотень простих богомільних і не богомільних людей, в очах яких стояли сльози і жах. І бачив голову міста, його першого заступника і помічника, бачив голів ОДА і обласної ради, міліціонерів, революціонерів всіх мастей, вчителів, лікарів. Багато людей прийшли з центрального ринку, залишивши на час роботу. Була молодь, письменники, журналісти, громадські діячі. Прийшли зовсім старенькі люди, але не бачив чиновничків нижчого рангу, жодного разу не бачив місцевих багатіїв, які заховалися за своїм багатством як за барикадами і думають: "Добре, що не я і не мої чада в цинковій труні...". Місто невелике, люди усе бачать і сприймають це, як неповагу до бід держави, до людського горя і сліз. Гірко від побаченого і не побаченого.
Відповісти
Я рахую, що прийти і віддати останню шану нашим Героям-це обов'язок кожної людини, а по кількості присутніх на прощанні можна зробити висновок, що людяність в теперешній час нажаль дуже велика рідкість. А такі запитання знайомих "а ти що когось з них знала?", після того як почули що я була на прощанні з нашими героями, наводять на думку, що більшість живе за поняттями моя хата з краю і чужа біда їх зовсім не стосується(((
Відповісти
ганьба котлюку - вмисно з малої букви, за те, що видалив коментар про себе та свого друга мирку.
Відповісти
"Не скажу про живых, а покойников мы бережем" @В. Висоцький
Відповісти