Додати запис

Війна? День жалоби ? Ні не чули..



27 і 28 грудня на Волині дні жалоби у зв’язку з загибеллю п’ятьох бійців батальйону «Світязь». Заступник голови Волинської ОДА видав відповідне розпорядження, яке передбачає обмеження розважальних заходів в області.

В результаті спільного рейду Самооборони Волині та Автомайдану України встановили, що в дні жалоби 27-28 грудня в більшості розважальних закладів м. Луцька були переповнені відвідувачами, де переважно проводились корпоративи та нерідко звучала гучна музика.

За цим лінком можна спостерігати гульбища в ніч з 27-го на 28-ме: http://youtu.be/nCosoOZvk4Q

Нажаль виявились і такі як нічний клуб Опера, які навіть попри складений протокол міліцією про порушення режиму тиші (стаття 182 КУпАП, ймовірний штраф 170 грн.), продовжили розважальну музичну програму 27.12.2014
Дивують і коментарі менеджменту даного закладу, які вони спочатку дають а потім видаляють з соцмереж:

Це мені лише здається, що якось не зовсім коректно виправдовувати проведення корпоративів у нічному клубі тим, що вивісили прапор із чорною стрічкою та хвилиною мовчання...

Ще раз зауважу, що корпоративи проводились майже у всіх закладах. Особисто був свідком в Ліоні та Базиліку. Оскільки, на весь Луцьк в цей день було лише дві патрульні машини, які не встигали втихомирювати дебоширів, які вчиняли "поножовщину" і інші серйозні правопорушення, відповідно зареєструвати усі випадки порушення розпорядження про дні жалоби не вдалось.

Щоправда після зауважень громадськості більшість закладів, вимикали музику і припиняли розважальні програми.

Самооборона Волині глибоко обурена даним фактом і закликає міського голову та голову ОДА прийняти в подальшому більш жорсткі міри, щодо забезпечення дотримання режиму тиші в дні трауру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нікчемний той народ, який не шанує своїх героїв, що віддали життя за свободу, незалежність своєї держави. Йосип Сліпий.
Відповісти
А він і нікчемний цей народ.В голові тільки доляри і гульки.Це і є стиль життя цього народу.А інший народ-злидарі,які ледь зводять кінці з кінцями і з презирством споглядають,як жирує той народ.Отаке життя.Яка влада,така й громада.
Відповісти
Треба бiльше воювати! Буде тодi чемний. Хоча самого народу буде трохи меньше(((
Відповісти
Сам не місцевий, але почитую портали з новинами. Нормально цей Хорзов все виклав, грамотно. Це просто дикість збоку оборонівців піаритись на такому та пресувати бізнес...
Відповісти
Ось Самооборона i взяла на себе роль талiбану. До Афганicтану вже зовсiм недалеко...
Відповісти