Додати запис

З Новим Роком!..

У горлі комок, навертаються сльози. Не можу стриматись...

Почав писати черговий звіт по плановому нічному чергуванню нашої 3-ї групи швидкого реаугування ГФ "Самооборони Волині" у період із 27 на 28 грудня 2014року. А не пишеться... День, вечір, ніч особливі... Я не про п'яних дебоширів, що б'ють одне одному морди, а потім, проспавшись і очунявшись, розповідають, що це їх так міліціонери чи бійці Самооборони відлупцювали, не про Юрія Л., що дістав ніж, щоб нанести смертельного удару, і був успішно нейтралізований, навіть, не про іншого виродка, який ножем здійснив проникаючий удар грудної клітини своєму собутильнику. Вони - це, нажаль, вже стало нашою буденністю (коротенька відповідь тим, чому ми в броніках місто патрулюємо).

Я про життя тілесне... і смерть моральну...

Я про виродження духовне...

Зранку в Острожці прощалися зі ще одним загиблим побратимом Самооборонівцем Максимом Ляшуком... Усім селом...

27-28 грудня Волинь хоронила п'ятьох добровольців батальйону особливого призначення при УМВС у Волинській області "Світязь", що геройськи загинули, тримаючи оборону та прикриваючи відхід товаришів під Іловайськом. Тіла хлопців ідентифікували за аналізом ДНК та перевезли поховати додому, на рідну землю.

У Луцьку та на Волині оголошено дні жалоби.

Доки ЛЮДИ вшановують пам'ять померлих героїв і проводжають іх в останню путь, паралельно НЕЛЮДИ у всіх нічних закладах міста Луцька з музикою й танцями на кістках відзначають корпоративи з нагоди святкування помпезного радянського свята ЗУСТРІЧІ НОВОГО РОКУ! Мразі!!! Люди, скажіть мені, як з таким бидлоттям жити по-сусідству, топтати одну землю і дихати одним повітрям?

А ще: вночі на Волинь повернулися наші військовополонені. 21 боєць. Увага! Микола Романюк пише на своїй сторінці у ФБ: "...На в'їзді до Луцька військовослужбовців зустрічали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, я, народні депутати України Ігор Єремеєв, Степан Івахів, громадські активісти та рідні." Чому ця поважна свита не пристала на запрошення Богдана Климчука проїхатись нічними клубами? Бо там не попіаришся... А наслухаєшся матів і дорікань... Так от, "слуги народу", ще й Я Вас запрошую затратити кілька годин дорогоцінного часу і "поспілкуватися" із нічними відвідувачами клубів. Багато нового дізнаєтесь. Ні, не про себе.

Про життя і смерть...

PS. Ще, друзі, дізнаєтесь, між іншим, що у міліції не вистачає бензину, щоб реагувати на виклики і направляти слідчо-оперативні групи.

PPS. На згадку всім. https://www.youtube.com/watch?v=d8Q5ULapGJ0
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може настав час викликати головного волинського міліціонера, його міських, районних заступників в студійю волинського телебачення, посадити поряд з ними міських голів разом з Гунчиком і поговорити на теми насущні в прямому ефірі. Тільки без традиційного ВТ-упадання перед начальстом
Відповісти
Шановний Олександре скажіть,а чому ви за часів януковича не іздили по нічних барах,чи може не було такого бкспредєла,чи тоді інші кришували.Так виж цей бидлам і породили.
Відповісти
Шановний Олександре скажіть,а чи не мітите ви бува в депутати на місцевих виборах слідом за колегою Сашою Долларом?От вам і відповідь на попередній коментар,де був наш шановний правдолюб за часів януковича. І звідки така активність зараз.І машина нова зявилася одразу після виборів коли ваш колега Ляпін став депутатом. ВИХОДИТЬ НЕ ДАРМА ДВА МІСЯЦІ ПРАЦЮВАЛИ РАЗОМ НА РЕЗУЛЬТАТ ВОЗИЛИ КАНДИДАТА ЛЯПІНА ПО ВСХ ДВОРАХ ЛУЦЬКА,ЙДЕТЕ ШАНОВНИЙ ЗА СТАНДАРТНОЮ СХЕМОЮ У ВЛАДУ ЯК І ПАПЕРЕДНІКІ
Відповісти